Mydukkan.com'dan Gitar Alacaklar Dikkat!

Durum
Yanıtlara kapalı.
Şimdi umarım bu yazdığım 180 derece dönüş olarak yorumlanmaz. ilk 6 sayfadan sonrasını satır satır okumadım hızlı hızlı baktım geçtim, o kadar forumda takılcak vaktim bile yok hatta kendi kendime "ulan sanane niye salça oluyosun tartışmaya" diye kendime de kızmıyor değilim :) Ama nedense fikrimi yazmak istedim. Katılana da katılmayana da saygım var.

Firma yetkilisinin yazdığı ilk 2-3 mesajı okudum. Uslup biraz rahatsız ediciydi, sonrasını okumadım... Sonrasında dediğiniz gibi hakarete varan sözler ettiyse ayıp etmiş olur. Haklı haksız tartışmasında sözler asıl durumu olduğundan çok farklı gösterebiliyor, haklıyı haksız haksızı haklı çıkarabiliyor. Bence karşılıklı tartışma başlayana kadar mydukkan da, müşteri de haklı, hatta ikisi de kargo mağduru. Ve iki tarafta kargo firmasıyla kavga etmeye kalksa hiç bi sonuç elde edemeyeceğini biliyor. Satıcı müşteri arasındaki diyalogda çözüm çıkmayıp da konu buraya taşındığı andan sonra, mydukkan uslubundan dolayı kaybetmiş gibi görünüyor. Uslup kimilerine göre yanlış olsa da gitarın hasarlı gönderilmesinde kabahati olmadığını düşündüğümü bir kez daha söyleyim.

Kargocunun verdiği zararı kendi hatasıymış gibi kabul edip cebinden karşılayacağını taahhüt edecek kadar cömert bi mağaza biliyorsanız, söyleyin ben de ordan alıyım. İnternetten alışveriş yapan birisi mal kusurlu çıktığında tüketici haklarıyla mahkeme ile kanunla uğraşmayı ya da malı öylece kabul etmeyi göze alıyor olmalı. Birazcık piyango bu işler....
 
Bu konu misyonunu tamamladı sanırım. Taraflar kendini ifade etti, kullanıcılar yorumlarını yaptı. Bir süredir kişisel sataşma ve kavgadan başka bir şey olmadığı ve başlığa yazanlar sürekli birbirlerini yönetime şikayet ettiği için konu kilitlenmiştir.
 
Durum
Yanıtlara kapalı.
Geri
Üst