Hayko Cepkin

Son albümle asıl yapmak istediklerini yapmış Hayko. Bulmuş kendini. En azından amaçsız bağırmıyor 8) "Doymadınız" albümde zirve yaptığı parça. Müzikteki trafik olsun, vokaller olsun, söz olsun.
 
Hayko Cepkin hayranlarının dağıldığı falan yok hayranları www.haykotube.com'dadır..;) Hayko Cepkin ile ayrıntılı bilgileri ayrıcada www.haykocepkin.com.tr'den bulabilirsiniz. Hayko Cepkin'e olan düşüncelerime gelirsek..:D kıymetlimdir o benim benim için bütün sanatçılardan değerlidir.kişiliği,müziği,düşünceleri en derinden etkilemiştir beni. bu dünyada kıymetliden bir tane daha tanımam eşsizdir o ve o benim idolümdür,örnek aldığım hayatta öyle bir insan olmak için çaba sarfettiğim kıymetli canım abimdir.
 
Doymadınız gerek sounduyla, gerek klibiyle çok hoş bir çalışma olmuş . Fakat bir speed solo bu parçayı çok daha fantastik hale getirebilirdi diye düşünüyorum ...

Bu arada YOL GÖZÜMÜ DAÐLIYOR adlı parçasın dinleyip , klibini izledim ve fazlasyıla beğendim. Tebrikler Hayko Abiye ...
 
Biraz araştırırsan, haklı olduğunu görürsün. Orda dayak yiyen kişi etraftakileri rahatsız ediyormuş. Hayko Cepkin defalarca uyarmasına rağmen durmamış ve en sonunda Hayko ya hakaret edip, el kol hareketi çekmiş. Eh Hayko da insan olduğu için tepkisini vermiş! Evet, biraz aşırıya kaçmış. Tehdit falan etmiş mafya babaları gibi. O değiilde, ne göt meraklısı adammış birader!
 
Kendisi Türkiye yi undergrand kültürü ile tanıştıran bir nevi marilyn manson u andıran süper sese sahip biri. Tanımayanlar varsa bir dinlesinler adamın canlı performansı olağanüstü ;)
 
Hayko Cepkin Hayranları olarak bir araya gelerek ortaya attığımız bu projeyi hayata geçirdik ve Hayko Severler olarak bir Hayran Sitesi açtık. Emin adımlarla ilerlediğimiz bu sitede Hayko Cepkin albümleri, şarkıları, şarkı sözleri, konser ve yaklaşan etkinlikleri hakkında bilgi vermeyi amaçlıyoruz. Sitenin bir çok kısmını tamamladık, geriye kalan eksikleri ise siz hayranların desteği ile aşacağız. Bu forum sitesini açarken Hayko Cepkin ve tarafından hiçbir yardım almamanın yanında hayran kitlesi tarafından açılan bir sitedir ve hiç kimseden hiçbir ücret talep edilmemektedir. Sitemiz üzerinde bulunan reklamlar; sunucu giderleri ve diğer giderler için kullanılmaktadır. Onun dışında hiçbir maddiyat gelir söz konusu değildir. Hayko Cepkin Fan Sitesi ni Twitter üzerinden de takip edebilir Hayko'nun hiç görmediğiniz resimlerine göz atabilir konser ve etkinlik tarihleri hakkında hızlıca bilgi alabilirsiniz.
 
Selam, 4-5 yıl önce ilk defa hakkını vererek Hayko dinlemeye başladığım zamanlarda keşfettiğim bir şarkıydı. "Bu ülkeden böyle şeyler de çıkıyormuş." dedirtmişti bana zamanında. Şarkı genel olarak anormal bir şarkı. Klibiyle birlikte dinlenmeli bence.
Ekşide okuduğum kadarıyla o senfonik giriş kısmı birkaç yabancı grubun şarkılarına benzetilmiş. Ardından -sanıyorum synth klavyeden çıkan- türki-orta doğulu bir melodi geliyor ve baba okumaya başlıyor. Son 1 dkde ise şeytan(!) tüm nefretini kusuyor, screamler, distli gitarlar ve bateri meydana çıkıyor.
Çoğumuz biliyoruzdur bu şarkıyı ama bilmeyenlerin de bilmesini istedim ve bu konuyu açtım. Acaba o sondaki riffi yazan abimiz şuan ne yapıyordur, nerede çalıyordur ?

Bu da bonus niyetine brutalli screamli bir şarkısı:
 
Son düzenleme:
Geri
Üst