Eflatun

selam arkadaşlar.bir kısmı bolu ,bir kısmı istanbul ve bir kısmı da ankara'da olan bir alternatif müzik grubuyuz.iki üniversite şenliğinde çıktık.4 şarkılık bir kanal kaydımız var.yakında forumda sizinle paylaşacağız. calısmalarımız ve bestelerimizle beraber temmuzdan itibaren sahne alacağız.saygılar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
tekrar merhaba arkadaslar!17 haziran 2005 cuma gunu Saklıkent'te ve 1-2-3temmuz tarihli çilek festivalinde sahne alıyoruz!duyurulur:)hoscakalın!!!

eflatun-bas gitar
 
EFLATUN KONSER

12.ULUSLARARASI SEVGİ BARIŞ DOSTLUK FESTİVALİ "KARADENİZ EREÐLİ / ZONGULDAK"

YER : ÇINAR ATLI 2. SAHNE
SAAT: 16
TARİH : 2 TEMMUZ 2005

Not : 1-2-3 Temmuz 'da gerçekleşecek olan Türkiye'nin En Büyük Festivalinde MANGA - MOR VE ÖTESİ - PAMELA SPANCE de Ana Sahne 'de yer alacaktır.Konserler Bedavadır.
GEÇEN SENEKİ FESTİVALE KATILAN SAYISI 700 BİNDİR.BU RAKAM REKORLAR KİTABINDA TESCİLLENMİŞTİR.


* Not 2: EFLATUN Bu Yaz Diğer Şehir Festivallerinde de yer alacaktır.Detaylar buradan size iletilecek. :!:
 
EFLATUN DEÐİŞİM RADYO 'DA :!:

Festival Kapsamında konser verecek olan Eflatun Kadeniz Ereğli'den yayın yapmakta olan DEÐİŞİM RADYO'da 2 Temmuz günü saat 13'de Dj Yonca'nın program konuğu olacaktır.

Değişim Radyo
Zonguldak,Devrek,Çaycuma,Alaplı,Akçakoca,Düzce,Kocaali,Karasu ve Adapazarı : 93.9

Karadeniz Ereğli : 93.4 - 93.9

Ayrıca www.degisimmedya.com 'dan Tüm Dünya
 
burada konu açmak aklımızda olan bir şeydi aslında ancak yeni demonun bitmesini bekliyorduK (ama görümki konu aylar önce açılmış:))

Evet EFLATUN 24 bestesi bulunan bunun dışında bar programları için bir sürü bir sürü şarkı coverlayan alternatif rock yapan bir grup.2002 yazından beri kurulu olmasına rağmen cemiyete hazır hale gelene kadar çalışmış ve sonunda şarkılar filan hazır hale gelince organizasyonlara katılmaya başlamış bir grup.
Şimdiye kadar birçok kez istanbuldaki çeşitli mekanlara ve bahar şenliklerinde sahne alan grup yakında (eylül ayından itibaren)ankara barlarında sahne almaya başlayacaktır.

EFLATUN müziğini dinleme konusuna gelince.....

"DURMA ZAMANI DEÐİL"isimli demonun kayıtları daha yeni bitti(5 şarkı) .kayıtlar ankarada ÇSM stüdyoda yapıldı düzenlemeleri de (aslında birçok şeyi :)) ankarada tanıyan bilen vardır mutlaka , SEKSENDÖRT grubu yaptı (tekrar teşekkürler)

demo yakın zamanda istanbul,ankara,bolu,eskişehir,fethiye,izmir,zonguldak il/ilçelerinde ki bazı noktalardan ücretsiz olarak dağıtılcak (dağıtılmaya başlayınca yazacağım)
eylül ayından itibarende şarkılar çeşitli yerel ve ulusal radyolarda çalınmaya başlancak eminim bir yerlerde duyacaksınız .(eğer olurda tuna ve okan beyimizden kanallrı alırsam :LOL: şarkıların remiksleri de yapılacak ve demo 7 şarkı olarak dağıtılacak )

yakında bol bol görüşücez yani :)

demodan önce EFLATUN müziğini dinlemek isteyen arkadaşlar www.menejerim.com adresinden EFLATUN u bularak saklıkent performansını izleyebilirler (tabii aynı zamanda dinleyebilrler )

şimdilik herkese saygı sevgi
 
bu arad sevgili basistimiz uyurken bu konuyu açmış herhalde hiçbir şey yazmamış ...grup elemanlarınıda yzıyım barimini

fatih ünal:vokal/gitar
m.tamer sağır:gitar/geri vokal
çağlar ulu:bas gitar
tolga özden:davul(değişti iyi oldu. yeni tolga gruba hoşgeldi ......:)

not *:yukardaki mesajların yerleri değişti ama nasıl yaptım bilmiyorum alt alta okunduğunda bir mantık hatası oluyor çünkü :))
 
