Elektro Klasik Gitar seçimi

isfendan dan bakmak yerine gidip dukkandan bakabilirsin ayrica ikinci ellerdende guzel seyler cikabilir.
arianin iyi bir marka oldugunu hicbir yerden duymadim ancak hicbir dukkanda aria marka gitar gormedim(yada ilgilenmememdende olabilir.) sadece isfendanda satildigini gordum.
elektro klasik gitar yerine klasik gitar + mikrofonda olabilir benim tercihim elektro icin elektrogitar klasik icin klasik gitar + mikrofon klasik gitarin icine o aletler girince normal olmayacagini dusunuyorum ama hic elektro klasikleri denemedim o da ayri.
 
eğer klasik gitar alıcanksan aria, washburn falan bakma bence.. 2. el raimundo, alhambra falan bulabilirsin belki.
eğer daha ucuz bişey istiyosan sahibinden.com da 170$ a crafter var, bence gayet uygun.
 
cort un elektro klasi k gitarını görmüştüm ama benim bildiğim e serisi idi hatırladığım kadarıyla gerçi yukarda cevaplayan arkadaş ile aynı şeylerden bahsedio olabiliriz ama.. :) cort u seçeneklerin arasında tut bak , olmadı admira ların orta halli modelleri belki ikinci el bir alhambra bile bulabilirsn..
 
Öncelikle elektrik gitar markalarından asla klasik gitar alma. Son derece başarısızlar bu konuda. Kıvılcımda Esteve'ler vardır. Onların çok güzel elektroklasik modellerini denedim. Şu anda neler var bilgim yok ama oraya bakmanı öneririm. Bİr de bazı küçük dükkanlarda kaliteli klasik gitarlar satılıyor(ör: almansa marka) Ama bunlar nerededir ve bu modellerin elektroklasik modelleri var mı bilmiyorum. Sen en iyisi dükkanları tek tek dolaş...
 
kıvılcımda bitane gördüm geçenlerde arkası fiber karbon ovation hesabı.. çok hoşuma gitti benim bi bak istersen ama sakın alma ben almak istiyorum çünkü gözüm kaldı bikere alırsan kesin bişey gelir gitarın başına :D
 
Geri
Üst