onboard ses kartı kullanımı

Merhabalar geçici olarak bilgisayarın dahili ses kartını kullanrak kayıt almak istiyorum yalnız nasıl kullanacağım hakkında bir fikrim yok bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
basit gitar kaydı yapıcam analog setup ve amfi kullanıcam kayıt programı olarak ne kullancağamı düşünmedim en kolay olan neyse onu tercih edicem dediğim gibi bişeyler sunmak amaçlı olmayacak. çaldığımı şuan için unutmamak doğru olan tabiri kısaca
 
Masaüstü bilgisayarım varken guitar rig+ guitar pro + audition üçlüsü ile kayıt alırdım ben. Audition cubase'e göre daha basit. Zaten kendi halinde kayıt alıcakmışsın. Onboard ses kartında saliselik gecikmeler oluyo ama çok farkedilmiyo. Laptop'a geçince mecburen ses kartı almak zorunda kaldım ben, ama masaüstünde şart değil o kadar.
 
madem setup ın var gitar rigleri falan salla.setup ın dan çıkıp direk line na gir.mavi giriş.sonra kayıt için de Audio Editor Gold kullanabilirsin.iyi bir programdır ve basit arayüzü var.full sürümünü bulursun araştır googledan. ama tercihen cubase kullanmayı öğren..
programı aç
record from sound card a tıkla
oradan hat girişini seç
rocord a basarak kayda başlayabilirsin.
kayıt bitince pause ye tıkla
keep var altta ona tıkla sonra.
üst tarafta save save as var ikisinden birine tıkla ve kayıt formatını seçerek kaydet.hepsi bu..Takıldığın bi yer olursa pm atabilirsin.elimden geldiğince yardımcı olurum..
 
Geri
Üst