Osiris (Alternative - Rock) - Ankara

eft osiris duyulduq grup basqın zamanı hala hatırımda =) bu arada barancım 21gram yasmışsın ya aman dikkath ööle heryere yasma walla en son elemanlarla kafgalı ayrldıq biliosun =)
 
amannnnnnnn kuşum minemmmm döndüm istanbul dan hayırlısıylan vokal olmuşunnnn çok sevindim canım yıkcan ortalıkları bu arada **bebeeeeemmmmmmmm** seni çok seviorum bilmem anlatabildim mi?****
herkese de bebeeem deme alınıyorum bak sana ve osiris e basarılar diliyorum
haydi sevüşelim mineeeeeee.....
 
Evet yavv o baskın meşhur olmş:) Bize denk gelir kaderimizse çekeriz:D Çağrı o öyle değil canım yanlış anlama:) Tarıkla görüştüm :D sen anladın..
 
mithrandil demiş ki:
osirisin yeni basçısı da benim, Baran. şimdiden hayırlı olsun

oo baran hayırlı olsun...bu arada yeni vokalniz ve bass cınız hayırlı olsun aradaşlar bide gitaristiniz...baran - mine - melih hayırlı olsun ibocum sercancım hayılı olsun umarım kral olur... :LOL: :LOL:
 
Çok saolunn Derya, Faili mechul :) hala kayıtlarla uğraşıyorum.. Zaten konser felam bir süre olmayacak.. Tebrikler için teşekkürler Zaten Mine' de gözümüz vardı:)
 
MİNE GRUBA HOŞ GELDİN....UMARIM BU SEFER OSİRİS UZUN Bİ NEFES ALIR....WE SOLUÐU HİÇ KESİLMEZ.BAŞARILAR....SİZİ SEWIRM SRCNCM VE IBOCUM...
MİNE İLEDE TANIŞIRIZ İŞLLLAH
 
Geri
Üst