Okulun Grubu Için Ses Kaydı Ama Nasıl?

Y

yataylimit

Herkese selamlar.

Ben okulumuz öğrencilerinin kurduğu bir grubun performans kaydını yaparak, ön eleme için yarışmaya göndermelerinde yardımcı olmak istiyorum. Grupta elektro gitarlar ve bateri var. Kayıt işini 5 Kanallı Dolby mikrofonları olan Sony SR90 kameramla yapmayı denedim ama baterinin sesi patlıyor ve sonuç kötü oluyor. HD kayıt yapan telefonumla denedim, o patlatmıyor ama sesi boğuk veriyor ve solistin ne dediği pek anlaşılmıyor. Acaba Sony müzik setine bir kaset ve mikrofon takarak kayıt yapsam daha mı iyi olur. Stüdyo kaydı için 300 Lira isteniyormuş ve maalesef okulumuz idaresinde para yok. Kayıt yapılan yer normal bir oda.

Acilen önerilerinize ihtiyacımız var. Çok teşekkürler.
 
Telefonla ya da kamerayla kayıt mı alınır allah aşkına.O 300 lira dediğiniz zaten kanal kayıttır ve üzerinde oynanabilmesi daha kolay olduğu için çoğu yarışma kabul etmiyor.Gidip hücum kayıt alın 50 tl falan ortalama ücret.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Siz biraz kızmışsınız ama bugün başardık biz. Kameraya taktığım bluetooth mikrofon, patlama yapmaksızın işimizi görecek düzeyde bir kayıt almamızı sağladı.
 
ortalama bir stüdyoda yapılan hücum kayıt işinizi görür ve kamerayla yaptığınız kayıttan kat kat daha kaliteli olur. ve ortalama maliyeti egoss'un da belirttiği gibi 50 tl civarı olur maximum
 
Geri
Üst