Mevzubahis (ex-Gryllus)-Ankara

evet, zuzumuz Furkan'a çok teşekkür ediyoruz..zaten başka bir projemiz var furkanla biliyosun giray oda sürpriz olsun bakalım:D..
bu arada desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz bilhassa bunu forumdada dile getiren özlem,ipek,seyfi,bektaş ve onura..
sevgi,saygı..
 
yani birazcık geç oldu ama kusuruma bakmazsın umarım sevgili yeni davulcumuz gökhan. hoşgeldin aramıza!!! :)

bi de sevgili giray'ın belirtmiş olduğu gibi "eski ayrılan davulcumuz" furkan'a da cok tesekkürler her şey için :) başarılar canım!!!
 
Teşşekkür ederim arkadaşlar... Umarım yeni takımım için hayırlara vesile olurum. Hedefimiz yakında başlayacak olan lige hazır bir biçimde girip, rakiplerimizin önüne geçmek ve daha sonra şehirlerarası ve uluslararası turnuvalara-kupalara katılmaktır.
Takım arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilir, "gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim" durumunu bildirir, sağlık raporudur... 8O
...........................................................Pol. Müd.
..........................................................Gökhan Ç. ( :LOL: )
 
Millet nasılsınız,çalışmalar ne alemde?
Forumu gördüm bir yazayım,hal hatır sorayım dedim :) Bekliyoruz şiddetle Gryllus'umuzu gerek beste gerek konser gerek programla. Bahar'dan Don't Cry'ı dinleyip kendimizden geçişimizi hatırlıyorum da... Şiddetle bekliyorum&bekliyoruz arkadaşlarım
Kendinize iyi bakın,iyi çalışmalar...
 
Şimdi Haberler;
Sayın seyirciler elimze şuan geçen haberi yayınlıyoruz: uzun süredir kendilerinden haber alınamayan gryllus grubu ortaya çıktı ve bir basın toplantısı düzenlediler, grubun basçısı sercan kara şu açıklamayı yaptı:

arkadaşlar herkese merhabalar,
malumunuzdur ki kolumun kırılması ve sonrasında eleman değişikliğiyle uzun süredir kendi halimizde çalışmalarımızı yavaştanda olsa sürdürüyorduk, sahneyi, seyirciyi,alkışı hatta kimi zaman seyircisizliği,alkışsızlığı bile çok özledik ve artık dönme zamanı geldi diye düşünüyoruz yavaştan..önümüzdeki ilk etkinlik haberini vermeden önce son kadroyu tekrar edeyim:

Vokal: Bahar
Gitar: Ümit
Gitar: Giray
Bass: Sercan
Davul: Gökhan

10 Kasım Cuma günü Geleneksel GUMMF Rock Konserleri Serisi 15 düzenleniyor, bilmeyenler için belirteyim hep beraber eğlenmek adına maddi kazanç düşünmeksizin Rock Topluluğumuzun yani bizim :D organize ettiği bir etkinlik bu, IF Performance Hall'de düzenlenicek ve Giriş 2 YTL (saat 10 a kadar bira 4ytl), kapı açılışı 18.30, biletleri GUMMF Rock Topluğu standından veya kapıdan temin edebilirsiniz; etkinliğe katılan gruplar şöyle:

HayalMeyal Reloaded
Gryllus
Gestapo

Tüm dostları bekliyoruz, keyifli bi dönüş olacak sahnelere :)
 
tebrikler gryllus'aa...
çok eğlendik arkadaşlar ve gerçekten çok özlemişim/özlemişiz...
baharın süper sesi kendimizden geçirdi bizi! davulcunuzda süper oturmuş,onunla ilk defa görüyorum sizi,ee geri kalanlar zaten kendilerini kanıtlamış adamlar,tabiri caizse yardırdılar!.. :)
biz sizinle aynı sahneyi paylaşmaktan çok mutlu olduk,darısı diğer organizasyonlara...

tekrar tebrikler ve arayı birdaha bu kadar uzatmayalım...
vedalaşma fırsatı bulamadım,acele kaçmam gerekiyordu burdan öptüm hepinizi :)
kendinize iyi bakın
 
valla bende ilk defa izleme serefinde bulundum, her ne kadar sınavlarım dolayısıyla aynı sahneyi paylasamasak ta, yinede sizi dinlerken cok cok eglendim=) supersiniz, baska mekanlarda tekrar gorusmek uzere=)
 
evet... bir tanesi daha geride kaldı rock konserleri serisinin... yorgunuz ama tatlı bir yorgunluk gerçekten de.

