Grup istasyon

istasyon klip parçası hangisi olsun

  • kanada

    Oylar: 0 0.0%
  • turkiye

    Oylar: 0 0.0%

  • Toplam oy veren
    1,136
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
istasyon

istasyon dogru grup yok ama ilk anda bilmeyen gençler ve herzaman genç kalanlar için grup dedim ........istasyon
 
Bence konunun adını değiştirmelisin.
Bu arada albümü çıktığı gün aldım. Hatta abim elemanlara da imzalatmış. Gayet başarılı bir albüm, ders aralarında kafa dinlerken iyi gidiyor. :LOL:
Umarım bir sonraki albüm için de daha öncekiler gibi 4-5 sene beklenmez.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
İstasyon için ilgine sağol

18 haziranda saat:20.00de Dikmen vadisinde konsere bekleriz
 
İSTASYON
Başarılı bir albüm olmuş. Elinize sağlık...
Bu kadro ile çok daha iyilerinin geleceğinden de eminim. Şimdi grubun sahnede nasıl olacağını merak ediyorum. Bu konuda da deneyimli elemanlardan kurulu bir isim İstasyon. Profesyonel anlamda müzisyen tabir ettiğimiz adamlar hepsi. Maşallah diyorum...
Müzikal yelpazesinde funk - fusion etkilerden, Anadolu rock akımına uzanan ve bir yandan da hard rock, yer yer rock'n roll etkiler barındıran bir albüm.
Türkçe sözlü modern rock dinleyicilerinin kesinlikle hoşuna gidecektir. Neden? Türkçe söz kolay iş değil. İşlemesi, özellikle de altyapısı sağlam oturtulmuş, uymadığı zaman kolayca ezilip büzülebilir olmayan gruplarda Türkçe söz daha da zor. İstasyon bu konuda da 1-0 önde başlıyor maça.

Firmasal anlamda da gerek promosyon, gerek se de gruba yaklaşım anlamında etkili bir çalışma. Buradan Güz Yapım'a da tebrikler ayrıca. Çok sıkı bir yerli piyasa takipçisi (hatta arşivcisi) olduğumu söyleyebilirim ve buna güvenerek de diyorum ki tanıtım anlamında da iyi çalışılıyor.
Kapak ve sunum biraz daha etkili olabilirdi. Sanatsal anlamda etkili ve rafta dururken bakınca dikkat çekecek renk konseptine rağmen bu alev deseni daha iyi kullanmaya uygundu. Buradan kapağı yapan şahsiyete, "benim güzel yavrucuğum" insanı Özgür Apak'a da selamlar ;)

Bu ülkenin müzikal anlamda gereksinimi olan gruplardan. Bir yandan Rock müziğin popüler türevlerine bu kadar yakın olurken (bunu türün daha geniş kitlelere ulaşması anlamında söylüyorum, ticari boyutu bir dinleyiciyi çok ilgilendirmemeli), bir yandan da teknik anlamda (bunu da dinleyici olarak söylüyorum, kulak zevki, defalarca dinlenebilirlik anlamında) oldukça başarılı bir çalışma.
Devamını hep birlikte göreceğiz...
(bakın devamı olacağından nasıl da emin konuştum... :twisted: )
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
istasyon
Levent Filiz (gitar), Seyhun Özkul (vokal), Can Dekak (davul), Cem Tuncer’den (bass), Özgür Abbak (gitar), Fırat Yükselir (tuşlular) ve Tuna Atabinici'den (saksofon)
 
Özgür Abbak mı var gitarda? Kaçıncı albümde (Son çıkan albüm kaçıncı :) ? )
Benim bildiğim son albümün çoğu bestesini Şinasi Celayiroğlu yaptı ve o kaydetti, ama adı geçmiyor gibi...
 
ya yeminin mi varı çalan grup değil mi bu eğer öyleyse nden vokalde taner abi yok ne zaman ayrıldı gruptan bide ben sizin sadece 1. albümünzü biliyodum ya diğerleri ne zaman çıktı?
 
Roth-Azad demiş ki:
Özgür Abbak mı var gitarda? Kaçıncı albümde (Son çıkan albüm kaçıncı :) ? )
Benim bildiğim son albümün çoğu bestesini Şinasi Celayiroğlu yaptı ve o kaydetti, ama adı geçmiyor gibi...

3 tane soru sorulmuş ama ben sadece bunun yanıtını biliyorum.
Evet, gitarda Özgür Abbak var. Son albüm de grubun 4. albümü oluyor.
 
GRUP İSTASYON ile benim bir anım var kısaca paylaşmak isterim.. :LOL:

ben ankaradayım ve bu grupta ankaradaymış.Bir arkadaşım sürekli bu gruptam bahsediyodu ve ilk kez bu grubu koray arkadaşım sayesinde dinleme fırsatım oldu.grubun albümünü o hediye etmişti bana :)
albümü dinlediğimde genellikle cover şarkılara yer verildiğini gördüm genel olarak güzel diyebilirim,başarılar diliyorum sizlere....
şansınız bol olsun... :)
 
Geri
Üst