Evde ses kaydı için ses kartı ve mikrofon tavsiyesi 1000tl bütçe

Gitar amfisinin önüne mikrofon koyarak kayıt yapacağım , masaüstü bilgisayarım yok laptopum var ona göre bana bir ses kartı ve mikrofon önerebilir misiniz ? 1000tl bütçem var .
 
Gitar amfisi önüne koymak için klasik olmuş Shure SM57 kullanabilirsin. http://www.muzikekipman.com/urun/shure-sm57.aspx Piyasada çok fazla sahtesi var dikkatli olun derim.
Ses kartı olarak 2 balansı çıkışı olan Presonus AudioBox http://www.muzikekipman.com/urun/presonus-audiobox.aspx yada Focusrite Saffire 6 olabilir. http://www.muzikekipman.com/urun/focusrite-saffire-6-usb.aspx
Ses kartı seçimleri USB girişiniz olduğunu varsayarak yaptım. Firewire girişin varsa TC Electronic Konnekt 6 alabilirsin.
 
Elimde Shure SM57 var istersen özelden görüşebiliriz...


Dengeli dinamik ve profesyonel vokal kayıtları ve mikrofonlama yöntemiyle enstruman kaydı istiyorsan elimde mxl in 2 adet kondenser mikrofon var.

http://turkrock.com/threads/28813/


Mikrofonunuzu satmak istiyosanız Alım Satım bölümüne konu açın.arkadaş sadece tavsiyelerinizi istiyo.Sırf elinizdeki mikrofonu satabilmek için arkadaşı yanlış yönlendirmeyin..Mxl 990/991 ile profesyonel vokal kaydı yapılıyosa o kadar insan neuman'lara boşuna para veriyo o zaman...

Benim tavsiyem gitar kaydı için shure sm57 ve focusrite scarlett 8i6 bende bunlardan kullanıyorum..
 
Hocam ses kartı olarak şunu aldım;

http://www.akalinmuzik.com/index.php/urunler/urun/detay/529-guitar-rig-mobile-guitar-rig-4-essential

Ben tavsiye ederim.. Hem ufak, laptop ile beraber rahat taşıyabiliyorsun, ben ikinci el aldım ama sıfır alırsan yanında guitar rig programıda var orjinalinden, fiyatı da uygun 220 TL civarı..

Sonuçta aşırı profosyonel bir şey yapmayacaksan, benim gibi iki tıngırdatıp kaydedeceksen yanında hazır programı ile beraber uygun fiyatlı bir ürün..
 
Geri
Üst