Kameramla Kampüste

Cnn türk'ün vereceği bir kamerayla okulun içindeki yaşamı veya ilginç bir hikayeyi çekip cnn türk'e geri gönderiyorsunuz.Her hafta en ilginç görüntüleri yayınlıyorlar.
10 hafta sonunda en ilginç çekimleri yapan ve en çok görüntüleri kanalda çıkana çektiği kamera hediye edilecekmiş...

Finallerde 20 kişi kalmış 9 kız 11 erkek öğrenci vardır. bunlardan 10 tanesi şehir dışı 10 tanesi de istanbul dan. amaç klişelerden uzak bir hikayeyi görüntülerle anlatabilmek ve kampüs olayını mutlaka içerisinde barındırmak

Doğrusu hoşuma gitti bu program siz ne düşünüyorsunuz bi fikir alayim dedim?
 
Tesadüfen rastladım ben programa. Çok iyi akıl edilmiş bence. Bu hafta üçüncü haftası olması lazım izlemeyenler varsa bir denesinler derim. Ben sevdim :))
 
hangisini diyorsun? Şu okuldaki bütün inekleri öldüren mi? Oysa güzeldi valla. Ben bir de çığlık atmak (sanırım) onu beğenmiştim. Çocuk İstanbul'dan Ankara'ya geliyordu.
 
Bir iki eleman disinda gerisi cok bos seyler cekiyolar ya.Yaptiklari sey cok kolay degil ama biraz yaratici olur insan ya sonucta bunlar elemeleri gecipte yarisanlar.
 
ben de tesadufen seyrettım bı kere.
hosuma da gıttı.
dokuz eylullu bırının de onde gıtmesıne sevındım.
ee eskı okulum ne de olsa...
hangı gunler pekı??
persembe 22:10 mu??
daha kalıtelı yarısmacılar olabılırdı sankı....
 
ben umduğum yaratıcılığı henüz göremedim.bu program başlamadan önce tv de farklı işler göreceğim diye düşündüm amabeklediğim gibi yada yaratıcılıkta işler yok henüz.
 
Favorim Mehmet. Çok ince bir çizgide gidiyor gibi. Dengesini bir kaybetse yuvarlanacak gibi ama kurguları süper. Özellikle "Lego" hikayesini çok sevmiştim ben ;)
 
Geri
Üst