Apeiron

aperion sevgili müzisyen arkadaşlarım türkrock'da forumunuz hayırlı olsun açık konuşmak gerekirse iş götürebilecek kadar çalıyosunuz tabi zamanla daha iyiye gidecektir ama genel olarak ise bence potansiyeli olan gelecek vaad eden bi grupsunuz yollarınız sonuna dek sizlere açıkolsun(eren kömürlü)
 
şebnem

türkrock a yazdıgım ilk mesaj.
bu ilk mesajı yazmak için burdayım.
hacettepe rock şenliğinde izledim ilk defa ben de..
dinlelem bu müziği çok fazla,sade bu müziği değil,epey zamandır elektro gitarlı, elektrikli müzik dinlemiyorum..
akustik seslerle zaman geçiriyorum..

özür dileyip yanlış anlamalara mahal vermek istemdiğimi söyleyip,mesaj yazma geğini duydugum şeyi yazıyorum hemen,
flüt çalan, flüt&piyano&keman karışımı bir ses çıkaran üyeniz şebnem..

koserde dibinize kadar gelip yakından resmini çektim ,afbuyrun :)).
flütü,saçları,mikrofonu ile doldurdum kareyi ve bastım deklanşöre:)..

telli(elektronik olmayan)enstrümanların seslerinin uzamaması bir problem(en azından benim için)
üflemelilerin güzelliği burda, nefesin tükenen kadar yaşatabilirsin o sesi, sana bağlı, sesine..
tellilerde işin gerisi aletin..

benim müziğime de hemen susmayan, kadife sesiyle tel sertliğini biraz dinlenir kılmak için bir enstrüman gerekiyor,bakınıyorum hep öyle ben de.
şebnemi görünce yazmak geldi bunları içimden..

yolun açık olsun Apeiron..
 
safamuryc demiş ki:
ben de apeironun davulcusu SAFA MURYC (anaflaxia,sadistic spell ve phronesisden tanımış olabilirsiniz)her konser sonrası olduu gbi bu konserdn sonrada yok şu rtim kaçırdı yok şu kötü çaldı.dha eline enstruman almamış insanların bnm ve grubum hakkında bööle knuşmaları gerçektn çok komik(tabi sahneden indiimde bnmle şçma sapan konuşanlara söylüyorum bnları.)bnlardan biri de hürockta olup sahneyi eğimli bi yüzeye kuran ve soundcheck için düğün salonundan:) adam getiren bi insandır.herneyse gölge konserini de unutmayalm.tüm kötü şartlara ramen gene de iyi çaldıımızı düşünüyorm.herkesi 29 mayıs yolcu konserine burdan davet ediyorum. :twisted:

Böyle düşündüğün için seni kutluyorum 29 Mayısta geliyorum görüşürüz...
 
ben de apeironun davulcusu SAFA MURYC (anaflaxia,sadistic spell ve phronesisden tanımış olabilirsiniz)

ahaha işte safa, bi insan bu kadar egoist olabilir heralde..ehehe.. :D
safaya burdan selamlar..

5 mayıs günü izledim sizi ve yaptığınız cover seçimleri bile bana umut verdi ilerisi için...tabii ki en önemli nokta kendi parçalarınız olucak..hiç durmadan kendi parçalarınızı da yazarsanız ilerisi için her şey çok daha iyi olucaktır..çünkü bildiğiniz üzere bizim amatör müzik piyasasında tüm gruplarda bi uyuzluk var, millet 5 yılda bi demo çıkarıyo, 6 ayda bi konser veriyo sonra da grubum diye geziyo..

işte bööle, başarılar ilerisi için..
 
anarchist kardeş;
maden o kadar yapıcı eleştirdin, söylediklerimi nie üstüne alındın kiiii? İlla laf soktuum adamların ismini mi yazıyim. Neyse zaten doom metal dinleyicisi bi avuç insan onlarla da takışmayalım.
Buarada 29 MAYIS YOLCU KONSERİmize hepinizi beklerim. :twisted:
 
Üzerime alınmak değil. Bilirsin ki internet yanlış anlamaya cok yatkın bir ortam. İsim vermen elbetteki gereksiz. Sadece yorumumu yaptım ben de.

