JackInTheBox

MErhabalar arkdaşlar... Cumartesi günü yaşanan bazı sorunları bizlerde yaşamış olduk!.. Ki beklediğim jib performansını gerçekten göremedim :) sebebinin yukarıda efenin ve diğer arkadaşların saymış olduğu problemlerden kaynaklandığını zaten bviliyoruz! ama efe harbiden iyi gözlemlemişin kardeşim tebrik etmek gerekir seni :)

Neyse, olması normal bazı teknik sorunlar ile karşı karşıya kaldığınız tartışılamaz bir gerçek,
bunların önüne geçmek pek mümkün olmuyor genelde :) Zaten sahne alan tüm arkadaşlar bu tarz problemleri yaşamış ve alışkındırlar :)

Birde şunu söylemek istiyorum, canlı performanslarda en çok izliyiciyi eğlendirmek ve onlara hitab etmek önemlidir! Müzikle onların kulağklarını vwe beyinlerine hitap edecek, arada sataşmalar ve sahnedeki fiziksel performans ilede göz ve düşünce zevkini tattrımalısınız!... Daha önce bunları bazı ortamlarda dile getirmiştim ama pek dikkate alınmadı!... Bilmiyorum sizlerde benimle aynı şeyi düşünürmüsün fkat, dediğim gibi canlı performanslarda dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan birisi olsa gerek bence=?! Fazla uzatmak istemiyorum arkadaşlar,
Bu tarz problemler herzaman karşımıza çıkabilir!... Alışkın olmalıyız :)

Birdaha ki kopnserlerde sorunsuz ve başarılı bir performans izlemek umuduyla hoşçakalın!....


Bu arada sizlerinde bilgisi olsun,

irc.turkrock.com
#neverland (izmir)

Sevgiler ve saygılar..
Görüşmek üzre!...
 
Yakında İzmir Atatürk Lisesi Mayıs Şenlikleri'nde Sahteyle beraber sizlerleyiz,, gününü ve saatini daha sonra haber vericem.. herkezi bekliyoruz.
 
Mesaj içeriği kullanıcılara hiç bir şey katmayacağı düşünülen ifade sebebi ile silinmiştir. Konu ile ilgili fikirlerinizi +1, + 10, ;) vs. şeklindeki sığ anlatımdan bir adım öteye götürerek kendi özgün cümlelerinizle ifade etmeye gayret ediniz ve lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
JackInTheBox , Sahte @ İzmir Atatürk Lisesi Mayıs Şenlikleri

26 Mayıs Perşembe Saat:19.00
Giriş ücretsizdir ve herkes gelebilir....
 
ben de gelmek isterim umarım gelebilirim
(bu arada damdan düşer gibi daha tanınmadan böyle msj attım ama olsun :p)
 
konser saatlerinde ufak bir değişiklik oldu;

Sahte 5:30da cıkıcak ve JackInTheBox 7:00da cıkıcak, sahteyi kacırmamanızı dilerim.
 
ehm, hava durumunda yarın için sağnak yağmurlu diyorlar. bu gün için de dediler, bakın yağıyor :) adamların şakası yok yani. şimdi, yarın da yağmur olursa ki olacak gibi, konser yalan olur.
yani diyeceğim o dur ki, büyük ihtimalle yarın, bozuk hava şartlarından dolayı ertelenen bir konserimiz olacak :) bu erteleme tarihinin de önümüzdeki haftadaki bir gün olması için uğraşılacak diye tahmin ediyorum, çünkü cuma da yağmurlu.

Görüşmek üzre!
 
burak cığım şu anda saat 08:44 havaya bakıyorumda ne bir bulut ne bir karartı söz konusu buda beni çok sinirlendiriyor çünkü ben bugün gelemiyorum :D ama eğer yağmur yağarda konser iptal edilirse emin olun haftaya ordayım yılın son sınavı var abi :D
 
şu anda saat 16:46 ve hyava bulutlu herşey olabilir :D bu genç grubun geleceği suya bağlı :) insanmı doğayı yönetir doğamı insanı yönetir sorusu geliyor insanın aklına :LOL:
 
ama konser oldu s_hiftyciim.. Sahne acık havadaydı, once biraz çiseledi sahne berbat olucakken tasıdık kapalı bi yere.. Sahte konsere basladıında yagmur iyice arttı, ama sonlarına dogtu dindi... bizde cıktk sahneye ama pek kalmadık bilmiorum nedenini...
 
Geri
Üst