Saklambaç - Hide and Seek

Filme bugün gitme fırsatı buldum.Aslında Downfall'a gitmeyi planlıyordum ama afm sağolsun göstermiyormuş, ben de kafamda 2.sırada olan bu filmi görmeye karar verdim.

Film biraz sıkıcı olarak başlıyor fakat tempo gittikçe yükseliyor.Sonuna doğru oldukça iyi hal alıyor ve güzel bir sonla bitiyor.Güzel derken mutlu bir son anlamında söylemiyorum.Başrolde Robert De Niro var ve her zamanki gibi ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösteriyor, bir gerilim filminde de oldukça başarılı.

Bu film belki bir şaheser değil, ama iyi bir seyirlik.Gerilim seven ve güzel vakit geçirmeyi planlayan herkes görmelidir diye düşünüyorum.
 
Filmin sonunu yarısından itibaren tahmin etmeme rağmen gerildim, boğuldum derin derin offfffffff çektim.Ankara'nın kasvetli havasından mıdır bilmem bütün gün gergindim film sonrası
 
O sapsarı saçlı benim çok sevdiğim yavrucağın da saçlarını boyayıp koyu yapmışlar filmin karanlık yapısına uysun ve daha psikopat görünsün diye heralde.
 
korku filmlerini sevmesemde nefret de etsem bu filmi kesinlikle izliycem robert de niro oynuyor en başta ve o küçük kızın röporajını izledim çok zeki bir kız o ya en iyi genç oyuncu ödülümü ne almış
 
==> küçük kızın hayranlarına(ufacık kıza hayran olunur mu demeyin, olunur walla): Hannah Dakota Fanning, senelerdir her şeyini izlerim, Spielberg'in Taken'ını bilenler bilir, ordaki Allie Keys rolündeydi, o zaman 9, şimdi galiba 11 yaşında, o cnbc-e'deki dizilerin hemem hemen hepsinde görünüyo, uzun metraj sinema filmlerinin sayısı da 15in üstünde, feci yetenek walla. yakında tom cruise un war of world's die bi filmi gelcek onda da var.
 
Selamlar,

Bu akşam izledim. Dakota Faning ve Robert De Niro ( yine ) muhteşem bir performans ortaya koymuşlar. İkisi de rollerinde çok iyiler. Özellikle Robert De Niro'yu farklı bir rolde izlemek hoşunuza gidecektir. Korku deniyor ama ben psikolojik-gerilim denmesinden yanayım.
 
Korku filmi değil zaten gerilim filmi.Sizi birden korkutmuyor ama gittikçe geriyor.

Açıkçası yarın vizelerim başlıyor ve vizeler başlamadan bir stres atayım diye gittim.Filmden çıktım iyice stres olmuşum :)

O kızı ben bilmiyordum ama film sırasında bayağı şaşırdım "bu yaşta bu rol yeteneği" diye...
 
Bence film gayet güzel. Robert DeNiro sadece yetiyor tek başına. Cape Fear'dan sonra onu böyle bir rolde izlemek gerçekten çok güzeldi.
 
Son dakikada bizi şaşırtan filmleri severim baya güzel bir filmdi açıkcası izlerken sıkılmadım özellikle küçük kız emily rolündeki dakota fanning resmen robert de niro ile yarışmış tek kelimeyle harika rol yapmış zaten ı am sam filminde de baya beğenmiştim ..
 
Cornflakegirl demiş ki:
Son dakikada bizi şaşırtan filmleri severim baya güzel bir filmdi açıkcası izlerken sıkılmadım özellikle küçük kız emily rolündeki dakota fanning resmen robert de niro ile yarışmış tek kelimeyle harika rol yapmış zaten ı am sam filminde de baya beğenmiştim ..

evet I am Sam filminde dakota'ya bayılmıştım, gerçekten iyi bir yetenek, büyümüş de küçülmüş sankim
 
filmin ilk bölümü rezaletti..yarı da çıkacaktım arkadaşım engel oldu sonuna kadar seyrettim film sonuna doğru güzelleşti..filmie giriş nedenim robert de niro..filmin korkuyla alakası yok..hafiften bi gerilim ortamı var filmde..
 
Geri
Üst