Duyulmadık,bilinmedik filmler

museandmuser demiş ki:
the edukators u da izleyin mutlaka..ben de tesadüf eseri izledim ama çok güzeldi...
çok güzel bir filmdi, gerçi artık duyulmadık bilinmedik bi film olmaktan çıktı sanırım :D jeff buckley'in hallelujah'sı cuk oturmuş, çok etkilendim :oops: konu, çekimler ve manzara da oldukça başarılı. mutlaka izlenmeli.
 
aşk sadece seninle yaşanır(henüz hiç bi yerde oynamıyo ama yakında gösterime giricek inşaallah)
 
yönetmenliğini Lone Scherfig'in yaptığı 2002 danimarka-ingiltere ortak yapımı "wilbur ölmek istiyor" gerçekten çok hoş bir filmdi. eminim bir çok kişi filmin adını duymuştur ama izlemeyenler için şiddetle tavsiye ederim. yönetmen aynı zamanda "yeni başlayanlar için italyanca" adlı filmin yönetmeni.
 
1996 yılı yapımı yönetmenliğini julian schnabel'in yaptığı ve başrollerinde jeffrey wright,benicio del toro,dennis hopper ve gary oldman'in olduğu basquiat filmini de yazabiliriz.biyografik bir film.ressam basquiat'ın hayatından bir kesit.ayrıca birde dip not.courtney love'da oynamaktadır bu filmde.
 
fire diye bi film var.fransız yapımı.ateşin ilk insanın hayatındaki yerini anlatıyo.komik bi film.hiç konuşma yok sadece hödü hödö diyolar.komik gelmişti bana her ne kadar sant tarihi dersinde izlemiş olsakta..
 
fire diye bi film var.fransız yapımı.ateşin ilk insanın hayatındaki yerini anlatıyo.komik bi film.hiç konuşma yok sadece hödü hödö diyolar.komik gelmişti bana her ne kadar sant tarihi dersinde izlemiş olsakta..
 
fire diye bi film var.fransız yapımı.ateşin ilk insanın hayatındaki yerini anlatıyo.komik bi film.hiç konuşma yok sadece hödü hödö diyolar.komik gelmişti bana her ne kadar sant tarihi dersinde izlemiş olsakta..
 
THE COMMITMENTS...geçen perşembe akşamı cnbc-e verdi.İrlandalı soul grubunun başından geçenler anlatılıyor.Gayet hoş...

bir kaç replik:

Biz Dublin soul yapacağız...

caz müziksel mastürbasyondur...

Trompet'i güzel bir kadının memeucu gibi düşün...
 
Daha önce The Commitments'i bende izlemiştim. Gerçekten soul (ruhlu :) ) bir film. Davulcunun yerinden kalkıp laf eden herifle kavga etmesi, ardından ağzı burnu kan içinde tekrar davulun başına geçip müziğe devam ettikleri kısım çok hoşuma gitmişti. Tabi seyredenler bilir o davulcu daha önceden grubun koruması idi. :)

Bu sayfada gerçek The Commitments grubunu görebilirsiniz:
http://www.thecommitments.net

Acaba film bu grubun üstüne mi çekildi, yoksa filmden sonra mı grup kuruldu ? Anlayan varsa öne çıksın gayri...
 
Commitments harika bi film gerçekten. O kadar samimi bi film izlediğimi hatırlamıyorum. Bi de müziğe ilgili olunca insan, filmden bambaşka bi keyif alıyor izlerken. CNBCE'den başka bi kanalda kuşa dönerdi film, çünkü oldukça samimi :) Seviyorum samimi filmleri.
 
commitments yönetmen alan parker'ın en başarılı filmlerinden.böyle bir grup varmı acaba?o sitede zaten filmdeki grubun sitesi.alan parker'ın müziğe ilgisi hemen belli oluyor bu filmde.en iyi filmlerinden.
 
MO' BETTER BLUES...Bu gece gösterdiği film..cnbc-e nin.Yine "müzik" üzerine bir film.trompet sanatçısı bleek gilliam'ın hayatını,yaşadığı ilişkiler arasındaki karmaşa ve caz clubleri arasında geçen izlemesi hoş bir film.Denzel washington'u pek sevmesemde içinde, ilişkilerin'de öne çıktığı filmlerde,karakteri daha iyi yansıttığını düşünüyorum.
 
Aslında bilindik olabilir ama pek konuşulmadı diye yazıyorum:

1 - Donnie Brasco

Johnny Depp ve Al Pacino başrollerde. Mafyanın içine sızmaya çalışan genç polis Depp ve pabucu dama atılmış mafya elemanı Pacino arasında gelişen olaylar.

2 - Election

Süper eğlence. Reese Witherspoon ve Matthew Broderick başrollerde. Broderick öğretmen Witherspoon da başkan olmaya çalışan inek bir öğrenci ama birbirlerine kıllar :)

3 - Runaway Train :

Durmayan bir trendeki hapishane kaçakları. Speed belkide bu filmden etkilendi.

4 - Johhny Mnemonic

Keanu Reeves ilklerinden bir bilimkurgu. Data taşıyıcılığı söz konusuydu.

5 - Station Agent

Oldukça sakin bir film bir cüceye bir tren istasyonu miras kalır. Orda tanıştığı insanlarla sakin sakin olaylar yaşar.

6 - Dark Blue Skies

Tekrar yazıyorum çok güzel bir WW2 uçak savaşı filmi.



Birde:

1989 yapımı The Dead adlı filmin divx altyazısına sahip olan biri bana mesaj atarsa sevinirim.
 
bende de var bi tane ama izlenmi olabilitesi var tabi Vanishing Point die bi film daha çok Dodge Challenger üzerine kurulmuş bi film araba manyakaları içinmiş gibi gözüksede ben çkk çok farlı şeyler buldum bu filmde özgürlük yapmak istediini içinden geleniyapma ne biliyim özgür ruhlar için.
 
waking life- richard linklater'in yazdigi ve yonettigi harikulade animasyon. senaryo cok iyi, goruntuler cok etkileyici.
 
Geri
Üst