Gitar Manyetikleri hakkında herşey (Genel)

Cort evl-K4'deki EMG-HZ manyetikleri çıkarıp , DiMarzio Air Norton ve Tone Zone takarsam performans alır mıyım ? (Bir başka deyişle daha yumuşak solo tonlarına sahip olabilir mi bu gitar)
 
vaistyle demiş ki:
Cort evl-K4'deki EMG-HZ manyetikleri çıkarıp , DiMarzio Air Norton ve Tone Zone takarsam performans alır mıyım ? (Bir başka deyişle daha yumuşak solo tonlarına sahip olabilir mi bu gitar)

Alabilirsiniz.Fakat yazdığınız tonlarda gitardan gelen gain kazancı düşeceği için drive kanallarınızı ekipmanınızdan biraz daha açmak zorunda kalabilirsiniz.
 
midi pickup, guitar synth falan diyorlar ona. gitari midi ile isleyen cihazlara baglamaya yariyor kisaca. synthsizer vari bir hal aliyor gitar idda edildigine gore. kullanmadigimdan cok ayrintiya giremiyorum.
 
Birde şimdi biraz inceledim internette ama bütün plus'lar normal manyetiklerle aynı gözüküyor.Senin manyetik slotlarında normalden daha dar olması gibi bir durum yok değil mi ?
Birde farkettiğim birşey var plus'ların hiçbirinde o renk ve o renk şerit olanından yok ?
 
acil satılık sıfır jackson tel sorun ufak koselerı tasırken coktu ama manyrtık aksamında yada sap kısmında herhangı bır sorun yok...fıyat: 400 euro(yanlız gıtar hındıstan malı ama usa ya agac goturmek yerıne adamlar oraya fabrıka yapmıslar)neyse bilgilerinize 03122711624-05352405959
 
Hocam resimde de görüldüğü gibi normal manyetiğin 2 katı neredeyse. Diğer manyetik Cort X2 'den çıkma powersound bu arada.
x2n1.JPG

x2n2.JPG

Benim gitar da Ibanez RG1570 öyle anormal bi darlık olacağına ihtimal vermiyorum.
Manyetiğin altında tam olarak şu yazıyor:
X2N POWER PLUS
DIMARZIO PICKUPS
MADE IN USA
Sahte olduğunu düşünmüyorum.
Aldığım kişiye geri vereceğim artık...
 
Ibanez RG620 sapta paf pro, köprüde ise TB-4 var. Saptaki Paf Pro performansından çok memnunum falan köprü manyetiğimin performansı beni tatmin etmiyor, fazla cılız geliyor ve değiştirmeyi düşünüyorum. Yüksek çıkışlı tizi çok aşırı olmayan, dolgun ve hacimli ton alabileceğim bir köprü manyetiği önerileriniz ne olur?
 
arkadaşlar strat ile emg single coil manyetiklerin uyumu hakkında bir fikri olan varmı gitar tonları sertlik açısından ne durumda oluyor bide hotrails in bridge deki durumu ne oluyor. teşekkürler
 
RG 2570'e köprüye emg 81 sapa da 85 taktım , lakin ince E telinde 12. perdeden sonra ses cılızlaşıyor drive'ını kaybediyor , bu durumu nasıl giderebilirim ? Teşekkürler.
 
İyi günler forum ahalisi sorum şu: eğer bir manyetiğin kablsou aşırı kısaysa ( 5 cm. falan ) bu manyetiği gitara takmamız için gereken hamle nedir? kablonun değişme ihtimali varmıdır? yada ek yapılma ihtimali?
 
Geri
Üst