Kingus Blues Band (Blues)- Ankara

Her çarşamba saat 8 civarında unplugged bir halde ağrılıklı olarak akustik blues ve biraz da bob marley, eric clapton şarkılarından oluşan bir repertuarla Arjantin Caddesi Tenedos'dayız.

Bekleriz
 
efenim hatırlatalım..

kingus blues band bu akşam (2 Nisan Çarşamba ve her çarşamba..) saat 8 civarı Arjantin Caddesi Tenedos Cafe de olacaktır..

ayrıca 10 Nisan Perşembe saat 17.00 de ODTU bahar şenlikleri kapsamında panayır alanında sahne alacaktır..
 
KİNGUS KİNGUS KİNGUS!!!

Pek güzel bir konserdi. Bağırdık, şarkı söyledik. Klavye çok yakışmış gruba. Daha da güzel olmuş. Şunu da belirtmem lazım, Onursal artık tam bir frontman olmuş. Grubu defalarca izledim ama bu konser farklıydı :) Tutun arkadaşlar adamı. Şöhret dağıtıverir kafasını :D Sudan'lı kız yapalım dedik konserden sonra, alman aksanıyla yok istemem dedi.
 
walla süperdiniz dün kardeşler, ii coştuk helal valla..
Onursal efendiye 1 degil tam 4 Sudan'lı önerdik ama kabul etmedi, bu eleman yakında patlar ama dur bakalım :)
 
Gelip dinleyen, alkışlayan, eğlenenlere, sahneye dalan coşkun arkadaşlarımıza, en eğlendiğimiz sahnede bize tekrar sahne alma imkanı veren ve 4 gün boyunca hem bizim için hem de diğer gruplar için koşturan Odtü MT'ye ve şenlik boyunca çalan diğer bütün gruplara tekrar tekrar teşekkürler.

Gene senenin en eğlenceli günleriydi. :D
 
Son dakika gelişmesi ile karşınızdayız.

Bu akşam Kingus Blues Velvet: 2/3 Kingus (Onur-Onursal) + 1/3 Blue Velvet (Batur) karışımı ile saat 9 civarında Arjantin Caddesi Tenedos'da olacağız. Yolu düşenleri bekleriz.

Sevgiler.
 
Tam kesin olmamakla birlikte Tenedos programı da sonlanmış gözüküyor. Bu akşam büyük ihtimalle çalmayacağız. Durumda değişiklik olursa buraya yazarım ilerleyen saatlerde. İlginiz için çok teşekkürler.

Sevgiler

Onursal
 
Geri
Üst