Marla Singer Quartet

baştaki solodaki aksak ritm harika olmuş, nasıl düşündünüz!
bir de arada topluca hızlanıp yavaşmanız harika fikir..
böyle müziğe bir canlılık katmış.

ben sonuna kadar arkanızdayım, ayrıca pinãta olarak sizinle kardeş grup olmayı çok isteriz. ne de olsa iki grup da ankaralı. hatta beraber sütdyoya girip birbirimizle fikir değiş tokuşu yapabiliriz.

bir de şarkı sonunda gitaristiniz tekrar solo atmak istemiş de onu susturmuşsunuz gibi geldi.
bıraksaydınız atardı..
 
arkadaşlar selamlar yine.
destekleriniz iyi kötü eleştirileriniz için teşekkürler.

iki haberimiz var size. birincisi bi' yurtdışı ihtimali; gitaristimiz broken hope ecnebi :))) kökenli bir arkadaşımız olduğu için yurtdışı bağlantılarımızı devreye sokarak, fransız punkrock grubu "lés ensembles" ile birlikte bir split albümde yer alma hakkını elde ettik. (daha başka fransız gruplar alman gruplar da var; hatta cezayirli bir grup da varmış) bu albüm yine bir fransız distrosunun etiketiyle bir fanzinin (adını bilmiyorum) yanında bedava dağıtılacak. lés ensembles'in ingilizce bir şarkısı olan " seven eight nine, this is the cocaine line" ı çok severiz biz; bu grupla aynı organizasyonda yer almak çok iyi olacak gibi.

bir diğeri de bir konser haberi; ama şimdilik saklı kalsın. kesinleşince buradan haberleşiriz.

bu arada yarın saat 15:00/ 17:00 arası stüdyo BOP tayız. İsteyen arkadaşlar gelip izleyebilirler.(kardeş grup olmak isteyenler)

bir de hayatımızdan bir bilgi vereyim:
bas vokalimiz black pearl kendine yeni bir bas aldı BLAZER SF7 (monster shake). ben de kendime yeni bir crash aldım ikinci el. biraz bakımsız ama idare eder.

kendinize iyi bakın. yeni besteler de yolda..
 
evet o şarkıyı biliyorum bende dinlemiştim gerçekten bir baş yapıt. sizde buna karşı "demet akalın, hadi kokainli sex partisi yapalım" diye şarkı yapın heeehee. Neyse stüdyonuza gelecem. canlı muhteşem çalıyo olmalısınız. Yarını iple çekiyorum.
 
merhaba,
ben grubunuzu dinledim, çok beğendim. Bu çalışmaların içinde bulunmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla çok kemikleşmiş bir kadronuz var. Yine de konserlerinizde rodilik yapmama izin verirseniz, beni çok onurlandırmış olursunuz. Nickimi de onun için aldım(rodi_marla singer quartet)şimdiden teşekkürler..
ayrıca yarın da bop studyolarında olacağım.
 
roadie_msq ya gayretleri ve sıcakkanlılığı için çok teşekkür ederim grubum adına.yani roadie demesek bile gitarlarımızı toparlayacak, sahne kurulumu için bizlere yardım edecek, en önemlisi bizimle müzikal bir ambians yakalayacak bir arkadaşa ihtiyacımız var. ayrıca, konser tarihlerini, programlarımızı ayarlayacak bir menajere de ihtiyacımız var. ilgilenen arkadaşlar varsa konuşup anlaşabiliriz.

bu arada stüdyodan az önce çıktık. çok güzel ve verimli bir çalışma oldu. şu split cd ye yollayacağımız şarkımız olan "bir otuzbir bir çerez"in son ayrıntılarını hallettik. bu arada bizi stüdyoda yalnız bırakmayan ve desteklerini edirgemeyen sevgili ialaca, laurana ve otcana çok teşekkür ederim grubum adına.

kaçak grubundan splash arkadaşıma da teşekkür ederim. sizin de tarzınız çok sevindirici. stüdyonuza gelip kardeş grup olmak için can atıyoruz marla singer quartet olarak.
 
shifty 52 cok saolun. konser ayarlama gibi seylerle de ugrasacagım. ayrıca davul setupımız icin 2 tane crash ayarladım. sesleri super. denersiniz bi. kolay gelsin.
 
