ZıwanA (Alternatif) - Bursa

Arkadaşlar herkes aynı soruyu soruyor..Ben de burdan cevap veriim dedim...Zıwana bu hafta Garage Bar'da sahne alamayacaktır...

26 Kasım Cumartesi

ÇAÇARON BAR

22:00
 
ayıp yani zıwana ankarayı sallamaya başladı demek :evil: bunuda yazıyorum tamam :!: :twisted: geçen haftayı anladıkda bu hafta neden neden neden :!: :?: :!: :?:
 
chakil demiş ki:
ayıp yani zıwana ankarayı sallamaya başladı demek :evil: bunuda yazıyorum tamam :!: :twisted: geçen haftayı anladıkda bu hafta neden neden neden :!: :?: :!: :?:

Garage yeni bir stratejiyle her hafta farklı yüzler getiriyor,saygı duymak lazım...eee Cumartesi gecesi gruplarının başarılı performansları nedeniyle bu gruplar da kesilemediğinden :!: Zıwana kesilerek Cuma gecelerine farklı bir hava katılıyor...Umarım açıklayıcı olmuştur..Biz Ankara'yı çok sewiyoruz,Ankara seyircisini daha çok,hayırlısı olsun...Herkese sevgiler...
 
Yaa bayadır ankaraya gelioruz..en azından ben yazdan beri olanını hatırlıorum..gecen konustuk grup elamanlarıyla yazında oncesi warmıs :| dusunun yane..
Neyse jancım senin solediin bi soz wardı
:kaydim "garaj şehirdışından aynı gece 2 grup getirirse batar!" diye
olay bu yane...! :dil
Yalnız bisim sozumuz war die gelemioruz ankaraya yoksa ankarada 1-2 bardan war teklif merak etmein... :twisted:
 
ne oldu daha ii olmadımı ne o naz alınganlık falan profesyonel bi iş yapıyoruz beyler kimse kimseye laf sokmaya çalışmasın ZIWANA garage rock club ile özdeşleşmiş tabiki arada şımaran dinleyicilere nasıl olsa her hafta buradalar zihniyetine karşı iki haftalık özlem çektirdik kötümü oldu. allah allah ya!!
 
T(turk) M(malım) ne ilgisi var..[kimsenin alindiii yok] :utandim !!!!
"kendisi turkiyenin yetstrdigii ender T(ton) M(maister)lardan olup T(trade) M(mark)ida elindedr.."

taam anladık cuma gelcez..

BE OLUM NIE OZAMAN HALA ETKINLIKLERDE CUMA EREN KOMURLU YAZIO!!! :sniper
 
Yoktur laf sokmaya hacet
İşimizi yaparız,ummayız kimseden medet
Beşer şaşar(ara sıra Mevlüt de şaşar :LOL: ),bu Cuma Garage taşar
Tek isteğimiz fasl-ı muhabbet....

Mevlütüm Garage'ın direğidir Zıwana,en çok sahne alan gruptur Garage'da(kesintisiz 10ay olucak) Garage nedir,bu yaz eller havaya diyerek milyar kazanabileceğimiz işi elimizin tersiyle ittiren mekandır..Peki vefa nedir,artık ikinci evimiz dediğimiz bu mekan için her hafta 6 saat yol gelip ertesi gün dönmektir..Ankara'nın bilumum(alba :!: :LOL: ) barlarından gelen teklifleri bu mekan için reddetmektir...

Mevlütüm önce sağolsun seyircimiz,sora ise Garage'da vefasını gösterdi sanırım bu hafta..Seninle de beraber nice programlara inşallah..
 
.... "Ankara'nın ...binimum.. barlarından...... " Binimum ne ola ki iyiymis. Bilumum yazmak istediniz herhalde.

p.s: bilumum(T.D.K'dan )
sıfat, eskimiş (bi'lumu:m) Arapça bi'l-¤um°m

Bütün, hep, kamu, ... -in hepsi:

hako :LOL:
 
F0r90tteN demiş ki:
etkinlik tarihi yanlış girilmiştir.. eren kömürlü 4 aralıkta sahne alcak şu bulutsuzluk özlemi gitaristi abinin altında.... cuma beklios sizi :)
anılım bu adamın bi ismi yok mu yaa dıdısının dıdısı yani olmamiş bu adama isim bulalım bu arada zıwanaa özellikle basscılarını ankaraya beklıyorzz .....:p
 
Amann allam en sonunda beni anlaan biri cikti saaaolasn babusmmmm
:utandim
(eet biliodum bir gun birininn beni keswtceeni bilioduummmm) :dans :dans :dans
 
Geri
Üst