Jeff Loomis Signature Aldım..

P

Pentaxian

Arkadaşlar bugün aldım gitarı elemandan babasıyla geldi kefilim falan dediler bir şey olursa ararsın biz kefiliz her türlü falan.İkisinin de numarası var.

Beşiktaş'ta hallettik çok yağmur vardı fazla bakamadım.Yoksa stüdyoya gidip deneyecektim.

Şimdi 2 sorum var.

Teller neredeyse paslı çocuk temiz gitar falan dedi ama biraz masraf çıkaracak gibi.
7 telli ilk defa çalacağım bana tel tavsiyesi lazım. 6 tellide 10-46 çalıyordum.

Birde bir şey dikkatimi çekti.Sapın gövdeye bağlandığı kısımda sap yukarıda.. Çok yağmur vardı.Gigbagin içinde baktım gitara.Fatih abinin 2. el alırken dikkat edilmesi gereken şeyler konusunda buda vardı ama orjinalimi böyle eleman mı halletmiş bilmiyorum..

4g2x5.jpg
 
Tüfek tutar gibi, köprü üzerinden tek gözünüzle üst eşiğe doğru baktığınızda herhangi bir yamukluk var mı? En önemli kontrollerden biri budur.
 
30 liraya tel değişimi ve bakım yaptırabilirsin. tünelde bi milyon guitar shop var ben orada yaptırıyorum çok da güzel yapıyorlar işlerini. ancak telini de alman gerek 7 tellilerin fiyatları bilmiyorum :)
 
jeff loomis slinky kullanıyor diye biliyorum. paul gilbert da öyle, ancak malmsteen ve jason becker dean markley kullanıyordu. karar sizin. ben slinky kullanıyorum ve memnunum.
 
Fr yok hacım zaten fr yok diye aldım bunu adam gibi gitar çalacağım artık :D Tel olarak hepsinden 1 er tane alıp deneyip karar vereceğim.

Çok teşekkür ederim
 
Sağ olasın.. Sap mevzusu normalmiş bu arada arkadaşlar sıkıntı yok.. Yarında Fatih abiye gideceğim. 1-2 ay sonrada ufak tefek modifiyeler ile satmayacağım bir gitar olacak inşallah :)
 
B standarttan düşük akortlar kullanmayacaksanız 10-56 sizi zorlayabilir, skalası uzun bir gitar(26.5"), ben şahsen 27"lik gitarımda 9luk tel kullanıyorum B standard ve A# için, daha da düşecekseniz 10luk tel kullanın derim. tabii bu benim şahsi tercihimdir, vücut geliştirme yapıyorsunuzdur, ellerinizle sıkarak adam öldürecek kapasitede de olabilirsiniz, o zaman 13lük bile kullanabilirsiniz. :)
 
Geri
Üst