Her neyse müziğinizin arkasındayım. Eleştirilerimin yapıcı olduğunu düşünüyorum ben hala :D

Saygılar.
 
Basscıları arkadaşım ablası olur ve konser öncesi gitarist aradığımız gruptur... Tarz olarak sevmesem de dinlemeyi isterim... :roll:

YÖNETİCİ NOTU : İMZANIZI DÜZELTİNİZ! ( MAX. 3 SATIR )
 
slm müzisyen gençler!
ben Apeironu ilk ve tek olarak hacettepede dinledim.müziğinizi sevdim açıkçası ben de uzuun yıllardır sıkı bi doom dinleyicisiyim.fakat bazı grup üyelerine bir çift lafım olacak.
gitarist arkadaş tek başına kaldıı için işi başından aşkın gözüküyordu tüm konser.içimden yazık dedim...kızcaaz kafayı kaldıramadı gitardan ama olmuyor tabi seyirci bu durumdan hoşnut deil.biraz show izlemek de istiyor. gitarist arkadaşa tavsiyem gitar çalmak zor geliyorsa o da arada bıraksın gitarı, flütçü bayan gibi_kolayını bulsun_ beceremedii yerde vokal yapsın!! :LOL:
bütün konser boyunca tek noktaya çivilenmiş gibi duran arkadaşımızın maruz kaldıı yoğun stres sonucu ömrü kısalacak korkarım...
diğer konsere biraz daha yaptıınız işe güvenerek çıkmanız dileğiyle...
 
safamuryc demiş ki:
her konser sonrası olduu gbi bu konserdn sonrada yok şu rtim kaçırdı yok şu kötü çaldı.dha eline enstruman almamış insanların bnm ve grubum hakkında bööle knuşmaları gerçektn çok komik(tabi sahneden indiimde bnmle şçma sapan konuşanlara söylüyorum bnları.)bnlardan biri de hürockta olup sahneyi eğimli bi yüzeye kuran ve soundcheck için düğün salonundan:) adam getiren bi insandır.herneyse gölge konserini de unutmayalm.tüm kötü şartlara ramen gene de iyi çaldıımızı düşünüyorm.herkesi 29 mayıs yolcu konserine burdan davet ediyorum. :twisted:
simdi de cevap veriim
safa hurock ta degilim ,sahneyi o hale getirene kadar bile milletin kıcı cıktı osahne de ucretsiz olarak saklikentten getirtildi,zaten eline enstruman almama die bi olay dayok 1 senedir bas caliyom, yaptıım elestiride ilk sarkıda gitar cok otuyodu herkes kacmaya basladı sonrada gitarın sesini kıstılar hıc bı ses gelmedi bas da kendi kendine caldı dedik.ustune bide sevdim grup iyiymis dedik. dost bildik elestri yaptık... :bilmem
not1:tam da girip guzel biseyler yazak dedik herif bize kızmıs
not:2 ben de zaten doom dinliyom tum sarkilara eslkik eden vardik , tum sarkılara eslik edenlerden bırı de bendim
 
eee yeter be!!
yazacak baska adam mı yok burda?!!
Adama ağız tadıyla bi savunma bile yaptırmıyonuz..
bu arada sn düşündüğüm Çağlar mısın acaba?
HÜROCK ELEMANLARI demiştm ama!!!!
yazdıım şeyden dolayı özür dilemicem.Nasolsa sizler için yazmadm.Bu arada laf ettiim insanlar hariç hepinizden cvp geldi..çok teşekkür ederm. :twisted:
 
tremor cevap sana,sahne şovu olmadığı görüşüne katılıyorum ama takdir edersinki biz showgirls değiliz,ben orda kız başıma ve tek başıma (2. gitarist yok)cebelleşiyom ayrıca biz insanlara gazlamak ve show yapmak için diil hüzünlendirmek için ordaydık,sende bana bakıp hüzünlenmişsin ne mutlu bana,bu arada ikinci gitaristin saolsun abrek olma ihtimali var,flütçüye gelince,bazı yerlerde vokal yapıyo ama bu çalamadığından değil orjinalinde öle olduğu içindir.
 
