Kingus Blues Band (Blues)- Ankara

onursalin kardesi alper'e de logo katkilarindan dolayi tesekkur eder daha nice logolarda bulusmak isteriz...

bu arada kingusun gitaristi onuru blues disinda bisi calarken izlemek isteyen varsa bi gun erken davranip 3 mayis carsamba saat 3te odtu panayir sahnesinde SOBE ile birlikte bestelerini ve en sevdikleri sarkilari calarkene dinleyebilir, izleyedebilirisiniz..
 
Odtü sahnesinde bizi dinlemeye gelen ve eğlenen herkese çok teşekkürler. Biz de gerçekten çok eğlendik.

Kendi açımdan hayatımın en güzel günlerinden biriydi. :D

Sevgiler
 
Odtu'de sahnenin arkasından gayet güzel dinledik bu güzel insanları, ayrıca konserden sonra da çok guzel zaman gecirdik hepsiyle...özellikle solistin her parcada mızıkasını cıkarmadan önce hangi ton diye sorması ayrı bir renk kattı :)

basarılar, en kısa zamanda yine aynı sahneyi paylaşmak dileğiyle...
 
en cok ben eglendim galiba.. seyirciden elektrik alinca hersey tam oluyo.. tabi bi taraftan da efes power : )

pure volumedeki demonun gitar tonlarina ben de bayildim..cunku benim gitarim 8) saka bi yana merak ediyosan soyleyim.. maple klavyeli amerikan telecaster, tube screamer ve jcm 1000 olmasi lazim..tam emin degilim.. ankaradaki detay studyosunda kaydettik.. tavsiye de ederim.. ha bi de slide tabi.. jim dunlop..

haftaya ankara üniversitesi ve hacettpe senlikleri var.. oralara da basvurduk.. sonuclar kesin degil ama cikarsak bekleriz herkesi.. buradan haber ederiz.. saygilar sevgiler
 
bird-y teşekkürler, ben de sizin konsere ders yüzünden gelemedim ama gene sağlam çalmışsınız dinleyenlerden duyduğum kadarıyla :D. Ne yalan söyleyeyim biz de eğlendik çok.

hakanak, sahne arkası olayı bence de çok eğlenceliydi, hatta sizin grup sayesinde en güzel tonun "dardanel ton"
olduğunu öğrendim. :) Ben de çok isterim tekrar aynı sahneyi paylaşmayı.

midnight_poet, genel olarak vokal açısından daha çok temiz bir vokal tarzını seviyorum. Çatallaştarma derken gırtlaktan söylemekten bahsediyosun sanıyorum. Genelde gırtlaktan söylerken, saflığının kaybolduğunu düşünüyorum sözlerin. Yorumun için çok teşekkürler.

Onur, alakası yok en çok ben eğlendim.
 
Ben de eğlendim kendi çapımda ya. Öyle en çok ben eğlendim gibi bir iddiam yok ama, güzel müzik, güzel kızlar, miller ( şişesiyle slide olarak, sıvısıyla içeçecek olarak), güzel seyirci ve odtü keyifli oluyor.
Bi sene daha mı bekleyecez şimdi ya?
 
Bütünüyle çok güzel bir gündü o perşembe ve bunda katkınız oldukça fazla. Çok eğlendim dinlerken.

Sahne arkasındaki nefis muhabbette Onursal'ı görmek daha da bir güzel oldu. Ayrıca "dardanel ton" un tadına birlikte varmakta harikaydı :D:D

En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere...
 
bizleri izleyip desteklerini eksik etmeyen, kingus-kingus diye yanlı$lıkla bile olsa en azından bir kez bağıran, kısacası bu ortama dahil olan herkese te$ekkürlerimi sunuyorum... en çok ben eylendim...
 
basskul da dediği gibi, 14 mayıs pazar Ankara Üniversitesi 60. yıl >Bahar Şenlikleri kapsamında saat 13'de (düzeltme:) Fen Fakültesinde sahnede olacağız.

Herkesi bekleriz...

Sevgiler
 
İlk fotoğraflar Kingus'un ODTÜ'de coştuğunun son fotoğraflar da coşturduğunun göstergesidir:)

kingus10uz.jpg


kingus25xy.jpg


kingus32yw.jpg


kingus48oj.jpg

kingus58kf.jpg

kingus63ce.jpg


kingus73ti.jpg


kingus81oc.jpg
 
Geri
Üst