Eklips (Rock/Funk) - Ankara

Gökhancım öncelikle ne diyim senin tarafından beğenlmek zor ve güzel bi durum teşekkür ederim efenim.....

Back vokallere gelince ben sen miyim kardeşim demek istiyorum sana. benim öyle kadife sesim yok... ama umarım bundan sonra daha geliştirip güzel olmalarına uğraşacağım...:)

Bir de..... hepimizin içinde olan insani duyguları ön plana çıkarmak...dünyada hoşgörü sevgi ve saygının da olduğunu göstermek amaçlı yapılmış bi şarkı bence büyük birader di mi ozan:)

Savaşma seviş diyerek bitiriyorum....
Konsere gelip bizi dinleyen herkese sonsuz teşekkürler
 
çağrı abim bascı da olurmuş be...yakışır...
başarılar diliyorum eklipse umarım istediğiniz yere gelirsiniz...
ben sercan bu arada çağrı abi...o klip işini de bırakmadınız ya bana :)
 
Fotolar için ben de bi teşekkür ediyim...

Sercancım saol iyi dileklerin için... Klip işine gelince hala bişey yapamadık ve o zaman da zaman problemleri falan yaşamıştık, hala yaşıyoruz....falan filan böyle gider. Daha oturup kayıt yapcaz di mi ozancım...yok neymiş slash tersmiş yok açı tutmamış bilmem ne girecek olan slahsı düzeltir girer... di mi:)
 
:D waay alper bey siz buralara gelir miydiniz
olm sen trio olduğumuza bakma eskisinden daha sert çalıyoruz :D bi de senin konuşmaya hakkın yok bence alternatif çalıyorken :D
son olarak kim kimin elinde büyüdü len pezemenk;)
 
Herkese yeniden merhaba,
Sonyericsson'un düzenlediği Unistar Müzik Yarışmasına katılmış bulunuyoruz. Yeni yaptığımız BB ve delilik parçalarını bu yarışmaya gönderdik.
Kayıtları ev ortamında kendimiz yaptık. Kayıtlardaki performansımızdan ve kayıt kalitesinden biz memnun kalmadık. Acele işe şeytan karıştı diyebiliriz.
BB ve Delilik parçalarımızı www.myspace.com/theeklips adresinden dinleyebilir ve indirebilirsiniz.
Her zaman olduğu gibi her türlü yorumlarınızı bekliyoruz.
 
Delilik'i dinlemeyi ve yorumlamayı sonraya bırakıyorum...Çünkü "Büyük Birader"i yorumlamadan edemedim..Çok güzel bir şarkı olmasının yanında aynı zamanda son derecede anlamlı sözlere sahip..Gitar rifleri yine Eklips'e yakışır bir şekilde olmuş, ama ben özellikle vokalleri çok beğendim Ozan'ım ağzına sağlık, bu başarılı vokal biraz daha ön planda tutulabilirdi sanki, gitar volume'leri "kapılar"daki gibi biraz fazla mı olmuş ne? Ne olursa olsun iddialı bir şarkıya imza atmışsınız...Bugün 10. dinleyişim olmuştur heralde...Ferhat'ımın da yorumlarını merak etmiyor değilim..Başarılar kardeşlerim :)
------
Altar
 
Altarım benim yaw saol yaw daha düzgün bir kayıt almayı düşünüyoruz. Yenisini yaparken dediklerini de uygulamaya çalışırız.

Ayrıca altar of kings başta olmak üzere tüm işçilerin bayramını kutluyorum. Daha demokratik ve laik bir ülke için el ele diyorum...
 
Ozan bence çok iyi yoldasınız, sürekli yükselen bir grafik varken, müziği bırakmayı aklından geçirme :) özellikle vokaller ile şok oldum...cag zaten herşeyi çalmaya başladı, mix işinden de anlıyorsun Çağrıcım, yeni bir "büyük birader" kayıdı bekliyorum kendi adıma :)
Bu arada sevindiğim bir olay da 11 mayısta beraber şenliklerde sahne alacak olabilmemiz...özledim hepinizi valla :)
 
Şimdi gördüm buradan da söyleyelim 11 Mayıs günü saat 14:00 da EKLİPS panayır sahnesinde yer alacaktır. Bestelerinin yanısıra bu sefer değişik bişey yapıp:) eğlenceli parçalar çalacaktır... hehe:)

Altarımla da aynı gün çıkacağımıza çok sevindim ama grubun ismini bilmiyorum:)

Bir de Quarted Baltacı Perşembe günü saat 14:00 da sahne alacak. Ozana ve diğer grup elemanlarına şimdiden başarılar diliyorum.

Melatonin elemanları ile yeni kurulan 80ler pop çalan True Blue grubu ise Cumartesi günü saat yine 14:00 da çalacaktır onlara da başarılar dilerim..

Tabi diğer gruplara da başarılar ve herkese iyi eğlenceler...
 
Çağrıcım bu duyuruyu yaparken Panayır sahnesinin nerede olduğunu yazmayı unutmuşsun:D

Eklips 11 Mayıs Cuma 14:00 da ODTÜ Bahar Şenliği Panayır Sahnesinde yer alacaktır.

Buradan konserde çıkacak olan bütün gruplara başarılar dileriz
 
cok basarili sarkilar olmus ama gitar tonlari hosuma gitmedi benim yav:S cok sert olmus gibi geldi distortion gitarlar, cleanler de cok bass geldi, ama sarkilar cok guzel, gitar tonlari kapilardaki gibi ayarlanirsa cok guzel olabilir sarkilar, ozellikle delilik cok hosuma gitti, basarilarinizin devamini diliyorum, cagri abime selamlar
 
Geri
Üst