Turkrock gitaristlerinin kullandığı penalar

Selam millet, başlıktaki "Dugain Babydug" incelemelerine dayanamadım merak ettim ve gittim bir adet aldım. Haliyle 2 tane almaya kalksan adamın ekonomisini sarsıyor. Yaklaşık 14TL verdim(evet 1 tanecik penaya), fiyatına oha dedim ancak forumda anlatılanlar gibi pena oldukça kullanışlı neredeyse elinde yok gibi duruyor. Parmak oyuğu gerçekten penaya hakimiyeti artırıyor ve ucunda kullanılmış penalardaki erime şekli gayet pürüzsüz bir şekilde uygulanmış ve telin üzerinde rahat kayıyor. Kaybolursa tekrar alır mıyım? Kesinlikle alırım. Jazz 3'e göre biraz daha iyi diyebilirim.

Dugain.DugainBabydugAcetate9030.jpg
 
Pena dendiğinde can damarımdır ki bu sebeple zibilyon adet kırmızı jazz III, iki üç stubby, ve tüm kanırtmalarıma rağmen bir türlü fırsat bulup jazz III çakması bir versiyonunu bastıramadığımız bayrak misali bir adet crossfire logolu tri-corner. Hey gidi.
Hatırasının dahi kötü olduğunu düşününce... Öylesine duruyor kenarda.

foto11F0raf_zps70ba74aa.jpg
[/URL]
 
Pena manyagi biri olarak son denemem planet waves black ice 1.10. Jazz 3 un biraz daha buyuk hali dusunun. Alan genisleyinde 088 de ki bukulmeleri engellemek icinde 1.10 yapmislar. Tek farklari black ice biraz kayiyor ama harika bisey
 
Böyle bir başlık bulamadım, bence herkesin anısı olduğu, çalmaya bile kıyamadığı penası mutlaka vardır.
Çok enteresan penalar çıkacağından umutluyum :) (Standart Jazz III'leri koymayalım mümkünse)
Paylaşalım;

Dugeon'u @customshop hediye etmişti, sarı, siyah ve beyaz pena japonya hatırası, mavi ise ilk kullandığım pena (2006)

SZv4xK2.png
 
Ilk olarak ddpassion 3.0 penayla baslamistim. sonra js mediuma gecince gitari calabildigimi fark ettim :D(kaybetmeden kullanabildigim tek pena). Sonrasinda fender heavyler bayagi bir gitti. En son 1.50 ve 0.96lik ibanezlerde karar kildim. Garip bicimde bu penalar erimiyor :D( Ya da ben cok seri kaybediyorum :/). Ciddi anlamda deldigim ibanez 1.50 ve minik pasion 2.0(bu rahat ama hissiyat fark edilir derecede cirkin geliyor bana) en rahat gelen pena su anda.(jazz3 u delemedim. 5 lira lan!! Zaten 3 saat calinca cop oluyor.)
14268196929781464716705.jpg
 
Son düzenleme:
Geri
Üst