Rocks 'N

En yakın zaman Bilkentte bu sene ilkinin yapılması planlanan Rock Günlerinde gözüküyo sanırım ewet ewet ama bilkent dışında salı bizize bekleriz..Buarada bi kiss-Lick it up yakışır bizim playliste..
 
Ya benim icinde Toto-Hold The Line calar misiniz? Ben cok severimde bu sarkiyi :))..Biziz guzel olur umarim..bu kadar sarki calmak kolay degil, hepimize simdiden kolay gelsin...
 
Slash Guniness rekorlar kitabina basvurmus, noter huzurunda calicaz 38 sarkiyi..saka bi yana eski yeni caliyoruz bayaga bi sarki...baska konserler icin soylemem ama hard rock a doyacagimiz kesin..herkesi bekleriz
 
walla sizin icin uye oldum forumaa...harikasinizz, muhtesemsinizz, suppersinizz arkadaslar:)) basarilarinizin dewamini diliorumm...kitlenizzz hep yaninizdaa (biziz e gelemesemde affola malum bilkent iste:D)
 
Evet evet cok eglenceli ve gaz bi konser oldu, kendi adima ve grup arkadaslarim adina cok sevgili MSSF dostlarimiza (citlenbik, duygu ve kardelen), konseri forumdan gorupde gelen ve bi an olsun oturmayan 4 bayan arkadasimiza (onlar kendilerini bilirler :))..ayrica sagolsun her konser bizi yanliz birakmayan Cem ve Melih e ..Aygenc in ve Alper in tayfaya, adlarini tek tek sayamayacagim diger tum dostlara tesekkuru borc bilirim..kendi adima cok eglendim, ilerki konserlerde gorusmek uzere
 
Aynı şekilde ben de gelen herkeseteşekkür ediorm...Hiç1 konserde bzi yannz brakmayan enlil,cem ve melihe,konseri ayarladığı ve çabaları için ahmet ve kendime, umudunu hiç ama hiç ytirmeyp didindiği için semihe, hasta olmasına rağmen bizi kırmayp sahne alan ve yine frontmanliğni öne koyan alpere, ulaşım hizmeti ve eksizksiz konser performansyla erdeme SPECIAL THANKS...( gülay - pınar sizi unuturmuym canımsnz ) + ( mssf tayfası size helal olsn nediim )
 
ewt gerçekten çok çok eğlendik biz biziz konserinde!! her ne kadar daha uzun kalmanızı ummuş olsak da bizi kırmayıp konseri yaklaşık beş şarkı uzattığınız için teşekkürler :D solo gitar gerçekten çok iyiydi o gece söylemeden geçemeyeceğim 8)
siz sahnede eğlendikçe, biz de sizi dinlerken çok eğleniyoruz. diğer konserlerde görüşmek üzere :D
 
valla listeye toto-hold the line yakışır gerçekten. çok iyi olur eklerseniz. yolcuya gelmeye çalışıcaz bakalım... hair, rocks'n ve echoes bir arada, tadından yenmez artık :D şimdiden başarılar hepinize..
 
walla biziz i kacirdik yolcu kacmazz diyorum ben:D aygenccim sozz annem iki elim kanda olsa yinedee gelcemm senin icinn;)
 
Geri
Üst