A Takımı

Cine5 te gördüm bende, jenerik müziği ile, GMC minübüsü ile, uçak kaçanı kaçırmayan kamera açılarıyla beni çocukluğuma götürdü hafiften.


Şu At Akımını ilk mesajını editleyerek düzenleyebilirsin.
 
çocukluğumun dizisi.. siyah kamyonet, uçuk planlar, siyah deri eldivenler. çocukken maceracı olur ya insanlar. severdim uçak kaçırma, atlama, zıplama sahnelerini.
 
kamera açıları mükemmeldir..

bu arada başlığın ismi düzelmiş güzel olmuş :D

merak ettiğim bir nokta var, kullandıkları silahların modelini bilen var mı? (ağaç aksamlı olan, gövdesi kalaşnikofa benzeyen) yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
 
Gutemensch tiyo için teşekkürler

valla ben hep keleş olarak düşündüm silahları

bu arada bir de şunu farkettim asla ama asla kötü adamları öldürmüyolar her zaman alt edip bırakıyolar ya ne kadar güzel bir şey sanırım bu yüzden a takımını küçükken izlerken bu tür şeyleri düşünmüyordum :D
 
keleşle alakası yok :) namlu yapısı felam çok farklı keleşin. silahların amerikan yapımı olması muhtemel.

bir de half-life kültürü başladıktan sonra o dediğini bende farkettim. mermiler hep ayakları takip ediyor biraz kısa namlulu silahlar sanırım :LOL:
 
heeeyt beee starda ne izlerdik yahu :D gerçi o zamanlar mcgaywer'ı da izlerdik adam kaşar peynirinden bomba yapıyodu yahu :LOL: discovery'de yanınlanan mythbuster2da mcgaywer'ın baya bi mitini yakaladılar geyik bu olmaz diye :D bizde o zamanlar saftık kanıyoduk meğer hepsi holivut aldatmacasıymış :LOL:
 
80 lı yılların sonuna doğruk izlemiştim ilk defa.. o zaman bir videoda iki macera vardı . Sevdiğim bir dizidir.
Mr -t hasta ,öldü falan diye duymuştum. Ama dün gece bir telemarket prorramında fırın tanıtıyordu. Demek yalanmış o haber.
 
Geri
Üst