Yabancı Diziler

İzlemeyen çok şey kaybeder.

Breaking-Bad.jpg
 
True Detective... İnanılmaz oyunculuklar; hele Matthew McConaughey döktürmüş. Öyle böyle değil. Gerçek hikayeden aktarma seri katil hikayesi, ama olayın odağında cinayet ve vahşet değil, daha çok karakterler ve yaşadıkları dram var.
 
vikings 2.sezona hayvan gibi başladı. başka dizi olsa got falan bir kaç bölüm alıştırma yapardı. acaip olaylar döndü.daha da olacak. bir de sons of anarchy son sezonda gördüğümüz bir abi de oynuyormuş burda meğer ki.

anladığım kadarıyla yavşak rollonun hayatını yeğeni kurtardı kayada ki hakime verdiği İngiliz parası rüşvetiyle. ha bide ragnar ın iki karı arasında ki yavşak hareketlerine kahkaha attım. işin içine karı kız girince en delikanlı adam bile.... :D
 
Vikings başladı hakikaten ne güzel ya. Hafta sonunun gelişini kutlamak için bundan güzeli var mıdır... Darısı Californication ve Game of Thrones'un başına.

Ayaklar uzatıldı, koca bir kase yoğurt hazır, izlemeye başlıyorum.
 
Çok fazla dizi hastası değilim.. Öyle beğenerek izlediğim son dönemde How i met your mother, Game Of Thrones var.. vaktiyle Lost saçmalayana kadar beğenirdim.. Arada Big Bang Theory sarar..

Ama 2004'te biten İngiliz yapımı Coupling (Amerikalılar da kötü bir taklidini yaptığı için belirttim) diye bir dizi vardı.. İlk bölümünden itibaren sarmıştı beni.. Hele ki ilk 3 sezonda Jeff diye bomba bir karakter vardır, hayata bakış açısı muazzam, breasts takıntılı bir adam :) Hala izlediğim en iyi komedi dizisidir diyebilirim..
http://turkrock.com/konu/572/



 
Son düzenleme:
True Detective... İnanılmaz oyunculuklar; hele Matthew McConaughey döktürmüş. Öyle böyle değil. Gerçek hikayeden aktarma seri katil hikayesi, ama olayın odağında cinayet ve vahşet değil, daha çok karakterler ve yaşadıkları dram var.
Kendimden alıntı yapıyorum ilk kez:) Ama elemanın Oskarı da götürdüğünü gündeme getireyim dedim. Gerçekten sıkı oyuncu adam.
 
house of cards 2.sezon müthiş oldu.gerçi ilk bölümde ki malum olaya herkes şok oldu ama dizimag kapanmadan önce 90 model bbc versiyonunu izlediğim için beni şaşırtmadı. hatta niye amerikanda olmadı diyordum yeni sezona bırakmışlar. birde 11.bölüm de ohaaa var ki... efsane herif kevin spacey.
 
Black Sails 8. bölümü ile bu sezonu tamamladı. İzlemeyenlere tavsiyem acil izleyin dehşet-ül vahşet güzel bir sezon finaliydi.(y) Nasıl beklüycüzzz :jimlad::jimlad::jimlad::jimlad:ARRRRRR
 
Geri
Üst