Eklips (Rock/Funk) - Ankara

Arkadaşlar Pazar günü bir kez daha Anathema'ya olan saygımızı göstermeye çalışacağız. Umarım hep birlikte güzel bir konser geçiririz.

Konser saati 16:00 imiş.....

Diğer grupların çok başarılı olduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım.....
 
üstte gelemiycem demiştim ama sınavım olmasına ragmen bu kadar cazip bir konseri kaçırmamaya karar verdim ,iyi ki de böyle bir karar vermişim.. çok keyifliydi sizi dinlemek, son konserinizmiş, güzel bitti...
elinize ağzınıza sağlık...
başarılar...
 
orada bizi yalnız bırakmayıp bizimle beraber şarkıları söyleyen herkese çok çok teşekkürler, sizin varlığınız sayesinde, bizim onca hatamıza rağmen güzel bir konser oldu :D
 
Evet arkadaşlar. Bir süreliğine bizim de dağıldı diye etrafa haber saldığımız grubumuz EKLİPS yoluna devam etme kararı aldı.

Grubun orjinal kadrosunda yer alan davulcumuz sevgili Ferhat Körklü İstanbul'a yerleşti. Basçımız canımız Altar Songüç'le ise müzikal anlamda yollarımız ayrıldı.

Diyeceksiniz geriye ne kaldı. Gitaristimiz Çağrı Çifteler basa geçti. Ferhat askerdeyken yerine geçen Çağlar Tüysüzoğlu aynı yerde devam ediyor. Gitarda ve vokalde olan bendeniz Ozan Atak ise yine aynı yerdeyim. Yani grup artık 3 kişi ve şarkılar mümkün mertebe 3 kişinin çalabileceği şekilde hazırlanıyor, tabiki kayıtlarda eklemeler olabilir.

14 mart çarşamba ODTÜ MT 12. Rock Şenliği kapsamında vereceğimiz konsere hepinizi bekliyoruz. Bu konserde çoğunlukla yeni hiç kaydedilmemiş eklips parçalarını dinleyeceksiniz.

Konser saat 14:00'da Mimarlık Amfisinde
 
orda olucam valla, mezun olmama rağmen bırakmıyorum okulu! rock şenliklerine gelicem :) ne de olsa eklipsciyiz.biz

guybrush threepwood'un hastasıyım ayrıca :D
 
Belki bi iki tane süpriz anathema da çalabiliriz:) ilgilenenlere duyrulur.

Herkese destekleri için teşekkür ederiz. Umarım yeni bestelerimizi beğenirsiniz.

Herkesi bekleriz efenim çarşamba 14 Mart saat 2 civarında......ODTU Mimarlık anfisi
 
selamlar ey eklips...
uzun süredir yazmadığımı farkettim.. yeniden toplanmışsınız hayırlı olsun diyeyim dedim :)
umarım odtü konseri iyi geçer, eğer zaman bulabilirsem uğramak isterim...
başarılar diliyorum... görüşmek üzere
 
çağrıcım iyi dileklerin için teşekkürler.

arkadaşlar eklipsin yeni soundu ve yeni formasyonuyla :D verdiği ilk konser başarılı sayılabilecek bir düzeyde geçti. Bundan sonra çok daha iyi olacaktır eminim. Konser esnasında çok da farkında olmadan sanki 3 kişi olmaktan rahatsız olduğumuz izlenimini uyandırmışım:D ama kesinlikle böyle bir düşüncemiz olmadığını ifade edeyim. Sadece bazı şeyleri yapmak biraz daha zorlaştı.

Bir de konserin sonunda çaldığımız "Büyük Birader"
isimli şarkının bize ait olmadığı izlenimi doğmuş sanırım (Mor ve Ötesi zannedenler olmuş:))
ama o şarkı bizim, bir karışıklık olmasın

bizi gelip dinleyen herkese ve ODTÜ MT'ye teşekkürler.
 
gerçekten başarılıydı bence de... bundan sonra müzik hayatınıza trio olarak devam edeceksiniz demek :) güzel bişey tabi ne demişler nerde çokluk orda .... :D Aytaç da bize kaldı zaten ooh :)

Çağrı'yı ayrıca tebrik ediyorum, yeni başlamasına rağmen 40 yıllık basçı gibi çalıyodu, back vokalleri de daha tizlerden yaparsa tadından yenmez olacak grup :D

Büyük birader'in de bilindik bi şarkı sanılması doğal, yani eklips'in s.o.s. büyük birader falan gibi sözler yazacağı aklıma gelmiyordu, ama çok güzel olmuş, yine yarışmaları zorlayın derim.

Arkanızdayız, aynen devam! :)
 
Geri
Üst