meraba arkadaslar. bundan sonra bu grubun menajeri benim. konser teklifleri icin burdan özel mesaj yoluyla ulasabilirsniz. en yakin zamanda parodi just ve cöshüa gruplariyla bi konser ayarlamayi düsünüyorum. umarim olur.
 
herkese teşekkürler grubum adına.
maxwellmurderer arkadaşıma teşekkürler özellikle.
biz de dengesiz herifler grubunu dinleyip takdir etmiştik zamanında, hatırlamıyorum bi' yerde seyretmiştik.ama bebe diiliz orda anlaşalım:=)
ankarayı zirveye taşıycaz türk punk müzik alemlerinde;)
roadie_msq arkadaşıma ve msq_menajer arkadaşıma teşekkür ederim.kendisiyle tanıştık zaten. yeni bir şarkıya daha imza attık geçen günlerde. ismi:belgesellerdeki hayvanlara acıyorum(özel hayata saygı kalmamış)..yani işte şarkı budur..
her zamankinden biraz daha deneysel, grindcore içerikli bir şarkı oldu. yani biraz sertleşiyoruz. yavaş yavaş treşe mi kayıyoruz ne?
 
sarkınızı henuz dinledim. benim zevkime kesinlikle hitab etmiyo.ama punk ruhu ve özgün olma hususunda degerlendirecek olursam sanırım muzikte devrim niteliginde bir eser bırakmışsınız.yıllar sonra bile hatırlanacak bir sarkı ki dilerden düşmeyecek.
 
lanet olsun..
bilgisayarda tool var, björk var, miles davis bile var; kaç gündür "git kendini çok dövdürmeden" ve "o göte bülbül öte" dinliorm:
ne menem bişi bu ya.
kalitesizliğinizden dolayı kutluyorum.

saçmalığa bak ya..

viva la punka!
 
Cok cılgın cocuklar. Ne desem bos. Muzik zaten söyleyeceklerimi anlatıyor.nakarat cok akılda kalıyor. Bütün gün nakaratı söyledim durdum.. Ozellikle bi otuzbir bi cerez ve tomruk eserlerinin kayıtlarını dinledim. Inanılmaz!..
 
merhaba arkadaslar size amerikadan yaziyorum.

master yapmak icin 3 sene once amerikaya geldim ve 2 sene once gittigim bir barda bir produksiyon sirketi sahibiyle tanistim.

her zaman turk gruplarinin ne yaptigini takip ederim ve buradan verilen linklerden kendi bestelerini dinler, arkadasima dinletirim.

marla singer quartet'i de ayni sekilde kendisine dinlettigimde sizleri cok begendi ve bir album yapmak istedigini belirtti.

eger uygunsaniz en yakin zamanda sizi amerikaya bekliyoruz...
 
şu an fransız bir underground distrosuyla anlaşmak üzere olduğumuzdan dolayı amerika teklifini reddetmek zorundayız. ama yine de teşekkürler.
bu arada ialaca arkadaşımızın önerisi olan "demet akalın, kokainli sex partisi yapalım" adlı şarkıyı da bitirdik.hayırlı olsun hepimize.

yarın saat 19-20 arası BOP tayız. hepinizi bekliyoruz.
esen kalın.
 
dehşete kapıldım.... şu anda "tir tir" titremekteyim.... bu kadar melodik, bu kadar etkileyici, bu kadar teknik bir müzik ve bu müziği bu kadar iyi tamamlayan duygu yüklü, şiir-ötesi, fonetik olarak mükemmel sözler.....

gerçek müzik bu olmalı... gözyaşlarımı tutamıyorum.....

derhal dünyaya açılmalı ve yeni bir çağın başlangıcını müjdelemeli "Marla Singer Quartet"

hmını hmını hom hom....
 
arkadaslar sarkınızı dinledim. oldukça basarılı buldum. yeni bir soluk, yeni bir bakıs acısı... özellikle sarkı sozleri oldukca guzel olmus... Muzik konusunda kasıntı olmadan, içten hissettiğiniz gibi müzik yapabildiğiniz için teşekkürler..
yalnız burda adı gecen ve kayıtlarının yapıldığı söylenen sarkılar hala purevolume de yok.. ne zaman atmayı dusunuyorsunuz...
 
Geri
Üst