çok eğlendik. sahneye döndüğümüz için de cok mutluyuz. uzun zaman olmuş, özlemişiz. umarım iyi vakit geçirmiştir gelen herkes...

sevgili çağdaş ve yalın cok teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için. bizi hem sahnede hem sahne önünde yalnız bırakmadınız bu organizasyonda. gestapo'ya çok teşekkür ediyoruz gryllus olarak... eğlendirebildiysek siz ne mutlu...

ayrıca hayal meyal reloaded'a da çok tesekkürler... çok güzel bir performans sergilediler. çok da eğlendik :) sağolun varolun...

tesekkür edecek cok kişi var... bu seriyi başlatan güzel insanlara mesela; deniz durdağ'a, burak sezgin'e, onur bağlan'a ve onur yılancı'ya... burak ve onur abime ayrıca cıkıp sahnede bize eşlik ettikleri için de tesekkürler... yine yalnız bırakmadınız bizi... yüzünüzü kara cıkartmamaya calışıyoruz, başarabilmişizdir umarım.

bu organizasyona izleyici olarak katılan herkese tek tek tesekkürler. müthiş bir izleyici topluluğu vardı karşımızda ve onlar coştukça biz de sahnede eğlendik... bütün katılımınız için sağolun. elimizden geldiğince bu seriyi sürdürmeye devam edeceğiz ve bu katılımla devam edeceğinden eminiz...

bize yardım eden, yanımızda olan bütün arkadaslara da tesekkür ediyoruz...

sanırım kalmadı artık :) unuttuğum bir şey varsa da affola. aklına gelen yazar artık :)

16. konserde görüşmek üzere ;)
 
yaw kuzenler "kapak" isimli besteniz şahhane olmuş ne diyeyim. 4s kuralı fln, çok hoşuma gitti :D nakaratı falan da çok akılda kalıcı. walahi pek beğendim :) ee "size de bu yakışır" :D
bunun dışında cryin' ve sweet child bizi bizden etti.
sürekli birlikte konser yapalım, hep beraber çıkalım bundan sonra... 8)
sizi seviyorum kuzenler... :)
 
arkadaşlar cuma günü süper vakit geçirdim sayenizde!!!! besteniz hakkaten çok tatlıymış telif hakkını almadıysanız bi arak çekelim :))))) sweet child ve you give love mütişti (koptuğum anlardı) bu arada sevgili burak abi yine döktürdü :) sercan yeni gitarınla seni görmek güzeldi!!!!! artık bize düşen sizi tebrik etmek umarım bu uzun konser aralıkları ve talihsiz olalar artık sizin grubunuzn peşini bırakır. uzun zamandır bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum!!!!! hepinize sonsuz teşekkürler
 
Bizim için apayrı bi yeri var GUMMF konserler serisinin, hayatımda hiç unutamayacağım anılarla dolu..Yine harika bir seyirci topluluğu vardı ve yine grup arkadaşlarım harikaydı..
Gestapo'ya ayrıca teşekkür ediyorum, beraber sahnede olmak harikaydı, iyiki varsınız kuzenlerim :) ..
Sevgili mavisakal20 (Emre) teşekkür ederim yorumların için 16sında görüşürüz o zaman :)

görüşmek üzere..
 
Daha yeni okudum bu forumları biraz geç oldu sevgili kardeşlerim biliyorum ama kusuruma bakmayın artık.

Öncelikle bu güzel geceyi hazırladıkları için Bahar, Sercan ve Ümit'e (varsa başka benim bilmediğim, onlara da tabii) çok çok teşekkürler. Bu işi ben başlatmadım ama neredeyse başından beri varım ve son 2 seneye kadar da başından beri yapanlar aşağı yukarı aynıydı. İsimler size tanıdık gelmeyeceği için saymıyorum ama bu neslin son temsilcileri olarak Deniz, Burak, Yılancı ve ben kalmıştık sanırım. Hatırlıyorum 2 sene önce bu işi aşağıda son defa yaptığımızda Denizle sahneyi kurarken "abi kim yapacak bizden sonra" diye konuştuğumuzu. Yani şunu demeye getiriyorum İYİ Kİ VARSINIZ. Bu organizasyonu yapmış olmanızın yanında eskiden gelen bir ruhu, bir geleneği sürdürme eğilimindeki bu tavrınız beni her seferinde derinden etkiliyor açıkça belli etmesem de. Sağolun varolun.

Performansınız için ayrıca tebrik ve teşekkür sunmak istiyorum. Çok eğlendirdiniz bizi. Sahneyi sizlerle paylaşmak gerçekten çok zevkli bir şey benim için daha doğrusu bizim için. Ayrıca bana gönderdiğiniz bestenizi de zaten çok seviyorum biliyorsunuz ki. Aynen devam edin. Görüşmek üzere.

Uzun oldu yaa yine :( neyse bu da bana kapaaak olsuuuun. :)
 
Geri
Üst