Ses kartı tavsiyesi 450tl bütçe

Merhabalar herkese , laptopumla kullanabileceğim kısaca usb olan bir ses kartı arıyorum , sadece kayıt için olmayıp gerektiğinde müziğimi de dinleyip filmimi de izlemek istiyorum . Müzik ağırlıklı bir ses kartı önerir misiniz? Kulaklıkla birlikte kullanacağım genel olarak , kulaklığım shure srh550dj. Bir de aldığım ses kartıyla laptopun hoparlörlerini kullanabilir miyim ? Cevap veren herkese teşekkürler.
 
M-Audio Fasttrack USB isteklerinize karşılık verebilir ancak laptop hoparlöründen pek verim alabilceğinizi zannetmiyorum özellikle kayıt yaparken referans monitör veya referans kulaklıkla ancak verim alabilirsiniz ki benim tavsiyem bir tane de küçük bir mixer kullanmanızdır.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Laptop hoparlöründen ses gelmez mi yoksa verim alamaz mıyım , laptop sese yönelik hoparlörü sağlam ona güvendiğimden soruyorum :)
 
Laptop hoparlörüyle kayıt alamazsın hocam. Aynı olayı bende yapıyorum. Laptop'ta usb ses kartıyla kayıt alıyorum ama en kötü bi ses sistemin yada düzgün bi kulaklığın olması gerek. Çok tiz ve cılız çıkar laptop speaker'ından ses.
 
Kulaklığım şu hocam http://www.dr.com.tr/Elektronik/Shu...ronigi/Kulaklik-Mikrofon/urunno=0000000399588 , ben hem güzel müzik dinleyebileceğim hemde istediğim zaman kayıt yapabileceğim bir ses kartı arıyorum.
Kulaklık iyi kulaklık. Arkadaşların dediği gibi, USB Ses kartını kullanacağın zaman, ses kartının çıkışlarına ne bağladıysan ondan ses alırsın. Laptop hoparlörlerini onboard ses kartı aktifken kullanabilirsin.

http://www.muzikekipman.com/urun/m-audio-fasttrack-usb-ii.aspx
http://www.muzikekipman.com/urun/presonus-audiobox.aspx

İkisinide rahatlıkla kullanabilirsin.
 
Arkadaşlar sizi sıkıyorum ama son kez sorucam :) , aynı fiyata sadece müzik dinlemek için kullanacağım yani kayıt işlerine girmeyeceğim bir ses kartı önerip m-audio c-400 ile dinletide aralarında ne kadar bir fark olur söyleyebilir misiniz ?
 
Sadece dinleyeceksen kayıt işine girmeyceksen aham şaham bişey almana gerek yok. Creative thx studio pro vardı bende ki m audio'lara gör epey kötü yinede gayet hoştu. birazda kullandığın ses sistemnine bağlı.
 
Geri
Üst