NeverLand (Heavy Metal) - İstanbul

10ma4.jpg
 
Bencilce bir yorumda bulunarak, pazar günü olmasının daha iyi olduğunu söylemek istiyorum. Kalabalık açısından gruplar cumartesiyi isteyebilir ama pazar günü bir gece öncesinden yorgun olan "gereksiz" kişilerden yoksun, çoğunlukla performans izlemek isteyenlerin geleceği bir ortam oluşacak kanısında ve umudundayım.. : )

Çünkü şöyle bir bakıyorum da; nerede o eski cumartesi geceleri ve cumartesi tayfası diyorum.. Eh zaten saçlar da yok; o zaman ne diye Nuri Alço misali pis pis sırıtarak ellerimi ovuşturmuyorum bilgisayar başında? :LOL:
 
doğru diyorsunda pazar günleri haftanın yorgunluğu oluyor insanlarda.o yüzden pek katılım olmuyor sanki. tam pazar konseri gibi.birkaç kere çalmıştık o gün.kendimi senfoni konserinde zannetmiştim:)..bu konsere de takım elbiseyle gelecem :)
 
Yahu kardeşim siz nerelerdesiniz, yok mu bir konser bir aktivite filan?

Demin yatağa uzanmış uyumadan önce biraz müzik dinleyeyim derken sizin şarkılar geldi, tesadüf bu ya.. Böyle mi yad edeceğiz sizi, bir bakayım hortlatayım dedim başlığı. Görüşmek üzere.. :)
 
Ah, evet izledik en sonunda.. :)

Cumartesi gecesi Sin City'de hasretimizi dindirdik çok şükür! Bir kere şunu söylemek gerekir, sahneye acayip yakışıyorlar bence.. Bandanalı vokalistleri zaman zaman saçlarını açmayı deneyebilir.. :D Murad bey ile birlikte izledik sizleri, her şarkıyı geçtim, özellikle sizin besteniz Faithless Loser'da çok eğlendim.. MP3 çalarımın değişilmez şarkılarından biri diyorum, MP3 çalar benim için çok önemlidir diyorum; başka bir şey demiyorum..

Tekrar izlemek üzere..
 
teşekkürler purgatory.. o gece bizim içinde çok güzel geçti özellikle Necronom grubundaki arkadaşların yorgunluklarını bi kenara bırakıp bizimle birlikte şarkılara eşlik etmeleri daha bi özeldi onlara ayrıca bi helal olsun 2 kere sahne aldılar onlar bence :) bilgi rock klubunede teşekkür ederiz yardımlarından ve hoş görülerinden dolayı...

Kısmetse 12 Mayıs tada Çanakkale üni Bahar şenliklerindeyiz dardanos ta .ordaki metal müzik seven kardeşlerlede bir bütün olacağız.
 
Artık önlere gelesim yok saçlarımı kestirdiğimden beri.. Ama zaten MP3'lerine bayıldığım bir grubu uzun süre sonra izleyip sahnede bu kadar eğlenirken gördükten sonra da kolay kolay bırakmam; elimden geldiğince konserlerini takip etmeye çalışırım..

Sanırım 2-3 kere dinledikten sonra Rag ve Faithless Loser ezberime girdi; Murad'ın küpelerini çeke çeke söyledim valla şarkıları.. Uludağ filan baya aktifsiniz, bir dahaki İstanbul konserine tüm Deliriyum tayfasını kulaklarından çekip getireceğim uygun olursa..
 
Geri
Üst