Gates of Eternity (Tarz?)Şehir?

Acayip süper bi grup ilk demosunu ben almışımdır sanırım dinlemeye değer türk gruplarından ne çıkar diye köşeye atmayın tavsiyem o
 
Selamlar dostlar demomuz Afyonda da satışa sunulmuştur çarşamba günü itibariyle İstanbul Ankara Eskişehir ve İzmit te de bulunacaktır.Ayrıca 21 Mayıs İzmir Dungeon da bir konserimiz var demomuzu orda kuracağımız standtan da temin edebilirsiniz....
 
abi ya soykanın okulundayım ben çok dehşet bi grup soykan da köksal da arkadaşım oluolar tavsiye ederim süper bi grup klasik metal klişelerinden uzak yeni bişi arıorum diosan gates of eternity
 
Demo elime geçti artık bende bir yorum yapayım.Her ne kadar grupla aramızın limoni olmasına rağmen bu hakkı kendimde görüyorum.İstemeyen yorumumu dikkate almıyabilir.
Şarkıların hepsini demo çıkmadan önce dinlemiştim ve hepsi hakkında elemanlara yorumumu yapmıştım zaten bu yorumları tekrarlıyayım.
VOLCANO:
Grup elemanlarınında bildiği gibi en sevdiğim GOE şarkısı.Demonunda en çok öne çıkan şarkısıdır bence.Kayıt kalitesi olarakda Killer N' Rose la beraber ilk sırayı paylaşıyorlar.Şarkı tam kiloma uygun olmuş tebrik ediyorum bu şarkı için.

THE ETERNAL HAZE IN THY DARK SKY:
İnternete konan ilk kayıttı.Suffering'le beraber ilk yapıldığı aşamadan itibaren değişimine inanamadığım bir şarkı oldu.Gerçekten de çok seviyorum çok başarılı ancak kayıt kalitesi olarak Volcano ve Killer N' Roses un yanında daha alt seviyede kalıyor.Genede demoda en beğendiğim 2. şarkı oluyor kendisi.

THE SUFFERING:
Daha öncede bahsettiğim gibi değişimine çok şaşırdığım bir şarkıdır.Çok sevdiğim bir şarkı olmasına rağmen daha iyi kaydedilebiliceğini düşünüyorum.

DARK SCREAMS OF FLEAMS:
GOE nin ilk ciddi bestesiydi sanırım taa Apeiron döneminden.Eleman değişikliğiyle şarkıda çok değişti.Konserlerin açılış parçasıdır.Çok severim şarkıyı ancak kayıt benim için tam bir hayal kırıklığı oldu gerçekten.Özellikle Seçkin'in bu şarkıdaki performansını hiç beğenmiyorum.Girişteki vokal oyunları ve orta kısımdaki bas solosu gerçekten çok güzel olmuş.Seçkin bazı yerlerde sesinin gitmesi attığı kötü scream ler gibi detaylar ise şarkıyı benim için demonun en kötüsü yapmaya yetiyor ne yazıkki.

KILLER N' ROSE:
Kayıt kalitesi olarak şahane.Şarkı olarak dinlendirici ancak müzik zevkimden dolayı bana pekde hitap etmeyen bir şarkı.Genede başarılı ve özellikle bu tarz dinliyenlerin çok beğeniceğini düşündüğüm bir şarkı.

Demonun kapağına gelirsek.Kapak resmi ne kadar mükemmelse grup logosu ve demonun ismide o kadar kötü olmuş.Arka kapakta güzel bir tarihi resim var.Gene çok kötü bir şekilde şarkı isimleri yazıyor.

İç kapağa bakarsak.Teşekkür bölümü var.Gates Of Eternity'nin destekçilerine bir bir teşekkür edilmiş.Bu kısımda beni şaşırtan bir kısım var Efe Karadağlı'ya da teşekkür edilmiş(ki bu ben oluyorum).Esas ben teşekkür ederim ufacıkda olsa bir yardımım dokunduysa ne mutlu bana.En altta grup kadrosu var onun altında da Okan'la Hakan arasındaki yer değişiminden bahsedilmiş.Sağ alttada grubun küçük güzel bir resmi var.