Yolcuya yetiştiremeyeceğim parçaları büyük ihtimalle. Beklenmedik sınav haberleri belimi büktü. Ama Apeiron da kalıcı olmak isteğindeyim tabi apeiron da isterse.

Yolcu konserinde yine Burcu yalnız ve hüzünlü olacak (üzgünüm). Ama yalnız çıktığı son konser olacak (hüzünlü olmaya devam edebilir).
 
ilk iki konserini severek izledigim iyi bi grup. diger konserlerinde kadroyu tam anlamıyla saglamlastırırlarsa super olacagına inanıyorum. doom hastası arkadaslara sesleniyorum: doom yapan grup az oldugu icin kıymetini bilip , kızdırmayalım onları :))
 
.

Phronesis Gitar Back-Vocal der ki;

arkadaşlar eleştriler çok önemlidir. haklısınız ama eleştriyi yapıcı olarak yapan adamların eleştrilerine cevap verelim gerisini fazla takmaya gerek yok. (safa sen anladın :LOL: )

hadi bakalım pazar günü yine sallıcaz ortalıı. tremor seni de bekleriz umarım istediin gibi bi konser olur da burada övgülerini de okuruz
 
zaten yapıcısı yıkıcısı bna yazio,annamadmkii?valla ANAFLAXİAdayken yapılan övgülerden sonra burda önüne gelenin abuk subuk,kafasına göre elştiri yazması cok zoruma gidio açıkçası!şunu açıkca sölemeliyimki:arkadaşlarıma müzikal anlamda destek vermek için girdiim bu gruplarda böle şeyler yaşamak insanı sevdii müzikten soğutuyo :evil:
 
Safa hiç soğumana gerek yok. Takmayacaksın bu tür şeyleri. Biz hepimiz senin nasıl bir davulcu olduğunu biliyoruz. Ve sana da her fırsatta hatırlatıyoruz. Bence Safa Ankara'nın sayılı davulcularındandır.
İsteyen gelir dinler Yolcuda.
 
selam gençler.ilk kez bakıyorum forum sayfanıza da neler neler denmiş yaw safa ya şebnem e burcu ya:)
boşveeeeeeeeer
apeiron a sempati duyanlardanız, daha çok olmamız dileğiyle
yolcu da görüşürüz.
ha bu arada unadorned un demosumu çıkmış ne? varmı bi bildiğiniz?
:)

unadorneddrums
 
oo unadorned ın demosumu cıkmıs... supper valla. ilk alıcaklardan biri benim...

bu arada tremor yolcu konserine bizzat bekliyorum seni.. bi goruselim bakalım :twisted:
 
"valla ANAFLAXİAdayken yapılan övgülerden sonra burda önüne gelenin abuk subuk,kafasına göre elştiri yazması cok zoruma gidio açıkçası!"abi bunda sasiracak ne var simdi anlayamadim ben.anaflaxia ii bi grup, apeiron bana sorarsan kotu bi grup.haliyle yorumlarda fark olacak.benim sasirdigim senin tarz olarak bu kadar alakasiz iki grupta calman ve grup elemanlarinin da buna bi sey dememesi.bir de bana sorarsan elestiriye biraz daha acik olmalisiniz.sonucta kimse size "ulan siçtiniz sivadiniz, o neydi be" demiyo.aksakliklar sunlar sunlardi diyo, ki bu bence ozellikle hacettepedeki performansiniz dusunulurse sevinmeniz gereken birsey.lutfen alinmayin, iyi isler cikaracaginiza inaniyorum.
 
Geri
Üst