Punch (Rock - İzmir)

pek muhterem punch elementleri size Ankaradan sevgiler....umarım iyi yerlere gelirsiniz sizi uzun zamandır dinleyemedim..başarılı olun yarın ortamı :) GÜNHAN :twisted:
 
geldik gördük.herşey çok güzeldi.repertuar bi harika.athena,duman,kurban saçmalalıkları yok.R.A.T.M parçalarında öldüm öldüm dirildim.uzun zamandan beri dinlememiştim punch ı.en son saçlar sarıydı....
punch ı tek geçerim abi...hep böyle kalın... :LOL:
 
Selam kardesler... bende kendilerini tanirim eskiden beri güzel çalar keretalar:) en kisa zamanda gelicem programiniza arkadisler özledim sizi..herkese teker teker selam burak,daghan,soner,ömer öptüm sizi görüsürük..kolay gele.. ;)
 
9 kasım carsamba ve 11 kasım cuma Dungeon da calamıyoruz arkadaslar..burak yurt dısına cıkıyor..onumuzdekı hafta normal tarıfeye gecılecektır..
 
Punch olarak 2000 kasım - 2001 nısan arası Ankara da aynı evde yasadık..yerlestık yanı..guzel bır deneyımdı bızım ıcın..ılk once o zaman ısmı Bardak olan bı mekanda ,SinemaBar da ve Golge de sahne aldık..Daha sonra ıse Hard Rock Cafe ve SAklıkent ..bir yandan da haftada bir gun Alt Kemancı..Limon da ise Izmır e dondukten sonra sureklı sahne almaya basladık..yıne gıdıp gelıyoduk haftada birkez Ank-İzmir arası..cokta guzeldi hersey..bız cok eglenıyoduk..limon ıyıydı..
 
Yaptıgı işin karşılığını hakeden sağlam bir duruşu olan bu grubun başarılarının devamını diliyorum..
 
ben de nerden hatirliyorum diyodum :) cuma-c.tesi oyle bir gun cikiyodunuz galiba..benim de limondan en cok zevk aldigim zamanlardi onlar..hehe hatta cok iyi hatirliyorum don't pick it up bile caliyordunuz..
neyse bu kadar nostalji yeter, yolum izmir'e duserse bir gun tekrar izlemek isterim sizi..basarilar
 
Geri
Üst