Nefes (Rock) - İzmir

valla ege de görünce öle bir düzz mantık yürüttüm ama sorarım bir dahaki sefere

şenliklerdeki gruplar dimi olsun ya en azından uğraşmışlar :roll:
 
Pacmen iyidir, hoştur ama bir zamanlar Pearl Jam dinlediğim adamın, Justin Timberlake şarkısı söylediğini görmek yıktı, yerle yeksan etti..
 
Abartıyosunuz canım sizde bi justin söyledi diye adamı yerden yere vurdunuz.Yapmayın bu kadar kaç grup var ki zaten dinlenebilir.Adamlar değişik şeyler yapmaya , beklentilere cevap vermeye çalışıyolar ( her ne kadar benım beklentilerimin içinde justin olmasada )
 
Feeling demiş ki:
biz de ondan bahsediyoruz zaten, Anıl'ın ses ve yorum çok sağlam. ne gerek var castin e :)


ok , biz de aksini söylemedik zaten ses ,yorum süper ama arada da böyle abuk sabuk şarkılar da çıkmıyo değil , fazla abartmamak lazım diyorum ben sadece
sanırım justin konusunu kapatmanın zamanı gedi , aynı şeyden bahsedip zıt düştük ,ilgiçtir.
 
Katılmakla beraber eklemek istiyorum; tüm gruplar bu istekleri geri çevirseler, barlarda çalan şarkılar kalitesinden ödün vermez. Biz de antik kuntik şarkı müsveddelerini dinlemekten kurtuluruz.
 
o konuda yapabileceğin bir şey yok daha öncede yazdım gerzek bir bar müşteri topluluğu mevcut hele yaz geldi işler iyice çıktı çırından herkez baksın dalgasına dicem de insan bir yerden sonra kıl oluyor Rollerblade kardeşimle önceki sayfalarda konuştuk biz eski şarkılarını istiyoruz ama bu saaten sonra oldukca zor görünüyor...
 
dün akşam pacmen dinlemek için gittik ama anemiyle karşılaştık ozzda , dağılıcaklarına dair bi söylenti var, bilgisi olan var mıdır ????
 
banada öle haberler geldi işhallah doğru değildir doğru olsa bile anıl ın müzik yapmayı bırakacağını zannetmiyorum başka bir isimle grup olayına devam eder bende dün ooze un önünden geçerken kapıdaki isism tabelasında gördüm ama girmek nasip olmadı...
 
rollerblade demiş ki:
dün akşam pacmen dinlemek için gittik ama anemiyle karşılaştık ozzda , dağılıcaklarına dair bi söylenti var, bilgisi olan var mıdır ????

Sanırım biraz geç gitmişsiniz ya da Pacmen sahneden erken indi, bilemicem ama dün gece programları vardı. Son 1-2 şarkıya yetişebildik biz de. Sanırım eleman değişikliği yapmışlar..
 
Geri
Üst