Katl-i Vacib

kardeşlerim bakın ne zamandır sürekli söylüyorsunuz şöyledir, böyledir.. hadi yapın birşeyler artık..yoksa bu sayfalara yazarak müzik yapılmıyor...öpüyorum tunacım ;)
 
evet. studio adore da.şu less teki cenk yapmıştı. yalnız o kayıt kötü ya adamlar ilk defa klavyeli kayıt yapıolardı ondan dolayı arkadan birisi sürekli osuruo gibi ses gelio pıssssssssssssssss die. ama şimdi çok iyi orası. kilink in yeni kayıtlarına bakabilirsiniz.
 
Teşekkürler kanka o olaya bi bakalım biz ama Bursa'da kayıt daha ucuza gelir. İzmir'e bu sıcakta gidersek biz önce Bursa Terminalinde güzelce bir düzeltiliriz. Bursa İzmir nereden baksan adam başı 20 gidiş 20 dönüş. Az buz yol değil tanıdık ettik yok İzmir'de kalacak yer, kayıt, yeme, içme, deniz, güneş. 1000 liradan aşağı dönemeyiz biz oradan. Biraz abardım ama bayağı tutar zannımca. Biz hiç kasmayalım Republic Of Drums en güzel seçenek gibi görünüyor :)
 
pank77 demiş ki:
ozaman yapın poetic'e sonuna dek katılıyorum ben asker adam burdan bişiler ayarlamaya calşıom siz dötünüzü kaldırmıonuz

Emrah'ım güzel diyorsun da ben herzaman hazırım. Çağırıyorum geceleri sanayiye. Açıyoruz biramızı bir yandan çalışıyoruz bir yandan demleniyoruz gibi birşeyler. Tabi her zaman olamıyor 10 kez arıyorsam Erwin'i 3ünde belki geliyor. Caner Allah için geliyor ama Erwin olmayınca çalışma kısmını yapamıyoruz. Zaten ben artık aramayacam. Kayda hazırlanmaya büzüğü olan delikanlı her akşam arar her akşam gelir. Altı üstü 1 hafta çalışacaz sonra kayıt ama Play Station internete bağlanmasa da adamı karşısına bağlıyor ne diyelim :)
 
üzgünüm sadece üzgünüm neyse ya belki bi gün bişiler olcak karı,kız falan filam bunlar yalan işler müzik yaparsan var olursun yada saygı görmek istersen bişiler ortaya koyman lazım cover yada değil bişiler yapmak lazım sütdyo müzisyenliği hayatın sonu özürdilerim katl-i vacib
 
pank77 demiş ki:
üzgünüm sadece üzgünüm neyse ya belki bi gün bişiler olcak karı,kız falan filam bunlar yalan işler müzik yaparsan var olursun yada saygı görmek istersen bişiler ortaya koyman lazım cover yada değil bişiler yapmak lazım sütdyo müzisyenliği hayatın sonu özürdilerim katl-i vacib

Emrahım onları bana değil Erwin kardeşimize söyleyeceksin ben senden az karı kız görüyorum. Bugün kayda girebiliriz haberiniz olsun millet :)
 
ne karı kızı kardeşim haftaya büyük iğtimalle kayda giriyoruz okadar beğenmeyen dinlemez z....tirip gider nediyim biz bu muziği karı kız icin yapmıyoruz müziği sevdiğimizden yapıyoruz karı kız icin bişeyler yapan onlar bellidir zatenn? :x
 
Erwinim hiddetlenmesen hemen. Sanırım Emrah yanlış anlaşılmaya yol açacak dil bilgisi hataları yapmış. Açıklar yanlış anlamış oluruz ayıp etmiş oluruz değil mi? Yani eğer yazdığım mesajda hata yok, sizden bir bok olmaz diyorsa onu da tartışırız. Değil mi kardeşim?
 
Arkadaşlar, garındaşlar
Artık silkindik ve uyandık değil mi :)
Erwinim ve Canerim. 3 güne Bursa'da olacağım. Mutlaka ben gelmeden bir gün çalışın. Pazar stüdyo. Hata yapanın kafasına kola kutusu! Kayda az kaldı. Biliyorsunuz tarih belli! Emrah oradan ötme anam nasıl olsa 2 aya kadar burdasın. Beraber yapacaz ne yapacaksak!
 
Geri
Üst