Gates of Eternity (Tarz?)Şehir?

Yarın albümlü Magick, İstanbul'dan uzun bir aradan sonra Northern Lights, 1.5 yıldan beri ilk defa Soulitary, Ankara'da ilk defa albümlü Sabhankra, yeni kadrosu ile Rewind, yeni besteleri ile Origam, İzmir'den ilk defa Gates Of Eternity, ilk sahneleriyle Katapult karşınızda olacak. Bilet satışları kapıda olacak ve bira sadece 3 YTL olacak içeride... Doyasıya metal için hazır olun. İlk grup Katapult saat 13.30da sahnede olacak, son grup Magick ise 9.00-9,30 civarında sahnede olacak. Biletler kapıda satılıyor, sadece 8 YTL. Ankarock 2006 Saklıkent'te kapı açılış saat 13.00'de...
 
canlı olarak ben bukadarını beklemiyordum.
gercekten kaliteli bir grub oldugunuzu gördüm.
tekrar ankara gelmeniz dileğiyle başarılarınız devamını diliyorum.
 
beyler bravo bravo bravo !!! gerçekten çok başarılıydınız sahne performansınız harikaydı ve müzik kalitesi ve çalış olarak da çok iyiydiniz !!!

Tebrikler ve başarılar ...
 
Lan ne rekor adamlarmışsınız arkadaş. :LOL: "Organizasyon Çağlar" olarak şahsen sabahın köründen itibaren ben çok eğlendim, siz de pişman olmamışsınızdır umarım.

Gates Of Eternity; yılların grubu Kaput'un muhteşem performansından :)lol:) sonra ezilmedi ve beklediğimin çok çok üzerinde bir performans sergiledi. Hatta sahne performansının izlediğim bölümde günün en iyisi olduğunu bile düşünüyorum. Yeni elemanlar ve yeni demoyla birlikte iyice şekillenen tarzlarında daha büyük kitlelere hitap edeceklerinden şüphem yok.

Helal olsun gençler... En kısa zamanda sizleri tekrar Ankara'da görmek istiyoruz ha, bilesiniz.
 
darklethe demiş ki:
elimde 3 4 tane daha fotoğraf var sanırım ..tabiki gönderirim .haftaya dungeon da görüşmek üzere


:metalhead :elsallaa
Geldiğinde mutlaka tanışmak isteriz.
deerrudolf demiş ki:
Lan ne rekor adamlarmışsınız arkadaş. "Organizasyon Çağlar" olarak şahsen sabahın köründen itibaren ben çok eğlendim, siz de pişman olmamışsınızdır umarım.
Pişman olmak ne kelime,hiç ayrılmak istemedik ordan."Organizasyon Çağlar" olarak İzmir'e gelme zamanınız gelmiş sizinde :)

LanZe__ demiş ki:
Arkadaşlar merhaba...

Ankarock'ta bana demonuzu hediye etmiştiniz; dinledim ellerinize sağlık çok tatlı olmuş valla!

Devamını dilerim!
Yorumların için teşekkürler.Çok sevindik :)
 
daha öncede tanıştıımızı zannediyorum arkadaşlar ama yazın oldukça kalabalık bir ortamdaydı el sıkışmaktan ibaretti bide 8932580948569438...1 kişilik :p bi masada 10 15 dk oturmaktan :LOL: bu arada bende demo için çook teşekkür ederim. heycandan unuttum olsa gerek :p


:metalhead :elsallaa
 
:? :? gmaile atıyorum ama hata verio 2 gündür sinr geldi .. fotoğrafı almak isteyen arkadaş bana bi msj atarsa ben eklerim msn üzerinden atarım fotoğrafları ;)
 
İlk grup Human Harvest;
Gayette iyi çaldılar.Kadroda 3 Diabolical elemanının bulunduğunu hesaba katıp bir kıyaslama yaparsam bana çok çok daha fazla zevk verdiklerini söyliyebilirim.Kişisel zevk meselesi :) Kendi besteleride gayet iyiydi.

İkinci grup Nausea;
Açıkca konuşmak gerekirse çok başarız bir performanstı.Sanırım 3 sene önce Benighted zamanında izlemiştim ve mükemmel bir performans göstermişlerdi.Ancak dün gece beni çok hayal kırıklığına uğrattılar.Soundcheck almadıkları çok belliydi zaten.Özellikle davul direk karambole gitti.Yukarıda bir yazı yazılmış.Gerek yoktu.İleride ki konserlere bakılmalı umarım daha iyi olur diyorum.

Üçüncü grup Gates Of Eternity;
Kendimi GOE ailesinin bir üyesi olarak gördüğüm için bu konuda yorum yapmıyacağım.Ancak çok eğlenceli olduğunu söyliyebilirim umarım çoğunluk benimle aynı görüştedir.

Dördüncü grup Cold Aggression;
Gecede son olarak izlediğim grup oldu.Mükemmeldiler bir önce ki konserlerinin ardından boş durmamışlar.İki nefis beste yapmışlar.Ellerine sağlık.Umuyorum ki bir daha ki sefere daha çok kişiye çalarlar.

Beşinci grup olarak Rising Tomorrow ve altıncı olarak da Rigor Mortis sahne almış.Özellikle Rising Tomorrow'u çok izlemek istiyordum ancak acil bir işimiz çıktı.Mekana döndüğümüzde de Rigor Mortis son şarkılarını çalıyordu zaten.İki grubunda gene başarılı çaldığını duydum tebrik ederim.

Kısacası gayet güzel ve eğlenceli bir gün geçirdik.Emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim :)
 
venueizmirbs9.jpg

Gates Of Eternity, 25 Şubat'ta 2. kez İstanbul'da sahne alıcak.Cumartesi günüde mekanda olucaz.Tanışmak kaynaşmak dileğiyle herkesi bekleriz.
 
Geri
Üst