Sahte Rakı the Blues Band

A TRIBUTE TO ELVIS (Rock`n Roll Nıght)

Kral öldü... Yaşasın KRAL!!

elvisafis50x70mb4.jpg


Döneminden 40 yıl sonra bile müzik listelerinde 1 numaraya kadar yükselecek parçaları ondan başka kim yapabilirdiki? Kariyeri boyunca sayısız ödül aldı, onlarca parçası haftalarca billboard listelerinde kaldı. 31 tane filmde oynadı. Albüm satışları 1 milyarı geçti. Evet... Kral`dan bahsediyoruz, "Elvis Aaron PRESLEY".

8 Ocak 1935`te Mississipi`de dünyaya gelen Elvis Presley yoksulluk içinde geçen çocukluk yılları boyunca kilise korolarında "gospel" söyledikten sonra 18 yaşında plak şirketlerinin kapılarını aşındırmaya başladı. Country ve blues tarzında hareketli "Rock`n Roll" parçalarıyla kariyer basamaklarını yavaş yavaş tırmandı. Daha ilk yaptığı kayıtlardan itibaren müzik listelerinde üst sıralarda kendine yer buldu. Televizyon programlarında da görünmeye başlamasının ardından 1956 yılında "Love Me Tender" filmi için kamera karşısına geçti. Daha sonrasında kazandığı ödüller, listelerde başı çeken hitler ve Love Me Tender`ın ardından oynadığı 30 filmle, tarihe adını altın harflerle yazdırdı. O artık bir "Kral" dı.. Ne yazık ki kariyerinin tam da zirvesindeyken yaşadığı sağlık sorunları ve aldığı aşırı kilolar ile tanınmaz bir hale geldi. Tüm dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan, 1 milyarı aşkın albüm satan, Rock`n Roll müziğin kralı "Elvis Presley" 1977 yılında hayata gözlerini yumdu. Elvis Presley'in Graceland`daki evi ise daha sonra müzeye çevrilerek önemli bir turizm mekanı haline dönüştürüldü.

Kendinden sonra gelen kuşaklar için hala en büyük esin kaynağı, yol göstericisi, Kral Elvis Presley`in anısına düzenlenen bu Rock`n Roll gecesine, dans etmek ve eğlenmek isteyen tüm müzikseverler davetlidir. Kapıların 20.30`da açılacağı gecede enerjik sahne performanslarıyla tanınan İstanbul`lu Rock`n Roll, Blues grubu "Sahte Rakı the Blues Band" sahne alacak. Canlı performansın yanısıra "Elvis Presley" görselleriyle desteklenecek gecede, Barış Akpolat capcanlı bir Rock`n Roll setiyle dj kabinindeki yerini alacak. Biletler “biletix” uzerinden satisa sunuldu.
50`li yılların büyülü atmosferine yapacağınız bu yolculuğa hazırmısınız?

A TRIBUTE TO ELVIS (Rock`n Roll Night)

24 Ekim Çarşamba
Giriş : 15ytl. + 1 bira
Canlı Performans : Sahte Rakı the Blues Band

20.30 : Kapı Açılış
21.00 : Dev ekranda Elvis Presley görselleri
22.30 : Sahte Rakı the Blues Band LIVE PERFORMANCE

Gelismeler için; www.myspace.com/atributetoelvis

Bilet satin almak icin : http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HSLY2
 
cyberknight demiş ki:
Gündemi yakala grup kur tüket para kazan ye iç gez toz harca harcan vs...

Ben buna hiç katılmıyorum :) Sadece grup isminden böyle bir yorum yapmak söylediğin amaçla grup kurmaktan pek farklı değil :)

Ben isimi çok beğendim açıkçası, gayet dikkat çekici ve akılda kalıcı :)

Başarılar....
 
DaveMustaine_64 demiş ki:
cyberknight demiş ki:
Gündemi yakala grup kur tüket para kazan ye iç gez toz harca harcan vs...

Ben buna hiç katılmıyorum :) Sadece grup isminden böyle bir yorum yapmak söylediğin amaçla grup kurmaktan pek farklı değil :)

Ben isimi çok beğendim açıkçası, gayet dikkat çekici ve akılda kalıcı :)

Başarılar....


Eleştiri yaptığımı nerden çıkarttın?
Ha Dem veya bar gruplarından bahsediyorsan baya baya da zevk alıyorum :p
...Sevgiler küçüklerimin gözlerine de öpüjükler... ;)
 
Grubun ismini begenenlere pek katılmıyorum..
Ben olsam bazı insanların hayatına mal olan bu nesne yi ya da herneyse, grup adı olarak koymazdım.
Bir benzeri vaka da Deprem'in sloganı
"Türkiye Deprem ile yaşamayı öğrenmeli"
Slogan belki cuk diye oturuyor ama çok iç yakıcı..
Böyle şeyler pek hoşuma gitmiyor açıkcası...
Herneyse başarılar diliyorum..
 
zamanında şarbon ölümleri arttığında anthrax grubu ismini deiştirmeyi düşünmüştüki adamlar kaç yıllık grup... sahte rakı ilgi çekici bi isim gibi gözükebilir ancak bu lanet şeyden bi tanıdığnı veya akrabasını kaybeden biri için hiçte hoş değil...tabi bu mantıkla düşünürsek deprem'de güzel bi isim değil... herkesin kendi vicdanın bilceği iştir, kimsenin kimseye bi grup ismiyle saygısızlık ediceğini, rencide etmeye çalışcağını düşünmüyorum
 
his-infernal-majesty demiş ki:
Bence isim gayet güzel ve dikkat çekici, başarılar..

Dikkat Çekici Olduğu Bir Kesin...Umarım Gündemdeki Bir Olayın Pat Diye Aşağı Çekilmesi Gibi Grubunuzun Sonu da Öyle Olmaz.

Önerim ; Basınla aranızı iyi tutun :LOL:

Kolay Gelsin Başarılar
 
Geri
Üst