Mor Ekşisi

bana gelen bilgiler doğrultusunda :p son grup olarak 6 civarı sahnedeyiz. bekleriz tüm overdose'u :)

_______________________

topicin seviyesini düşürmeyip chat odasına çevirmezseniz daha güzel olur.
 
Tebrikler!!!!!

Hepinizi tebrik ediyorum. Basistinize ayrıca teşekkür ediyorum gitarını verdiği için. Ve en önemlisi ösgeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyorum :D . Dursun Zaman içinde çok teşekkür ediyorum. Erken ayrıldığım için tamamını izleyemedim. Daha nice beraber sahnelere diyorum. Bi daha tebrikler.
 
bugün için özür dileriz, soundcheck sırasında arkadan bangır bangır bi şeyler çaldığı için seste biraz sorun vardı, bizim için iyi bir konser olmadı; bizi izlemeye gelenler için de. organizasyonda emeği geçenlere ve bizi yalnız bırakmayanlara çok teşekkür ediyoruz. yakın zamanda telafi ederiz umarım.
 
bugün pek iyi bi konser olmadı.İlk şarkılarda kendi sesimi duyamadığım için detone oldum...bateride sorun yaşadık falan..ilk konser kadar iyi değildi :(...neyse bizi izlemeye gelen herkese çok teşekkürler...
 
Öncelikle sizi dinlemeye kaladığım için çok özür dilediğimi belişrtmek isterim.(gerçi ben bizi bile dinleyemedim :D )Ama iyi bir performans göstermiş olduğunuza hiç şüphem yok.İleride de beraber sahne almak isterim.Hepinize çok çok çok başarılar ve tebrikler diliyorum.
Böyle mor mor devam edin :D
 
ismi beğenmeyen arkadaşlarla teek tek görüşücem ben..
bizize gelemedim amma ilk konser oldukça iyiydi.nazar attınız:)
valla ne yalan söyleyim gurur duydum.o derece yani.
başarılar size.yolunuz açık olsun.
güzel güzell...
 
sertsessiz demiş ki:
biz kısaca GEÇ diyoruz :p

bu arada bir düzeltme yapalım: mor ekşisi 4 kişi değil, bir gitaristimiz daha var: Mert. tanıtalım.

Ayrıca 3 değil 6 aylık bir grubuz. :p[/b]

Forumu açan arkadaş bu değişiklikleri yaparsa seviniriz. Grup arkadaşlarımdan iki konserdede yalnız bıraktığım için özür diliyorum en kısa zamanda birlikte sahnelerin tozunu attıracağız :)
 
AA Mor Ekşisi mi Var. Oleeey . Ama Biz Perşembe günü çıkıyoruz. Cumartesi de grup olarak sizi izlemeye gelicez tabii.Sanıyorum Lipstick var. Hadi Başarılar.
 
rock_alive29mini.JPG
 
Geri
Üst