Rocks 'N

bende kullanmadıgım bir ibanez lo-trs floyd rose var.. bi arastır bakalım rg270'e uyuyormu?? yada birkac ufak mudaheleyle o gitara takılabilirmi??
oluyorsa ne zaman istersen veririm floyd rose'u canım.. ne olacak.. :)
 
Ahmet RG 3xx vs RG4xx vs RG5xx için evet kesinlikle uyumlu ama 270dx için şimdilik bilmiyorum. Sen kimseye verme, uyumluysa ben alırım :p
tremolo kolu boşa dönüyo,üstelik kötü bir allen kullandım vidalardan biri bozuldu o da artık dönmüyor :cry:
floyd rose düşmanı olucam böyle giderse.. sonra konuşalım,çok teşekkürler ;)
 
Arkadaslar, 16 aralık cuma aksamı 18:00'de Bilkent marmara tabldot retauranta bomba gibi bir konserimiz olacak.. birsürü yeni sürprizlerle birlikte :) Finaller oncesi gelinde kafanızı bir dagıtın, kendinize gelin söyle..

kesinlikle kacırmamanızı tavsiye ediyorum.. herkesi bekleriz yani.. :metalhead
 
bu arada grubumuz uzun zaman once eleman degisikligine gitmisti fakat burdan acıklamayı unutmustuk.. yeni kadromuz soyle..

gitarlar - Semih ve Ahmet
bass - Erdem
davul - Onur (Aygenc)
klavye - Utku
vokal - Alper
 
arkadaşlar sizi ilk defa izledim ve sıcağı sıcağına yazayım dedim.
bence playlistiniz çok güzel kıskandım açıkçası...
gitardan falan anlamam ama vokali beğenmedim. çaldığınız şarkılar gerçekten zor ve de sağlam vokal (buna back vokaller de dahil) gerektiriyor.
bence vokalin ses yetersizdi ve bazı şarkılarda detone oldu sesine daha uygun parçalar seçilebilir ya da gitarlar aşağı çekilebilir.
bi de klavyeleri hiç duyamadım ama orada da (yemekhane) süper ses düzeni beklenemezdi zaten.

neyse yanlış anlaşılmasın bu işi süper biliyo diilim sadece kulağımı tırmaladı.
başarılar...
 
Anladığım kadarıyla playlistimiz dışında genel olarak Rocks' N i pek pozitif bulmamışsın, bahane değil ama belki farketmedin bizde bayağa sorunlarla uğraştık(mixer yetersizdi, back vokal yapılamadı, akustik kotuydu, feedback lerle uğraştık, cd den muzik calamadik v.s) o yuzden ilk yari bayaga morallerde bozuldu acikcasi, yinede zahmet edip geldiğin, sabredip dinlediğin ve üşenmeyip yorum yazdığın için teşekkürler. Kendi gruplarında başarılar...
 
slmm ben bilkentteki bütün konserlere geldim ve cok begendim cidden
playlist de cok guzel en azından ben kendi tarzıma yakın buluorum :D
yannız yaa biraz daha degistirseniz playlisti?!
gerci okul varken sarkılar uzerinde calısmak zor oluodur ama yine de baska sarkılar eklemek guzel olurdu die dusunuorum
tekrar tebrikler gorusuruz baska konserlerde
 
Guzel yorumlarin icin cok tesekkurler, aslinda biz repertuarimizi surekli yenilemeye calisiyoruz, asla vazgecemedigimiz sarkilarimiz disinda her konser 6-7 sarki mutlaka eklemeye calisiyoruz, demek ki yeterli olmuyor :) (haa onemli bir not: butun grup elemanlari ya calisiyor ya okuyor bu sebeple zorlandigimiz zamanlar olmuyor degil). Onerilerin varsa calmaya calisiriz. Gelecek konserlerde gorusmek uzere...
 
yakkuli demiş ki:
arkadaşlar sizi ilk defa izledim ve sıcağı sıcağına yazayım dedim.
bence playlistiniz çok güzel kıskandım açıkçası...
gitardan falan anlamam ama vokali beğenmedim. çaldığınız şarkılar gerçekten zor ve de sağlam vokal (buna back vokaller de dahil) gerektiriyor.
bence vokalin ses yetersizdi ve bazı şarkılarda detone oldu sesine daha uygun parçalar seçilebilir ya da gitarlar aşağı çekilebilir.
bi de klavyeleri hiç duyamadım ama orada da (yemekhane) süper ses düzeni beklenemezdi zaten.

