distortion,wah,delay e.gitar pedalları konusunda yardım lazım

arkadarşalr amerikadan alacağımı göz önünde bulundurun
3 pedal için 600$ gözden çıkardım ama iyi bişeyler almak isyorum
distortion slayer dan slipknota hatta daha yumuşak tonrı da alabileceğim bişey olsa süper olur ama ilk olarak dediğim gurupların tonunu yakalamak isterim
wah pedalı gene slipknot tarzı müzkler için iyi bi wah
delay de tc electronic nova delay düşünyrum ama varsa daha iyi önerilere açığım teşekkürler
 
delay carl martin - red repeat
wah bence 2 tane seçim yapabilirsin - morley bad horsie 2 / dunlop cybaby 535q (ikisininde + ları - leri var tercih meselesi )
overdrive istersen xotic - bb plus derim dist için bir yorum yapamayacağım (herkes metal muff kullanıyor ya da fullbore falan... amerikada çeşitler daha fazladır butik vs.) ibanez sd9m de güzel gibi ya da tube distler falan

elbet dinlediğin müzik türü değişir o yüzden karakterli, çeşitli türler için kullanabileceğin şeyler al (signature modelleri pek tercih etme)
 
carbon copy ve bad horsie 2 öneririn ikisinide kullanıyorum bir eksilerini görmedim şu ana kadar. Ama en önemlisi drive en problemlisi daha doğrusu ben kaç pedal değiştirdim tam zevkime göre oturmadı hala drive tonum. Bence bir tane muff ya da fullbore al tadına bak sert gruplar yazmıişsın belki hoşuna gider olmadı satarsın piyasaları var. Drive pedalı olarak fullbore mosfet 2 ocd4 yada love eternity drive gibi pedallara yönelebilirsin yanına bir de ms pozitron ac rc booster alırsın mis.
 
Geri
Üst