TNK

lepistes demiş ki:
Bugün aldım albümü tekrar hayırlı olsun.Yalnız demodakinden farklı olmuş gitar tonları herhalde,birde sıra bizde de demodakinden biraz farklı çıkmış ses tonun sanki,,, ama çok iyi herkeze tavsiye derim.Kayboldum şarkısını göremedim cd'de onu niye koymadınız?Son bir şey daha Caner sen AKTAN ODABAŞINI nereden tanıyosun?Gitar hocan felanmıydı?Aktan Odabaşı bizim vokalin(Özgenç) eniştesi de.Neyse başarılarınızın devamı...

aktan odabaşı bana gitarı sevdiren kişidir. gitara aktan hocayla başladım. çok severim sayarım kendisini.
Desteğiniz için teşekkürler...
 
Albümü dinledim . Sound ve şarkılar oldukça hoş . Özellikle tarzınız iyi . Şarkılarda vokal normalden biraz daha ön planda sanki ama vokaliniz zaten oldukca temiz ve güzel söylemiş şarkıları . Bence albüm güzel az şarkı olmasına rağmen verdiğiniz paraya acımazsınız .
 
lepistes demiş ki:
LOby demiş ki:
Bence albüm güzel az şarkı olmasına rağmen verdiğiniz paraya acımazsınız .
Para vermediler sanıyorsam,, Fanta karşılamış olması lazım albüm masraflarını.. Öyle değil mi???
bahsi geçen grubun albümü hazırlamak için verdiği değil,insanların bu albümü almak için verdiği paradır.

ep deyip geçilmemeli!ortada bir emek,br uğraş varsa grup karşılığını mıhakkak bir şekilde almalıdır.albümü de bekliyoruz...

sevgiler...
 
alalı birkaç gün oldu ama yorum yapmaya vaktim olmadı..
öncesindede sizi severek dinleyen biri olarak tamamen içtenlikle söylüyorum,umduğum gibi çok güzel olmuş.
uzun zamandır albüm çıkarmasını dilediğim iki grup var biri sizsiniz;bu ep birsüre idare eder,ama umarım yakın zamanda albümünüz raflarda ve tabiki elimizde olur.
idare eder lafımla yaptıklarınızın harcanacağını düşünmeyin sakın,albüm sabırsızlığını dindirmek açısından diyorum.
elinize sağlık ve başarılar!
 
ben de sensiz olmuyor şarkısını dinleybildim sadec ama çok beğendim.Eğer bütün albümde böyle bi hard rock havası varsa ben bu grubu tutarım.İnsana özlediği müziği hissettiriyor :)
 
Maxi Single'ınızı gecen gün aldım.. Ellerinize sağlık çok güzel bir iş ortaya koymuşsunuz önceden de birkaç kere canlı da dinlemiştim begenmiştim.. Tebrikler umarım hakkettiğiniz yerlere gelirsiniz..
Başarılarınızın devamını diliyorum..
Kapak tasarımını yapan arkadaşım İlker'in de eline sağlık iyi iş yapmış tabi eksiklerini görünce yüzüne Aliyide gözlerinden öpüyorum=)-..
Saygılar..
Kendinize iyi bakın emi..
 
Yüxexeste onairdan bir arkadaş,süper bir grup geliyor TNK' yı bekleyin demişti..Bekledik,geldi,ellerine sağlık,müthiş bir maxi single..Ama hani reklam nerede,klip nerede,promosyon nerede???
TNK çok iyi yerlere gelecek bir grup,onlar ellerinden geleni yaptılar,yapıyorlar ama bu işler tek başına olmuyor di mi??kliplerini bekliyoruz ;)
başarılar arkadaşlar :)
 
Nerden nereye...

Nerden nereye arkadaşlar...

Gölge'de topluca oturuyoduk gündüz gündüz, ılık biralarımızı içiyoduk... Sonra Caner geldi, naber arkadaşlar nasılsınız falan derkene; hadi nereye gidelim... Atatürk meydanına gidelim meclis parkının ordaki... Hadi toplanın gidiyoz dedik gittik toplucana... Olan orda oldu...

Caner parçaları dinletti ve o anda dedim ki ya kapak yapmiim da ben onun yerine müzik yapiim... nıhaha kısmet olmadı hala ama olsun :) Dinledikçe daha bi beyendim... Elveda de favorim oldu fln filan derken işte çıktı albüm...

Caner dedi bizim maxi single çıkıcak be abi kapakları mapakları sen tasarlasana... önce düşün düşün boktur işin nası yapsak nası etsek... Sonra ödevlerimden biri yardımcı oldu allah benden razı olsun ahanda dedi işte bu tema... Derken git gel git gel fotoşoptur kalemdir kağıttır derkene bi baktık CD tasarımı bitmiş... biraz da aceleye geldi... (Bu arada tasarım çooook daha iyiydi ama bizim hazırladıımız renklerle baskı renkleri tam tutmadı ve albüm biraz soluk bi kapak tasarımıyla çıktı... bi de cd'nin üzerineki figürlere yazı eklenmiş (ben eklemedim)... onu pek sevmedim açıkçası... neyse ööle bööle çıktı güzel çıktı hoş çıktı helal çıktı!!!

Tasarımı sktir edersek müzik zaten müthiş... Hepsinin ellerine sağlık...!!!!

Bu arada erinch kardeşime de saygılarımı sunarım yorumu için... beni düşünmüş sağolsun warolsun...

Herkese selamlar!!! Alınız dinleyiniz mutlaka edininiz!!!
 
hayırlı olsun uğurlu olsun. şunu demeden geçemedim: caner türkiye'nin en iyi vokallerinden olabilir önümüzdeki senelerde.. hep ankara'nın en iyisi olduğunu söylerdim ama yok bu kadarı fazla artık. biri durdursun bu adamı. müziği de alkışlara tabi tutup tekrar başarılar diliyorum
 
Geri
Üst