neyse yanlış anlaşılmasın bu işi süper biliyo diilim sadece kulağımı tırmaladı.
başarılar...

hahahha bi bu adamın sesi bi de alperin sesi derim şu ana kadar dinlediğim bu tarz gruplarda. ikisinin de sesini kimseninkine değişmem. gerçi alperi Rocks' N le dinlemedim hiç. o yüzden biraz önyargı gibi oldu ama neyse artık. :) gelcem gelcem mutlaka streetcats e de Rocks' N e de sonra konuşcam bıdı bıdı :)
iyi şanslar her zaman
 
taa kalktık geldik odtü'den sizleri dinlemek için bilkent'e. her ne kadar 2.yarıya yetişebilsek de:) alper'den rica ettim, olmadı ama inşallah bi dahakine dinleriz sizden sweet child o'mine. bi kaç küçük eleştirim olabilir mi? solo gitardaki arkadaşın tonları çok bastırıyordu, şu an uygun kelimeleri bulamıyorum üzgünüm de, tonlar çok keskindi, sanırım distortion fazlaydı. ayrıca özellikle arpejlerde diğer gitardan tatmin edici bi ses çıkmıyordu, diğer gitar bastırıyordu.
alper'i ve tüm grubu tebrik ediyorum tekrardan. bizim grubu toplayıp gelicez inşallah ama 2.döneme olur heralde, bitmiş programınız şimdilik heralde.
görüşmek üzere...
 
ya aslında bunlar bizim her zamanki sorunlarımızdan.. bizim o dillere destan soundcheck cabalarımızın sonucu bu kadar cıkıyor acıkcası.. yani 6 kanallı mixere 8 jack sokmaya calısınca birseyler ötüyor, biryerlerden garip sesler geliyor :?
durum boyle olunca insan ton ve tonla ilgili diger konulara pek odaklanamıyor ( tabi 5 kisi nasıl olurda 1.5 saatte dogru bir soundcheck yapamaz oda ayrı konu, biz boyle ilginc bir grubuz iste :LOL: )
baska konserlerde en guzel soundu bulmaya calısırız merak etmeyın.. gelen ve yorum yazan hrkesede bu arada tesekkurler.. daha daha cok yeni sarkılar simdiden kafamızda .. acayip bomba sarkılar var.. kacırmayın derim ben :twisted:
 
Ahmetin soyledigi gibi bazi problemler yasadik sound konusunda ve tesbitinde de haklisin bi feedback problemi sonucu ahmetin sesi kisildi sonra acildi benim gitari biraz bastirmis olabilir ama konser oncesi bu ayarlamayi kesinlikle yaptigimizi soyliyebilirim mixer sorun cikardigi icin dengeler bozuldu ama bir dahaki sefere daha dikkatli olucaz kimse merak etmesin gelip destekleyen yorum yazan ve yanimizda olan herkese cok tesekkurler...Long Live Rocks`N
 
oncelikle yorumların icin sagol me_andmyself.. sehirde aslında calmak icin gorustugumuz birkac yer oldu ama sorun barın bize verecegi zamanla bize uyan zamanın cakısmaması.. biz cok iyiyiz falan filan bize cuma aksamı, veya cumartesi aksamı ver demiyoruz zaten demeyız kesinlikle biliyoruzkı bu isler piyasada iyice piserek oluyor fakat sorunumuz grup uylerinden bazılarına zamanın uymaması.. basscı arkadasımız erdem aselsanda muhendistir ve her sabah 5:30 da kalkıp 7:00 de isbası yapmaktadır.. bu saatte ıste olan bir arkadasımızın hafta ici bar programını kabul etmesini isteyemıyoruz, bunun gibi 2-3sorun daha bir araya gelince hafta ici yalan oluyo.. ee cuma veya cumartesi de cok zor .. bakcaz artık.. ama tabi duzenli olmasada arasıra sehirde caldıgımız cok oldu.. oyle kafamıza esince calıyoruz bir yerlerde.. zaten burdada haberini veriyoruz o zaman .. bekleriz yine.. :D
bu arada 2. döneme 15 yeni sarkıyla geliyoruz haberiniz olsun.. burdan aynı sarkıları calıyorsunuz diynlere duyurulur :twisted:
 
Geri
Üst