şahin k

kendisi her filminde türkiyenin sosyal durumunu gözler önüne sermekte.başlı başına bir ekol!

bu insan hakkında neler biliyosunuz

Sahin2.jpg
 
Buraya konusunun açılmasına değmeyecek birisi.Başka birşey bulunamadı mı gündeme ? Milletin sevgililerini falan da buraya yazalım o zaman...
 
Sahin-K bu ulkennin yetistirdigi gelmis gecmis en buyuk insanlardan biridir. Delikanldir, mert adamdir, vehasil ben bir sene once bu basligi acmistim, ancak hangi baslik altinda acarsan ac bu baslik silinecek. Zaten muhabbetin nereye gidecegi de cok belli. Birakalim Sahin abimiz kalbimizde yasasin..
 
İşte Türkiye'nin gerçeği!!! Böyle adamların sayısı küçümsenmeyecek kadar az.. Bazı çevrelerce ciddi ciddi prim yaptığı gerçeği de ayrı bir konu.. Ama sosyolojik yaklaşımım ne olursa olsun, seviyorum ben bu adamı :D
 
Off Şahin K dendi mi akan sular durur, millet terlikleriyle boğulur denizde! Bu kadar pislik, bu kadar ahlaksız, bu kadar hanzo ama küfrün içindeki komediyi ortaya çıkarmasıyla da "ŞAHİN ABÜÜÜ" şeklinde gezmemize sebep olan şahsiyet. Ekşi sözlükte, Şahin K'nın olabileceği daha dantelli bir şeye dikkat çekiliyordu; "Avrupa'daki erkek porno yıldızının anti-tezi". Orada sarışın, kaslı vücutlu, böyle efendim romantik konuşan tipler varken, göbeklş, kıllı, kel, üstelik de "Gel la .mına kodumun karısı!" diye kadınları aşağılayan pislik ötesi bir insan var. Komik, evet, ama dışarıdan bakarsan safi pislik.
 
Yanliz bu adam gunluk hayatta cok normal bir adam onu da soylemek lazim. Forum muhabbetlerini takip eden var ise, bu adam aslinda sizin benim gibi biri. O acayip replikler falan tamamen rol icabi. Ornegiin adamin soyle laflari vardir.

"Ben istemez miyim memleketimde yasamayi. Ancak Turkiye`de bizim is yasak, onun icin Almanya`da yasiyorum. Ben de isterim Almana vergi vermektense memleketime vergi vermeyi"

veya

"Size `korsan cd almayin`diyemem. Korsan CD emege haksizliktir, ancak sizler de beni korsan CDler araciligiyla tanidiniz, dolayisiyla burada birbirimizi tanimamizin sebebi korsan CD. Onun icin benim filmlerimi korsa CD olarak almanizin benim acimdan bir sakincasi yoktur"

Yani aslinda buz daginin gorunmeyen tarafi cok farkli. Aslinda repliklere, filmlerin komikligine kendisi de guluyor. Kral adamdir SahinK.
 
Geri
Üst