ZıwanA (Alternatif) - Bursa

Etkinliklerde Eren Kömürlü mü yazıyor, acıyorum oğlum size ya. Garage Rock Club'ta müzikle ilgili sadece benim ağzımdan çıkanlar doğrudur ve benim dediklerim uygulanır. Hala anlayamadınız mı?
 
ondan supemız yok..senin azının guclu olduunu biliorz... :deli
ama benm demek istediim; siteye giren her insanin seni tanimadigi gercegide var..yani orda eren komurlu yazio we cuma eren komurlu war die bilo insanlar..bu o gece gelecek garage kitlesini etkiler.. :elsalla
 
Bi iletişim problemi var farkettinizmi(acıyorum size nedir ya :evil: )..Bence uzatmayın,paşa paşa gelicez Cuma,otururuz konuşuruz..Yaço zaten bi 100 kişi ilk ağız olarak benden öğrenmiş durumda Cuma'yı,merak etme kardeşim..Mevlütcüm gözlerinden öperim,kuliste bir açık oturum şart oldu ;) ..
 
evet şart oldu siz bi gelin de ben size bi dalayım. Ayrıca benim gruplarım konusunda ki hassasiyetim ortada ankaranın heryerinde afişiniz var cuma için haberler gelmiyo sanırsam bak yine eksi puan size hako sen ne ortayolcu bi adamsın ya iki dakka kapışalım diyoruz yine izin vermiyon neyse gelin bakalım siz cuma :p
 
Olum senin bu forum'da mı kapışasın geliyo tonemaister'lerin en denyosu :LOL: Bakıyom başka yerde gırgır şamata..Mevlüt'üm biz sevmeyiz kavga gürültü,gelelim anlaşırız ;) (Haberler geliyo merak etme,her yer afişmiş,alkış mı istiyon,sen iste :dans )
 
Kokomm,ciğerimin köşesi nerelerdesin olum..Kesinlikle ayarlamak lazım bişiler,ama sen yoksun be anam :roll: Kesin ulaşıosun bana,ayarlıyoruz bişiler..Öper kardeşimi..
 
ya bak illa laf sokmaya çalışacak....
allahım ya...
ne günlere kaldık...
bide sokamıyo rezil oluyo yani üstü kapalı olsun diyo e oda olmuyo neyse.
sırıt sen sırıt bakalım gitara yiyince 220watt ı sırıtabilcen mi sen?
bak hako'ya örnek al biraz adam ne kadar ılımlı seviyorum seni hako. sana sadece 44 watt euheuheueh
 
Bursalı Zıwana selamlar.Uzun zamandır bir bursa konseri istiyorum.Bir gün birlikte Bursa'da bi konser verelim diyorum.Bu konuya sıcak bakıyosanız.bİ iletişim haline geçelim.Resimli bar'ı şöle bi sallayalım istiyorum.Bana Resimli bar'la iletişim adresi falan da verebilirseniz sevinirim.Bursa için iletişimde olalım olur mu.Sizlere başarılar...
 
Erencim aslında biz de seni merak ediyoruz :LOL: Yarın gel beni bul abi garage'da,hem tanışmış oluruz,hem konuşuruz o muhabbeti..görüşürüz
 
walla Erencim nie olmasin..biz ZIWANA grubu olarak gezmei sewen bir grubuz (bknz 11-21 Eylul 2005 Dogu turnesi "Sanlıurfa-Mardin-Diyarbakır-Van" ) ve o yuzden de gezen gruplari destekleriz.. herzaman!!!

Mukemmel :tap: T(Turk) M(malim) sende cık su garage kabininden yazık sanada, takıl banada gezdirim senide :utandim

Neyse erencim bildiin uzre bugun garagedayz Hakom bahsetmis konusalım cok ii olur!! :p
 
Bak sevgili chuck; tm'nin anlamını bu yaştan sonra sana öğretecek değilim. Bu arada bu tutumun senin yüzünden grubunun bir daha ankara'da sahne alamamasına sebep olacak. Bence sen akıllı ol.
not: seni bu son uyarımdır.......!!!!!!!!!!!
 
Bu şekil konuşmaları özel mesaj yoluyla yapın arkadaşlar,örnekleri daha önce görüldü tatsız olabiliyor,kolay gelsin . .
sadece bir öneri . . .
 
Jan haklısın..Olay saçmalığa dönüştü iyice..Bu muhabbet burda kapanmıştır,herkes adabınla otursun oturduğu yerde,sokak değil burası..

Herkese saygılar...
 
Geri
Üst