Bir sonraki sayfada da siyah beyaz bulutların üzerine şarkı sözleri yazılmış.Sade ve güzel olmuş.

Kısaca güzel bir demo olmuş.Şarkıların zaten hastasıyımdım.Ancak kayıt zamanı arasındaki zamanın uzunluğundan dolayı ve deneyimin getirdikleri yüzünden şarkılar arasında kenara itilemez bir kayıt kalitesi farkı var.Bir daha ki çalışmanızda daha başarılı olursunuz işallah.
 
Sizleri Uşak Rock festte dinleyemedik (sadece soundcheckinizi ve Seçkinle yaptığımız düeti saymazsak) otobüs saatimizle çakıştığı için ama 1 temmuzda İstanbul' da sizleri dinleyeceğim, başarılar.
 
Merhaba...

Gates Of Eternity grubu elemanları bundan sonra forumda bu nick ile yazacaklardır.

Gates Of Eternity davulcusu Nuri kendi isteği ile gruptan ayrılmıştır.Grup eleman arayışlarını sürdürüyor ardından yoluna tam gaz devam edicektir.

Demomuz Storm Behind the Gate'in ikinci baskıları basıldı.Yakın zamanda raflarda yerini alıcaktır.

Grubun resmi sitesi için çalışmalara başlandı.

Gelişmeleri bu nick altında size duyurucaz.Kendinize iyi bakın...
 
goeuz0.jpg
 
Yukarıda flyer şeklinde girdiğimiz Dimebag anma partisini (8 aralık Yolcu) gruplarımızın iyiliği amacı ile iptal ettik.
Grupların bizim etkinliklerimizde (ki bu defaki sadece fan'lıktan kopup gelen bir anma etkinliği idi) sahne alacakları için kimi tehditlere maruz kalmaması açısından en hayırlısı budur.
Kusura bakmayın GATES OF ETERNITY...
 
GOE i Ankara'da dinleme fırsatıyla buluşmak mutlu etmişti beni fakat bu aksilikten dolayı üzüldüm.Umarım tekrar farklı bi organizasyonla sizi dinleyebiliriz.Başarılarınızın devamını dilerim.
 
Gates Of Eternity:
Vokal:Seçkin SARPKAYA
Gitar:Soykan AYDIN
Gitar:Hakan KAMALI
Bass:Özgür DEMİR
Davul:Ozan Deniz KARAMAN


Grup 18 Ocak 2005 tarihinde Seçkin ve Soykan tarafından İzmir’de kuruldu.Farklı elemanlar ile çalışan grup kurulduğu tarihten itibaren başta İzmir olmak üzere İstanbul,Eskişehir,Manisa,Uşak gibi şehirlerde sahne aldı.Grup Mayıs ayında ilk demosu “Storm Behind The Gate” i yayınladı.Ayrıca grubun “Live Chaos Compilation” dvdsinde bir adet videosu bulunmaktadır.Grup çeşitli eleman değişikliklerinden sonra Kasım ayında yeni demosu “A New Level”ı yayınladı.Sınırlı sayıda basılan demonun satışı sadece konserlerde yapılacaktır.Grup çalışmalarına ve konserlere devam etmektedir.


İletişim:
[email protected]
(Efe Karadağlı-menajer)

[email protected]
www.myspace.com/gatesofeternity
www.gatesofeternity.anatolianrock.com



Gates Of Eternity - A NEW LEVEL demo download link

Bu linkten tüm A NEW LEVEL demosunu indirebilirsiniz:

http://rapidshare.com/files/2843467/Gates_Of_Eternity_-_A_New_Level.zip.html

GOE_promo.jpg
 
Geri
Üst