Kingus Blues Band (Blues)- Ankara

tahmin dogru..middle switchte.. bb king tonu gibi oldu aslında dogru diyosun.. biraz trebledan biraz da tone podundan kısınca bi gitar tele olunca :D öyle ton cıkıyo.. kulagın iyiymiş yaw.. amfi de clean channel i olmayan beni 35dk civari ton ayari ile ugrastiran bir marshall idi..yine de fena bi ton gelmedigini düsünmekteyim..

yorum yapan herkese de teşekkürü borc biliriz.. besteler de yakında.. gitaristiniz size calisiyo ey kingus bi ara halledelim onları da
 
selamlar kinguscanlar...=)) baktım gorgorculardan hiç yorum yok,eski gorgorculardan kim kaldı diip nacizane görüşlerimi belirtmek istedim...=Pp kayıtlarınız pek şahane,severek dinlioruz döndüre döndüre winampte...onursal aazına saalık,onur,erman,utku,semih sizin de ellerinize bileklerinize saalık...çok yaşa kingus=))
 
yorumlarınız için çok te$ekkürler arkada$lar..
bahar aylarına yakla$tığımız $u günlerde çalı$malarımıza ve sahnelere daha sıkı bağlanma planları içerisindeyiz..
 
kingustenedossz6.jpg
 
40 yılda bi çalıyosunuz o da bizim çaldığımız akşama denk geliyor..:(kötü şans,oysa özlemiştim kingus dinlemeyi..Başarılar beyler denk geliriz elbet bi gün..
 
ilk 6 şarkı kalabildim ve bu kadarı müziğinize aşık olmama yetti. ilk defa dinledim ve çok beğendim diyebilirim.:) 3 aydır konser vermiyormuşsunuz. umarım bu ara uzamaz bir daha ve daha sık buluşabiliriz. erken ayrılmak istemezdim ama bir dahaki sefer tam anlamıyla dinleyeceğim. çok iyi konserdi. başarılarınızın devamını dilerim. kolay gelsin.
 
Çok teşekkür ederiz enchant. Biz de aranın açılmamasını istiyoruz. Ayarlayabildiğimiz kadar konser ayarlıyacağız bu aralar.

Güzel yorumların için de teşekkürler. Görüşmek üzere.
 
oğğğ kingıs blığz bend ha! yarın akşam orada olmaya çalışacağım. Ama söz verirsem ayıp ederim, tutamam falan hoş bir intiba olmaz benim için. Vesair...

yarın için başarılar.
 
Geri
Üst