ZıwanA (Alternatif) - Bursa

dungeonowl,dün gece özellikle bi başkaydı,dün gece harika olan bizden çok Ankara seyircisiydi..Saatler 03:00' gösterirkene biz sahneden inmeliydik artık ama Garage hala doluydu(niye indik diye şakayla karışık patrondan da bi azar yedik çaktırma :LOL: ) Boşuna özlememişim Ankara'yı :twisted: Her cuma tam gaz :beer :metalhead

(Buarada dungeonowl,avatar resmindeki vokalin bizim assoliste,arkadaki bass gitaristin de nacizane bana benzerliğine dikkat ettin mi ,ben ettim 8O )
 
bu hafta ben gelemedim ama okuduğum kadarıyla çoşmuş yine garage zıwanayla...
3'kadar süpermiş :metal
t m'ye rağmen hala devam edebilyorsunuz bu da ayrı bir başarı tabi çünkü ne de olsa garage da sadece onun sözü geçiyor :taptim
 
ya ben birasdaha izlemezsen sizi depresyona fln gircem benim anlattıgım adamlar bıle izledı sızı her hafta bi 10 kişi benim yuzumden geliyoo izliyoo bi ben kaldım:( ya yeter artık bu hafta kesin kaçış yapıyorum evedn ve geliyorum :p sevgiler .....
p.s= bu dip notlar sizin forumda cok hoşuma gıttı bıde ben düşiyim istedim :p :taptim mevlütt kal sen orda iisn boyle:)
 
ceysileyn demiş ki:
bu hafta ben gelemedim ama okuduğum kadarıyla çoşmuş yine garage zıwanayla...
3'kadar süpermiş :metal

gercekten cok iyiydi. her cuma gelirim ama bu kadar eglendigimi hatırlamıyorum. cuma cok iyiydi. hep boyle devam eder umarım. başarılar. 4 gibi cıktık. ama sıkıldıgımızdan degildi ,yorgunluktan ((:)
 
tm demiş ki:
ceysileyn zavallısı zıwana ben istediğim için cuma akşamları garage'da bilgine...!

canıııımm ay pardon bilemedim, senin ne yüce bir şahsiyet olduğunu...
yaw senden önce de çalıyodu onlar orda, sen beni piyasadan habersiz felan sanıyon galiba...ezik!!
haa bu arada tm'nin açılımını ben çözdüm, çözemeyen varsa die söyliim;
tm:tehdit makinesi...
 
Her Cuma aynı mekanda eğlenen insanlara burda bişi oluyo :kaydim

Tonemaister'ım,ne bu şiddet bu celal :LOL: Bu sefer sağlam kayaya çarptın yalnız,dikkatli bir izleyiciyle karşı karşıyayız..

Bi de konuyla ilgisi olmayan başka şeyler geldi kulağıma,aslı varmıdır yokmudur bilmem..

-Garage'da bir değişiklik rüzgarı daha oluyor mu olmuyor mu..

-Böyle bir rüzgardan kimler etkilenecek..

-Yoksa bu bir yalan rüzgarı mı?? :utandim

Bu 3 sorunun cevabını istiyorum..

Ceysi,tm başarılı ama bir o kadar da heyecanlı bir kardeşimiz :zipla Sen izlemeye devam et,nice Cumalar olcak inşalllaahh..Ah bi de yorgunluğu olmasa :zombi Ertesi gün Bursa sahnesi.. Sonra hafta boyunca bel ağrısı,öğlen 2de uyanmalar..Neyse,hiç girmeyelim konuya..

Spider,e gel artık..Aylar oldu,yıl olcak,sen daha izlicen..Gerçi geçen Cuma'yı kaçırmıcaktın ya..Neyse..Bu Cuma olur mu aynısı,Cuma'ya kadar bi anket açmayı düşünmüyorum değil..Olur olur :dans

Son olarak,hani demiştim ya,ilk Zıwana bestesi Garage'a kısmet olcak diye..Eee,o gün geldi..Zıwana ilk beste,Cuma premier.. (Bu haber gerçektir,anket sonuçlarını etkilemek amaçlı değildir :seytan )

Allah hepinizin müstahakını versin..Görüşmek üzere..

Not:Can (maresalx) ,çok geçmiş olsun dostum..
 
ne!! ilk ZIWANA bestesi mi hakocum..!!! onu mu calcaz.. :kaydim yazdan beri calmioz onu yalan olmasın.. (yazın yine "hasin" bi erdek programı gecesinden sora nami dier Babush'un oncenden yapmıs olduu sarkının ustunde ufak calısmalar sonucu dogmus 1 sarkıdır)
neyse gorcez tepkiyi...insanlar bi ara ezberlemisti o sarkiyi..erdekte herkes biliodu zaten :mrgreen:
 
Şarkının hikayesini sonra anlatırdık Yaço..Geçen yaz değil bi önceki yazdan bu şarkı,2 senelik bir şarkı yani..Zıwana besteleri sırada bekliyor..Ama dediğim gibi,bu hafta Premier..Bi dinetelim de tepkileri alalım bakalım (Not: Altta linki olan şarkı bir kısa film için yaptığımız bir üründür,albümde yer alıcak ilk parça bu hafta çalıcağımız parçadır) ;)
 
8 ARALIK PERŞEMBE
İstanbul Taksim PULP

9 ARALIK CUMA
Ankara GARAGE

10 ARALIK CUMARTESİ
Bursa ÇAÇARON

***İnsan mıyız biz :LOL:
 
ulen Burak alcaan olsun cuma sınaw wardı.. :? ah ben gecemeyim o sınadan... :sniper (neyse forum kapanmasın, zati sarı kart gordum 2. sarıdan atmasın oyundan..dimi MODum!! Jan'ım) :p
 
çHoK GüZeL bİ HafTaydı GURUP ARKADAŞLARIMI gösterdikleri üstün performans için gönülden kutluorum .3 gece de birbirinden ayrı güzeldi.dün akşamki ali cengiz oyununu neden yapma ihtiyacı duydunuz hala onu anlamadım nese ...gözlerinizden öper hepinize sevgilerimi gönderiorum.(her yerdeim her zaman)
 
Bizim istihbarat eksikliğimizden çok,içinde bulunduğumuz yoğun tempo nedeniyle oldu lepistes kardeşim..Herşeyde bir hayır vardır :roll:

Bu arada;

16 Aralık Cuma 00:00

GARAGE BAR (rutin program)

-----------------------------------------------------

17 Aralık Cumartesi 22:00


GARAGE BAR
(cuma yetmediyse)

-----------------------------------------------------

25 Aralık Pazar

ESKİŞEHİR HAYAL KAHVESİ


-----------------------------------------------------

Yakında İzmir'deyiz..
 
Geri
Üst