Mevzubahis (ex-Gryllus)-Ankara

arkadaslar valla sızı cok dınlemek ıstıorumm ama olmuo ıste.ınsallah ızmırden donunce.valla bu sefer kesın gelcem programa.sınavlar bıtsın ordayım.herkese slmlar.
 
ne konserdi ama! arkadaslar dip gercekten güzel bi bar her nekadar yeni bi bar olsada gayet ii bi sistem koymuslar.barın bulundugu yer nedeniyle cok kişi ugramıyo ama böyle konserler yapıldıkça bence ii iş yapıcak.

dün aksam bizi izlemeye gelen herkese tessekür ediyorum ve bu aksamda gelmenizi bekliyorum :LOL:
 
ahmettuncer demiş ki:
Tekrar teşekkürler hepinize. Sizin için güzel haberlerle geliorum.. kendinize ii bakıns.

hayırdır abi ya?? neler var bakalım kafanda... süpriz olsun insanlığa diyorsan bari mi özel mesaj atıverya... merak ettim... bakın arkadaşlar, bizim bile son saniye haberimiz oluyo, müzik garip walla .... :D
 
Repertuarınız güzel ve farklıydı arkadaşlar. Hatta piyasada çalan bir çok gruptan daha iyi performans sergilediniz bence(müzikal olarak). Ayrıca gitar tonlarınız çok güzel oturmuş. Sadece solo gitar sesi bazı şarkılarda altta kaldı. Vokalist de oldukça iyiydi. Başarılar dilerim.
 
bütün eleştiriler ve yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. hepsini değerlendirmeye alıyoruz ve bu bizi daha iyi performanslara doğru götürüyor.

garaj konserinde gelen izleyen eşlik eden herkese de teşekkürler. uzun zamandır sahnede böyle eğlenmemiştik.

şimdilik kesin bişey demeyelim ama güzel bir haber de bizde var. bekleyip görelim :dans
 
pazar günkü garage performansinizi tebrik ederim; çok keyif aldim. canli dinledigim en gaz "firtina"yi çaldiniz, "you give love a bad name" de ise yardirdiniz resmen. ellerinize saglik :) her ne kadar isimiz nedeniyle sonuna kadar kalamadiysak da kulaklarimizin pasini sildiginiz icin sag olun. zaten konserin sonuna kadar kalsaydim bascinizin amfisini gasp etcektim :twisted: (saka tabii caniiiiim, celallenmeyin hemen :LOL: )

bu arada vokalinizin bu kadar iyi oldugunu tahmin etmiyordum, tertemiz söyledi valla... bahsolunan güzel haberler de en kisa zamanda acikliga kavussun ki, gene cosalim Gryllus'la :D

p.s: ilk caldiginiz sarkinin adi neydi yaw? kusura bakmayin hatirlayamadim :oops:
 
anıl slm,
çok sağol yorumların için, ama kötüleri de söyleyin de düzeltelim yani di mi?... :D

p.s.: ilk çaldığımız şarkı Anouk'tan Nobody's Wife idi...
:D:D:D
 
internalhealing bütün güzel yorumların için teşekkürler.

olacak burakcım olacak her şey güzel olacak :) ama "bağır"madan da olur denedim ordan biliyorum :)

yakın zamanda kesinliğe kavuşmuş haberleri duyuracağız burdan. (kavuşsun da bi duyurması kalsın artık...)
 
crizzy demiş ki:
anıl slm,
çok sağol yorumların için, ama kötüleri de söyleyin de düzeltelim yani di mi?... :D

p.s.: ilk çaldığımız şarkı Anouk'tan Nobody's Wife idi...
:D:D:D

hah! nobody's wife! giray çok sag ol valla ya... o gün nasil olsa hatirlarim diye soramadim, sonra da sarki kafamin içinde, "neydi lan bu?" diye kivranip durdum...

dinlemeyeli bayagi olmus anlasilan :roll:

nobody's wife'i bi daha unutmayacagima söz veriyor, anouk abladan da turkrock forumlari araciligiyla özür diliyorum... 8)

görüsürüz...
 
slmlar,
güzel yorumlarınız için herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar bizi gerçekten mutlu ediyorsunuz. Bide gördüğünüz olumsuz şeyleri burda yazarsanız yada söylerseniz bize destek olursunuz,

bu arada o amfi (maalesef) bana ait değil:) Burdanda amfisini kullanmama izin veren Onur abime (Melatonin - 440) çok teşekkürler ediyorum.

Bide cumartesi günkü sound için dip'e teşekkür ediyorum

sevgi,saygı...
 
haberlerden birini verelim artık di mi?? :D
çok bekletmek olmaz...
Gryllus grubu bundan böyle her cumartesi Dip Rock Bar'da... böylesine güzel bi mekanı artık biz dolduralım, herkesleri bekleriz arkadaşlar, desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler...
 
Dün Dip'te çok iyiydiniz. Orada az dinleyici vardı, ama yine de harika bir performans sergilediniz. Umarım nasıl bir grup olduğunuzu daha çok kişi öğrenir ve dinlemeye gelir.
 
haftaya konser varmış gibi bir tüyo aldım hatta 440 mı neymiş onlar da çıkacaklarmış...
neyse efendim yarın okulda stüdyoyu boşaltacakmışız bizleri yalnız bırakmamanız dileğiyle... 3.5 oktavlık bağır seni de bekliyoruz yarınki taşınma partisine :)
 
Geri
Üst