Raporluyorum

Agalar bırakın cayı kahveyi diziyi de, hele bakın şu namussuz kediye:whistle:
 

Dosyalar

  • kedii.jpg
    kedii.jpg
    28.8 KB · Gösterim: 199
Yahu bu isim anlayamama olayı büyük problem. Hele iş durumlarında normal hayata nazaran daha da büyük bir problem. İnsanlar mı çok hızlı konuşuyor, insanların isimleri mi çok garip, yoksa benim kulaklarda mı bir problem var çözemedim...

İlk başta söylüyorlar, anlamayınca bir daha soruyorum, sonra -herhalde üst üste 3. kez anlamamış gibi sormayı kendime yediremediğimden olsa gerek- anlamış gibi devam ettiğimden bir daha soramıyorum. Anlamış gibi devam etmeye başladığım bu noktada işler arap saçına dönüyor zaten.

2 haftadır birini görüşmeye çağıracağım, ortak zaman belirlemeye çalışıyoruz; yemin olsun daha ismini anlayamadım. Deftere ilk "Birma" diye not etmişim. Ertesi gün, not ettiğim ismi sakin kafayla görünce ne biçim isim la bu dediğimi hatırlıyorum; nitekim tekrar arayıp o ismi bağlamalarını istediğimde anlaşıldı ki yokmuş zaten öyle bir isim. :mal:

Bugün tekrar konuştum, yine anlayamadım. İrme mi, Birme mi, Dirme mi; nedir kızım senin ismin?

Haftaya toplantı ayarlayacağız ben halen daha şşşt/pşşşt diyecekmiş gibi hissediyorum kendimi. Yazık, o kadar da kibarım ki, kesin 17 yaşında çıtır stajyer filan sanıyorlardır.

Hayatımda ilk kez bir hatunun ismi Kezban olsun istedim lan. O derece.

+Oh, Jerry
-Oh, youu
 
iş görüşmesi mi yapıyon artık kardo napıyosun? :) iş görüşmesiyse kolay, cv'sini getirir hatun yanında, bi çıktı isteyip haftalardır anlayamadığın ismini pat diye anlarsın :)
satın alma, matın alma, v.s. görüşmesiyse sıkıntı devam ediyor tabi :)

yaw abi millet iş için arayıp tanımadığı insanlarla nasıl konuşuyor, nasıl rahat takılıyo, kendi kendime bi karar almıştım artık ben de böyle rahat takılıcam diye, bi gün telefon çaldı, telefonu "eveeet" diye açmıştım o derece, zaten şansıma benle alakalı olan biri değilmiş, başka departmanı aramışlar yanlışlıkla bana bağlamışlar, öyle yırttım :)

demem o ki, isim anlayamıyorsan anlayana kadar sor hacı, salla gitsin veyahut spell mipel ettir ne biliym :)
 
Yok, o becerebileceğim bir şey değil. İstemem de zaten. Seyahatler için alternatif firma arayışı benimki, bazı acentelerin pazarlama departmanı sorumlularıyla iletişime geçmeye çalışıyorum. Gerçi bu da bir nevi iş görüşmesi de, bireysel değil en azından.

Randevu saatine kadar bekleyip, ihaleyi girişteki görevliye yıkmaya karar verdim. İlla ki beni arayıp ".... hanım geldi" diyecek, ona daha rahat sorarım tanıyorum. :D

Ahahah yok lan bizden adam olmaz.

- Ne hanım ne hanım?
 
offf adam mı öldürdün be kardeşim :) askere söylenen iğrenç klişe laflar mode on :)
nerde yapıyon dostum, uzun zamandır yoktun buralarda meğer askerdeymişin, uzun mu yapıyorsun yoksa?
hayırlı tezkereler, bitir sağ salim dön, plakalara geldin miydi askerlik bitmiştir, dayan 1 hafta kalmış ;)
 
Kısa dönemim ya sıkıntı yok. Urfa'dayım. :) Üst devre bile olduk sayılır. Şu mayıs bitsin az kalacak ama sıcaklar fena. Bizim mottomuz biraz farklı Urfa'da: Summer is coming!
 
Bugün, Tüyap minübüs durağında dikilirken bastonlu, tahmini 25-30 yaşları arasında bir genç aniden sendeyip yere yığıldı Kıyafetinde kurumuş kusmuk lekeleri vardı. Benden başka kimse hamle yapmadı (İç ses: Kusmuktan mı yoksa bildikleri bir şey mi vardı?).Yerden kaldırıp duraktaki banka oturttum, epilepsi hastası olduğunu ve ilacı olmadığını mırıldandı. Bankta oturanlar kalktı, kimse hikayesini bile merak etmedi. Ulaşabileceğim annesi varmış sadece annesini aradım o da pek oralı olmadı gerçi. Otobüse bindirdim, 1 saat sonra aradım açmadı annesi... Bu nasıl bir hayat, bu nasıl bir şehir! Instagram'da zıkkımlandığı yemeğin fotografını çekenler, iki gün önce bir kafede "Çocuğun parası olacak abicim" diye ağzını yaya yaya konuşan platin saçlı kızlar, Range Rover'lı tipler geldi gözümün önüne neden bilemedim.

