Amfide toprak hattı olmamasından kaynaklanan dipses

Re: topraklama

serdarmarshall demiş ki:
merhaba ben serdar kaya.makina mühendisliği öğrencisiyim.toprağı evinizdeki herhangi bir musluğa bağlayarak toprağı siz yaratabilirsiniz.bizim evde de aynı sorun vardı .olayı şöyle yapabilirsiniz.evinizdeki hat faz notr topraktan oluşuyor.eğerki ev için prizlerde toprak tesisatı var ama topraklama yapılmamışsa herhangi bir prizden musluğun metal bölümüne direk bağlantı yaparak direk tüm evi toprak hattına kavuşturabilirsiniz.eğer hat yoksa bu yöntemi anfiyiyi taktığınız prizde uygulayın.sorun hallolur hatta mükemmel olur çünkü normal topraklamalar bakır levha gömülmesiyle yapılır,sizin yapacağınız işle tüm şehir şebekesinin (metal olanları) borularını toprak hattı olarak kullanırsınız.

marshall anfi almayı düşünüyorum bende 100 watt civarı fakat mg veya bu avtler hakkında bilgim çok derin değil..sizde bir avt kullanıcısı olarak anlatırsanız sevinirim.bide fiyatı kaçtı sizin aldığınızın?

ilginize şimdiden teşekkürler. [email protected]

arkadaşım, sen yazılanları hiç okumuyorsun galiba. senin bahsettiğinden, en azından çok daha "güvenli" görünen bir yöntem için bile bu işten anlayanlar intihar diyor sen kalkıp böyle bir yöntemi güvenle uygulayabilirsiniz diyorsun.

referansında makine mühendisi olman!!

Makine mühendisinin bu işten anlamayacağı, bu konu hakkında fikri olmayanlarında tahmin edebileceği bir şey ama yazdıklarından sonra tahmin yürütmeye gerek kalmadı gibi.
 
Geri
Üst