Katl-i Vacib

Son Haberler:
Caner vakit ayıramadığı için Katl-i Vacib'den ayrılmak zorunda kaldı.
Alper Katl-i Vacib'e geri döndü.
Pazar günü trompetsiz ve ilk temiz kaydımızı hallediyoruz.
Kasım ortalarında Emrah gelmiş olacak. Emrah ile Kasım sonunda kaydımız var.

Katl- Vacib grubu Balkanlar Ska ve Punk Grupları Birliği'ni kurmuştur. Birlik bünyesinde şimdilik Yunanistan'dan 1 ve Hırvatistan'dan 2 grup mevcuttur.

Haberler bitti şimdi reklamlar.
 
Pazar gnkü kayıt yattı öbür pazara alındı. Zaten KelCore kardeşimizden haber alamadık. Bu pazar mübarek ramazan ayına denk gelen hayırlı bir kaydımız olacak. Harbi denk geldi süper olacak.
 
Kayıt yapıldı ve REZZALET bir kayıt oldu. Hemen imha edip yenisi için kolları sıvadık. KontraAtak'ın düzenlediği yarışmaya başvuru yaptım du bakalım nolacak :)
 
Toygunum 311 nedir?
Emrah sayıyorum ben kanka :) dükkanı bırakabilsem gelip alacam seni de dükkanı bırakamıyorum. Du bakalım belli olur ozamana kadar :) Öptüm kardeşimi.
 
Hadi Emrah bekliyoruz be abi. Arıyorum geldin mi diye Mustafa amca çıkıyo :) Çarşamba yada Perşembe dedi doğru mu? eheheh 2 gün kaldı yani :)
 
tamam hakkatten dede olduk he
dün çilekeşin performansı harikaydı inanılmaz dı kutluyorum
bide katl-i vacib için eskişehir ve istanbul çok yakında
 
dünkü konser çok güzeldi dedeler..süper eglendik hele sahneye çıkıp şarkıları beraber söylememiz tam bi dostluk kardeşlik örnegiydi..insanlarda begendi tatilede denk gelmesi çok iyi oldu..ve eminim bundan sonra hep beraberiz dedeler..
başarılar diliyorum..
 
Geri
Üst