çağlarcım sana eflatun gurubuylanda başarılar dilerim.tabi ki eflatun gurubuna da başarılar dilerim sizi ilk kez rockandwin finallerindeydiniz sizi tanımıma orası sağladı.neyse tekrar tekrar yolunuz açık olsun
 
Çağlar sayesinde demo kayıtlarınızdan birkaçını dinledim. Kayıtlar güzel olmuş ancak parçalar beni pek sarmadı.

Arkası çok sağlam bir grup Eflatun ve eminim ki ileride birçok organizasyonda karşımıza çıkacaklar. Kolay gelsin, başarılar.

saygılar&sevgiler...
 
sizi amatör grup listesinde görünce çok sevindim çünkü içlerinde tek dinlediğim grup sizsiniz...burası yani ereğli biraz küçük biryer ve fazla amatör grup çıkmıyo.sizi bu en son yapılan barış festivalinde izledim (aslında amatör grup konserine gitmicektim ama radyoda bir şarkı söylediniz onu sahnede tekrar söylersiniz diye geldim aslında )sizden önce iki grup daha çıkmıştı galiba ama pek hatırlamıyorum isimlerini .sizden aklımda kalan grup gitaristinizin(galiba adı taner idi çünkü siz sahneciğe :D çıkmadan önce yanına gidip tanıştım çok sıcak bir adamdı) sahnede çalarken elinin paramparça olması ve kanın gitarını boyamasıydı .ha birde hareketli vokaliniz ama onu tanımıyorumradyo programındaki konuşmalardan anladığım kadarıyla çok iddialı şeyler yapcaksınız umarım her şey istediğiniz gibi olur
 
Bu Eflatun şey mi?? Bi sabahın köründe Ankarada bi stdyoya giderken Bizde gece orda kalmıştık dönüyoduk. Karşılaşmıştık "uyuyolar uyandırın" demiştik :D ciddi dalga geçmiyorum. Şarkıları da indiriyorum şu an.
 
he hey hatırladık valla :idea: (yani fatihle şimdi düşündük konuştuk hatırladık )
gerçektende sabahın körüydü (sabah 7 :LOL: ) siz bizi uyarmasaydınız zaten o gün ısrarla kapıyı çalmayacak ve belki o gün çalışma yapamayacaktık :arrow: (sömürüüü :)
yorumlar için sağolun arkadaşlar size de başarılar diliyoruz...
 
aaa merhabalar derder198.ya sorma nasıl bi gündü dimi.aksilikler olsada bizim için cok güzel bi anı olarak kaldı.bu arada tolga(bateri)tamer(gitar)caglar(bas)ve bizzati hi ve kütibi hi ben :D eregliyi cok sevdik.hep gelmek konser vermek isteriz.tamerin parmakları hala acıyomu bilmem.ama müzik adamı ona bişey olmaz.seninle ve diğer ereglideki rock dinleyicilerle güzel bi gün yasadık.sana tekrar merhabalar...
 
e kaç ay oldu geçmiştir herhalde parmağının acısı :D şarkıalrınızı dinledim çok güzel olmuş tebrik ederim ama ogün radyoda söylenen şarkı bunların içindede yok.o sizin şarkınız değil herhalde.kimin olduğunu yazsanızda bizde bulsak olmaz mı :oops:
 
Geçti tabii :) zaten parmağımın kanaması benim tedbirsizliğimdendi elim zaten yaraydı sonra şey oldu vs.......
Bahsedilen şarkıya gelince evet şarkı bizim. o şarkı kasamızda bulunan şarkılardan biriydi( bizim bir akustik ve bir vokal ile kaydetmemiz dışında kayıtlı değil) ve tarzımız olmadığına karar verip(madem dinledin arabesk -poprock karışımı bir şey olduğunu farketmişsindir) tarzına yakışacağını düşündüğümüz bir rock grubuna gönderilmek üzere. Bir kaç grup/şarkıcı ilede bağlantıya geçildi(miş) eğer o grup ya da şarkıcılardan biri kabul eder de albümlerine koyarsa ordan dinlersin artık .( zaten öyle bir şey olursa haber veririm çünkü bu bizim içinde büyük bir heyecan olcak )
Takip ettiğin için teşekkür ederiz ne diyim yani saol
 

Benzer konular

Geri
Üst