Uluslararasi Alışveriş Için Www.samash.com

Evet bende umut abiden almıştım ama takıldı zaten gümrük şirketiyle konuşuyorum adamlar gümrük müzik aletlerinin geçişiyle ilgili dikkat etmeye başlamışlar.Ortalık karışık.
 
olay kısaca şu şekilde

bu comerxia siparilşleri consolidation center denen bi yerde topluyor daha sonra gerekli işlemleri yapıp tr ye gönderiyor ama son zamanlarda türkiyeye gnderilen siparişlerin olduğu merkezde sorunlar yaşanmış adamlar orayı taşımaya karar verdiler ve bu taşıma sırasında bi kaç parti malı ups le göndermişler ancak comerxia fedexi kullanıyordu.
ups le gönderince gümrükte takılmış ve bir sürü alet için ce belgesi istemişler.
hatta bi kaç arkadaşa ups den fax geldi bize vekalet verin biz halledelim karşı taraf bütün masrafları karşılamayı kabul ediyor zaten diye.
daha sonra comerxia ile bağlantı kuruldu falan adamlar upsle ilk defa gönderdik bizde şaşırdık ama halledicez dediler
ki hallettiler bi çok insanın hatta hepsinin siparişleri geçti 1-2 gün kaldı zaten gümrükte

adamlarda artık fedexle yolicaz çünkü fedexle hiç sorun yaşamadık dediler.
şu anda consolidation center denen yer hala taşınyor ve
comerxia türkiyeye gönderdiği malları yoplu olarak gönderiyor yani bi palet dolana kadar bekletiyor daha sonra shipliyor.

bence burda suçlanması gereken türkiye gümrüğü ve ups

türkiye gümrüğünün ne zaman ne yapacağı belli olmuyor bildiğiniz gibi
adamlar tahhüt etmiş herşey dahil die ve ellerinden geleni yaptılar hatta bi kaç siparişi geri alıp tetrar gönderdiler

bu sorun çözüldü diye biliyorum şu anda
ayrıca dua edelimki comerxia bu olaylardan sonra türkiyeye gönderisini kapatmasın yoksa gümrük yüzünden mis gibi bi sayfadan olucaz

arkadaşlar şirket büyük bi şirket o yüzden tereddüt etmeyin sorun olduğunda bağlantıya geçin

birde amazon.com da electronics in altında
musical instruments bölmü açılmış ordada güzel şeyler var


ayrıca bu linkte bir sürü insan aynı olayı tartışıyor
http://forum.donanimhaber.com/m_1094003/mpage_24/tm.htm
 
TheBeast verdiğin haberler güzel. Sorunun geçici olarak UPS kullanılmış olması yüzünden kaynaklanması ve dahası karşı tarafın vekalet karşılığı bütün masrafları kabul etmesi gerçekten güzel, zaten adam sana söz veriyor yapması gereken de bu sanıyorum.

Umarım herkesin sorunu hallolmuştur.
 
Ben elektronik bir cihaz getirtmiştim bu sistem ile ve tam 10 iş günü sonra elime geçti aynen orda yazdığı gibi ve ups ile geldi bence müthiş bir hizmet
 
işte senin gibi seni tenzi ederk sölüyorum bu şekildeki sistemi kötüye kullanmak isteyenlerin sayesinde bu tip sistemlerden olucaz
 
TheBeast demiş ki:
...
adamlarda artık fedexle yolicaz çünkü fedexle hiç sorun yaşamadık dediler.
...
bence burda suçlanması gereken türkiye gümrüğü ve ups

...
Sadece bir duyuntu,

UPS burada bir gumruk komisyon sirketi ile anlasma yaptıgı ve gumrukte ne kadar cok mal bırakırsa o kadar cok komisyon aldıgını duydum. Bu sekilde gumrukte bırakmak icin ellerinden geleni yaptıklarını tahmin ediyorum. O yuzden eger kargo secenegi varsa Fedex veya DHL secilmesi cok mantıklı.
Bu gune kadar Fedex ile getirttigim hic bir mal gumrukte kalmadı. (2 hafta onceki laptop dahil!) ancak 2 ay once .oktan bir kamera bile ups ile gumrukte kalmıstı :( .
Bu baslıgı daha yeni goruyorum. Valla cok gusel bir olay, ancak bi gun gelip icine edilene kadar alınan kardır. Elimizi cabuk tutmak gerekiyor.

Billie_Joe demiş ki:
ben tam anlamadım lolayı ama alıp burada satmak için bi tane ltd ex getirebilirim
iste turk insanı :evil: :beer
 
Sadece bir duyuntu,

UPS burada bir gumruk komisyon sirketi ile anlasma yaptıgı ve gumrukte ne kadar cok mal bırakırsa o kadar cok komisyon aldıgını duydum. Bu sekilde gumrukte bırakmak icin ellerinden geleni yaptıklarını tahmin ediyorum. O yuzden eger kargo secenegi varsa Fedex veya DHL secilmesi cok mantıklı.
Bu gune kadar Fedex ile getirttigim hic bir mal gumrukte kalmadı. (2 hafta onceki laptop dahil!) ancak 2 ay once .oktan bir kamera bile ups ile gumrukte kalmıstı Sad .

Evet doğrudur nex'i aradım nasıl çıkarırım malımı gümrükten dedim.Bana gümrük şirketi numarası verdiler.2. el me33 için 400 ytl para isyediler.Bende ........... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
 
megadeth79un sorusuna ek olarak alış veriş yapıp gitar getirten var mı ? sağlıklı bir olay mı nasıl geliyor gitar geliyorsa (kutuda falan ? kırık dökük olmaz umarım)
 
bitti galiba samash ın international orders hizmeti yada garantiyle aralarında bir problem war çünkü garantinin sitesinde görünmüyo anlaşmalı siteler arasında bende gitar getircektim ama international orders menüzü kalkmış...yazık oldu...
 
artık 100 euronun uzerindeki tum siparisler icin ithalat yapilmasi gerekiyor (navlun+gumruk musaviri+kdv+vs...) en son almanyadan gitar siparis etmistim ancak ithalat yapılmıs gibi gostererek cekebildim gumrukten....
 
valla arkadasslar ben anlamadım olayı samash hala international orders uyesi olarak gozukuyor ama garantinin sitesinde yok bu konuyu nereye sormak gerekki acaba
 
Geri
Üst