Funk'a La Turka

Funk'a La Turka, Ankara'da Etnic Funk yapmakta olan bir gruptur.Grup 8 kişiden oluşmaktadır.

1-Vokal : Hüseyin
2-Bağlama, Elektro Bağlama : Barış
3-Kanun : Can
4-Saksafon : Onur
5-Bass Gitar : Mehmet
6-Elektro Gitar : Sinan
7-Perküsyon : Mehmet
8-Batery : Alper


Grubumuz hakkındaki yorumlarınızı buyuk bır içtenlikle bekliyoruz.
Ayrıca Burada "TurkRock" başlığı altında bu sayfayı açtıgım ıcın site yonetcılerıne buyuk şükranlarımı sunarım.

İletişim için ;
www.funkalaturka.com
www.funkalaturka.8m.com
[email protected]
 
Baştan söyleyeyim...... Turka müzikten hiç hazzetmem onun için pek beğenmedim çerezlik bir müzik.......

istanbul twightlight yorumunuz iyiydi......

Türk insanına yakın müzik yapıyorsunuz.......kesin tutar........ 9 kişilik kadronun sahnede olması teknik açıdan gerçekten zor........zoru başarmışsınız.......
 
Şok kadro 8) , enfes müzik, fantastik bir tarz ve tabikide senkop neco :LOL: rakipsiz oluşum Funk' ala Turkaya şimdiden parlaklığı göze çarpan müzik hayatinda başarılar... ;)
 
çarşamba günü kız arkadasımla garajda izledik, cok guzeldı.hakıkaten 9 kısılık bır büyü yarattılar.en cok İstanbul Twilight ve Ain't no sunshine'i begendık...guzel duzenlemeler.Bilhassa arkada elinde biralarıyla duran rock genclığı gorulmeye degerdı.parça gırışlerindeki kanun sololarda kendımızden geçtik 8O .Sanırım yakında saklıkent konserlerı var.buyuk bır sabırsızlıkla beklıyoruz.basarılar.
 
Tek kelimeyle harika....Çsm Stüdyolarında provalarını ızlemıstım sans eserı, cocuklara sordum garajda sahne alıyorlar dedıler.ben de bu fırsatı kacırmadım...Türk müziğine yeni bir soluk...9 kısı hakıkaten zor olay..bayıldık :LOL: .adamlar funkla gırıyorlar tam yerınde baglama kanun ve darbukaya bırakıverıyorlar, gerısı bıze kalmıs sıkıyosa oynama 8) ...bu pazar studyolarına gıtmeyı dusunuyorum.Menajerleri 84 grubundan tanıdıgımız Vokal/gitar Tuna imiş.Bascı ve bateriste bayıldım..Sitelerine girdim ama yapım asamasında....en yakın zamanda fun club beklıyoruz....öpüldünüz.bye :p
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Öncelikle sollovox adındaki arkadaşa düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim.grubun çerezlik gibi görünmesi söz konusu değil, kendi düzenlemerimiz var ve bunlar şu an fırında.Stüdyo çalışmaları bittiğinde daha fazla zevk alacağınız bir grup görülecek.Herkese teşekkürler..

Ayrıca basscı basscı diyorsunuz, bassçı benim :)
Teknik sistem oturduğunda daha iyi olacak..şimdilik hoşçakalın
 
hoca tck'da 10 kişiden sonra örgütlenme izni gerekiyor diye biliyorum :)

merak etmekteyim bu grubu baya. big band'ler çoğalsın, sahneler büyüsün, barlar şenlensin. mekanlardaki canlı müzik hit radyosu gibi maşallah. ama işte umut da yok değil.

sapına kadar başarılar diliyorum :)
 
bir kaç hafta önce dinlemeye cümbür cemaat okulca gidip, destek olma çabasında olduğumuz sevgili Hüseyinin sahneye gayet hakim olan fakat sığmakta zorlanan grubu :)
çalışmalarınızda başarılar diliyorum..
 
Bu grubu bi dinleyin derim eminim müzik anlayışınızı büyük ölçüde degiştireceklerdir... Tam bir ayar tutturduklarında, tarzlarını da istedikleri gibi oturttuklarında bu müzik ordusunun tadına hiç doyulmayacak gibi...
Başarılar kardeşlerim...
 
Bu arada öğrendim ki, siyasal inek şenliğinde kenan doğulu ile çıkacaklarmış.Kardesler şu siteyi tamamlayın da haberleri alalım erkenden.bu arada demo,studyo görüntüleri vb..varsa siteye lütfen :)

Anlasılan sizi çok sevicezzzzz.
 
valla ben de bu tarzda ilk dejavuda baglama görmüştüm..ama bu adamlar aşmış...niyetleri kötü gibi görünüyo...bağlama,kanun,saxafon,trompet.....bara ilk girdigimizde ne çalacaklar acaba demeden edemedik...ve nıhayet basladı ve 4 arkadas (tabir-i caizse) *ötümüz tavanda izliyoz konseri :eek: .....muhteşemdi,tekkelimeyle süper..
 
Arkadaslar 13 nisan çarşamba, garage programı 11 nısan p.tesiye alınabılır....çarşamba kaotik-seksen4 konseri var.kesin programı buradan duyuracagım..
 
kendilerinin iki hafta kadar once ki performanslarini izlemis bir insan olarak soylemeliyim ki 9 kisi olmalarina ragmen cok iyi bir sahne koordinasyonu yakalamislar.ve uzun suredir `neden boyle bir tarz yapan amator grup yok `diye dusunurken karsima boyle bir grup cikmasi beni mestetti.bi de klarnet olsa mis olurmus dedim icimden.
gulyabani grubu olarak basarilar diliyoruz.gorusmek uzere.... :LOL:
 
Arkadaslar Funk'a La Turka (Garage) prgramı pazartesiye ertelenmıs dıye gordum...bu konuda bılgısı olan var mı? çarşamba mı gelıcez pazartesı mı?
 
Geri
Üst