Haklısın tabi ama o çocuğun uyuşturucu bağımlısı olma ihtimali de var bence, özellikle annesinin açmaması bana bunu düşündürdü. Bu durum gerçekten zor olabiliyor, bağımlı kişi sürekli yalan söylüyor. Malesef bir yakınımdan biliyorum.
 
bugün yağmurda iyi ıslandım. baya baya ıslandım hem sabah hem dönüşte. tam romantik-depresif bir hava da minübüsçü radyoyu bir açtı, açar açmaz aşırı klişe şekilde orhan Gencebay çalıyordu. pek sevmediğim için takılmadım. sonra hakan altun "İstanbul olmaz olsun" çaldı. ulan bu şarkıyı nerde duymuştum? hayrettin in programında amatör şarkıcılar söylüyordu ordan hatırladım. şarkı şu;



merakımı giderdikten sonra kafamdan çıktı şarkı. derken niyeyse ibonun şarkısı 2 saattir kafamda dönüyor. yılların hardcore-death-thrash metalcisiyim ne biçim fantezi damarı varmış ki kafamda çalabiliyor böyle şarkılar. duyduklarımı kaydetmişim nedir? o şarkıda bu;




nerden bulaştı be....
 
Biraz rapor:

1- Hoca sıfatını kullanarak artistlik yapmaya çalışan ve yaptığını sanan elemanlardan tiksiniyorum.
2- Hak etmeden bir yerlere gelen embesillerden iğreniyorum.
3- Zeka ile aklın ne olduğunu bilmeyen; sınavlarda başarının SADECE çok çalışmakla elde edildiğinin farkında olmayan, hocalardan ve öğrencilerden nefret ediyorum.
3- Ezberci eğitimden tiksiniyorum.
4- Gerçek hayatta hiç bir halt ifade etmeyen: ergenlerinde, şişko kel akılsız zekasız düşük heriflerinde, klavyeden bir şeyler sallamalarından iğreniyorum.
5- Etraflarında dolanan iki yüzlü yavşaklara göz yuman, bütün dişilerden, nefret ediyorum.
6- Akılsız salak kızlardan nefret ediyorum.
7- Tv izleyip bıçağa tabancaya(silah deil : D ) polise hayran olan herkesten iğreniyorum.. 9 yıldır tv izlemediğimi belirttiğimde ise suratlarında oluşan mallığa da doyamıyorum tabii.
8- Babasının tarlasındaymış gibi araç kullanan mallardan tiksiniyorum.
9- Yolcuya saygısı olmayan kaptan ve muavinler ölsün gebersin.
10- Kendini kendisinden fazla hisseden gerzeklerden nefret ediyorum.
11- Haketmeyenin, haketmediğini yaşamamasını diliyorum.
12- Koyun kafalardan tiksiniyorum.
13- Siyasetin vefatını talep ediyorum.
14- Ağır ve pis işte çalışan çocukların gençlerin gençadamların ve abilerin, hakkını savunacak birilerinin çıkmasını ümid ediyorum.
15- Burgercı mekDomalscı çibocucu sıtarsbakscı barcı mekancı şucu bucu tiki entellerden nefret ediyorum.
16- Otobüste dolmuşta yüksek sesle konuşan elemanların eğitilmesini talep ediyorum.
17- Anadolu kavramını, sadece Batı olarak algılayan kellerden de, sadece Doğu olarak algılayan kırolardan da bıktık artık.
18- Doktorunda, avukatında, akademisyeninde, asla malı olamayacağını inkar eden entel modern tiplerden nefret ediyorum.
19- Eşitlik ve Adalet olmayacaksa, şuanki sistemin devletlerin herşeyin yıkımını talep ediyorum. Doğal şartlarda yaşayalım o zaman, herkes bıraksın kartını anahtarını.
20- Paradan nefret ediyorum.:D
21- Şehrin heryerine asılan, masum görünen kola reklamlarından İĞRENİYORUM. (Bir bilseniz nasılda zarar veriyor o içecekler vücudunuza. Ama nerde... Ezberci kapitalist sistem. Doğar doğmaz herşey ezberletilip, suratının ortasını etiket şamarlarını yiyip, öylede devam ediyor insanlar.)
22- Suçlu çocuklar değil, gençler değil, gençadamlar değil. Suçlu büyükler. Ve bunu anlamayan inkar eden bu büyüklerdende nefret ediyorum.
23- Yaşamak istemiyorum. Ama ölmekte istemiyorum. Arada kaldım.
24- Düşündüğüm herşeyi gerçekleştirebilme gücüne sahip olmayı istiyorum.
25- Yurtdışı hayallerim var, ama ne zenginim nede çalışkan.
26- Sağlık sorunu dışında gözlük takan her elemanı gereksiz buluyorum. Açık ve net. O kadar.
27- CüneytArkın ın gençliğinin geri gelmesini talep ediyorum. O adam nasıl yaşlandı aklım almıyor zaten.
28- futbol dan, topla ilgili herşeyden iğreniyorum. Ayrıca maç muhabbeti yaparak, üstünlük kurma çabası içerisine giren herkes direk nefeslerini tutsunlar.
29- Argonun ve küfrün ayrımını yapamayan, küfürbaz olan, elin karısına kızına kardeşine hatta anasına gayet rahat küfür eden ve sonrada bilmem nereliyikde adamık diyen maloğlumallardan, düşük beyinli tiplerden nefret ediyorum.
30- ...

Daha devam etmek istiyorum. Ama biraz ara vereyim sonra...

Saçma sapan işte...
 
Geri
Üst