Creative Audigy2 zs Hakkında...!!!

arkadaşlar Audigy 2 zs ses kartı aldım ve Bende digitech gnx2 prossor var ses kartının line in girişinden girip kayıt yapmakcagım ama korkum seskartının cıkışlarını yakarmıyım diye o yüzden kaygılanıyorum cünkü bundan önce bende creative 5.1 seskartı vardı line in olayı ile kayıt yapıyordum bilgisayara ama seskartının cıkışı yandı catla ses veriyor o nedenle Audigy2zs7.1 i aldım maddi olarakda baya bi yıprattı beni aynı şeyler olmasını istemiyorum ne yapmam gerekir ses kartına zarar vermeden kayıt icin?
mikrofonla kayıt yapıyordun önceden ama line in kadar temiz ses elde edemiyorum..
 
arada kucuk regulatorumsu aletcikler var boyle bir alet isini gorur gelen asiri voltaji dusurur boylece sorunun kalmaz.
ayrica audigy serisi kartlar zaten kayit icin uretildigi icin enstruman giris/cikislarida var diye biliyorum.line in yerine bunlari kullan bence.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
anladım dedigini saol yardımın icin ama bu modelinde yok o platinum da var o da cok pahalı 400 milyon civarında güc yetmiyor ona ben o dışardan giriş olaylarını araştırıyım

teşekkürler yardımın icin....
 
Bende de Audigy var. XT Live ın left ve right outlarını çıkıp tek bir stereo kabloda birleştirip audigynin line in portundan giriş yaparak kayıt yapıyorum. Sonuçda oldukça başarılı. USB den daha başarılı. 6 aydır bu şekilde kullanıyorum ses kartım ile processorler arası bağlantıyı. Herhangi bir sorun yok.
 
Geri
Üst